ייעוץ בקשר ליהומבין HCL?

Bigger For You*

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
אני מכיר משהו שלקח והוא יגיע לתוצאות מדהימות אבל אני דואג על כל הדבורים האלו של ההתקף הלב עם זזה מביא התקף לב תלוי איך משתמשים בו אז למה מוכרים אותו ב BB.COM אני דואג על זה שאם אני לא ישתמש טוב שלא יהיו לי בעיות עם הבריאות לא עדיף לקחת שורפי שומן כמו הידרוקסיקאט הרדקורX או ליפו 6X ולחטב איתם אומרים שזה לא כמו הHCL יהומבין
אתם יכולים לעזור לי ואם משהו השתמש בזה ולא יהיה לו בעיות איתו?
תודה לעוזרים!🙌

אין לזה מחקרים, אבל יהומבין בגדול אמור לעזור בהורדה של שומן עיקש.
שבנאדם נמצא על 16% שומן זה ממש לא נחשב שומן עיקש.
לדעתי האישית אפשר גם עד 10% שומן לרדת בלי שום דבר ודי בקלות וגם עם גנטיקה בינונית ועם גנטיקה טובה אפשר גם לרדת ל-8% טבעי בלי שום דבר(אני עכשיו 8.5% שומן בלי קפאין אפילו).

בקיץ האחרון ירדתי גם אני (ואני זקן מאוד, יחסית אליך ולשאר שכאן) עד לסביבות
ה 10% וללא שום תוספים.
אבל אבל, וזה הקאטצ' להבנתי, שעם תוסף טוב ומתאים ניתן פשוט לרדת הרבה יותר
מהר וכך לאבד על הדרך פחות מסה רזה. יש לי בקבוק שממתין בסבלנות לחיטוב הבא

ה 10% וללא שום תוספים.

של יהומבין?

אני אישית מטופל בסטרואידים לתת פעילות של בלוטת התריס, ככה שאני מפחד להוסיף לזה מעוררים ושורפי שומן.. הייתה תקופה לפני שגיליתי בבדיקת דם את התת פעילות עליתי בלי סיבה 11 ק"ג ו-6-7% שומן, אבל עכשיו מאז שהתאזנתי חזרתי להיות יבש כמו מדבר, כמו שהייתי ירדתי את כל ה-11 ק"ג שעליתי.

ה 10% וללא שום תוספים.

גם לי יש כמה בקבוקונים כאלה
זה מצחיק להצטייד בהם בתחילת המאסה, אבל תמיד טוב שהם אצלך ממתינים
ולא צריך לקראת פסח להתחיל לחפש/לקנות ואז תמיד אתה תקוע בלי שאתה צריך

גם לי יש כמה בקבוקונים כאלה
זה מצחיק להצטייד בהם בתחילת המאסה, אבל תמיד טוב שהם אצלך ממתינים
ולא צריך לקראת פסח להתחיל לחפש/לקנות ואז תמיד אתה תקוע בלי שאתה צריך

מהפעמים שלקחתי יהומבין אני יכול להגיד שזה אחלה חומר ואצלי הוא עובד כסוג של משתן עצבני ביחד עם קפאין אני פשוט שותה ושותה ושותה ורק משתין

• פותח/ת השרשור
אז אתם אומרים כשאני ירד 12 10 אחוז שומן אחר כך טוב לקחת יהומבין כדי לרדת עוד נכון? נגיד עם אני 10 אחוז שומן כמה אני יכול לרדת עם היהומבין?

יהומבין לא משתן קפאין משתן ען לקחת יהומבין וקפאין השתנת בגלל הקפאין לא בגלל היהומבין.
וזה לא נכון שהוא לא יעיל מעל 12% שומן וזה לא נכון שזה רק עבור שומן עיקש מה בשומן שהוא לא עיקש אין קולטני בטא? אחי יש לך המון קונספציות שהם ממש לא נכונות. ודרך אגב T4 (מה שאתה לוקח לבלוטת התריס) זה לא סטרואיד

יהומבין לא משתן קפאין משתן ען לקחת יהומבין וקפאין השתנת בגלל הקפאין לא בגלל היהומבין.
וזה לא נכון שהוא לא יעיל מעל 12% שומן וזה לא נכון שזה רק עבור שומן עיקש מה בשומן שהוא לא עיקש אין קולטני בטא? אחי יש לך המון קונספציות שהם ממש לא נכונות. ודרך אגב T4 (מה שאתה לוקח לבלוטת התריס) זה לא סטרואיד

זה הורמון סינתטי...

אני אגיד לך מה אני עושה. אני יורד עד לאיזור ה 11-10% בלי כלום אולי אם טיפה אפדרין אבל זה גם בשביל מרץ לאימונים. ואז אני מתחיל לקחת קלן (בבוקר) טי3 קפאין ויהומבין עושה עבודה מדהימה אני ממש נהייה מכונה לשריפת שומנים כמובן ש בלי דיאטה מדוקדקת זה שווה לתחת אני חייב לציין הדיאטה היא רצח ושום תוסף או סם יוכל להשכיח את זה

אני אגיד לך מה אני עושה. אני יורד עד לאיזור ה 11-10% בלי כלום אולי אם טיפה אפדרין אבל זה גם בשביל מרץ לאימונים. ואז אני מתחיל לקחת קלן (בבוקר) טי3 קפאין ויהומבין עושה עבודה מדהימה אני ממש נהייה מכונה לשריפת שומנים כמובן ש בלי דיאטה מדוקדקת זה שווה לתחת אני חייב לציין הדיאטה היא רצח ושום תוסף או סם יוכל להשכיח את זה

אחרי שאתה לוקח T3 אתה עושה PCT? אם כן אתה משתמש בגוגולסטרון?
אתה מוודא אחרי הסייקל שהבדיקות של ה-TSH, FT3,FT4 הכל תקין?

בעצם אפדרין באיזשהו מובן יכול לתקוע אותך מתחת לאיזשהו אחוז מסוים כי הוא תוקע לך את השומן ה"עיקש" לא ?

אני תמיד עושה בדיקות דם אחרי סייקל. אבל אחרי שאני לוקח טי3 אני לא עושה "PCT" או משהו כזה לבלוטה אני לא חושב שיש צורך בכמה פעמים שלקחתי והגעתי כבר למינון של 100מקג בלוטת התריס שלי התאוששה ובדיקות הדם יצאו תקינות

בעצם אפדרין באיזשהו מובן יכול לתקוע אותך מתחת לאיזשהו אחוז מסוים כי הוא תוקע לך את השומן ה"עיקש" לא ?

לא. אבל יש דברים טובים יותר לשומן עיקש (יהומבין) ואפדרין ויהומבין לא הולך ביחד 😃 אז אני מפסיק אם האפדרין בסביבות 10% ועובר לקלן טי3 ויהומבין

אני תמיד עושה בדיקות דם אחרי סייקל. אבל אחרי שאני לוקח טי3 אני לא עושה "PCT" או משהו כזה לבלוטה אני לא חושב שיש צורך בכמה פעמים שלקחתי והגעתי כבר למינון של 100מקג בלוטת התריס שלי התאוששה ובדיקות הדם יצאו תקינות

ואללה, טוב לדעת ובהחלט 100 מק"ג זה וואחד מינון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית