הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר ליהומבין HCL?

Bigger For You*

משתמש מתחיל
29
0
נק' מוניטין:
0
29
0
אני מכיר משהו שלקח והוא יגיע לתוצאות מדהימות אבל אני דואג על כל הדבורים האלו של ההתקף הלב עם זזה מביא התקף לב תלוי איך משתמשים בו אז למה מוכרים אותו ב BB.COM אני דואג על זה שאם אני לא ישתמש טוב שלא יהיו לי בעיות עם הבריאות לא עדיף לקחת שורפי שומן כמו הידרוקסיקאט הרדקורX או ליפו 6X ולחטב איתם אומרים שזה לא כמו הHCL יהומבין
אתם יכולים לעזור לי ואם משהו השתמש בזה ולא יהיה לו בעיות איתו?
תודה לעוזרים!🙌

בו נניח שהמטרה היא תחרות. מעל 100 מקג אתה לא תקבל שריפת שומנים עודפת רק תופעות לוואי רבות יותר

ממש לא. אני מכיר מלא אנשים שעושים את זה להיפך זה רק יגביר את האפקט אבל אתה לוקח טי4 לטיפול בתת פעילות זאת אומרת שהמינון שאתה לוקח מביא אותך לפעילות תקינה ונורמאלית. אם תרצה אפקט מוגבר אתה תצטרך לקחת מינון יותר גבוה של טי4 ואם אתה כבר סובל מתת פעילות צריך להתייעץ עם רופא. אבל בכלליות אין מניעה להשתמש בטי4 יחד עם יהומבין

עם כבר אתם מדברים על הנושא אז יש לי שאלה קטנה
מה דעתכם על שימוש באפדרין ויהומבין בגיל 16?
אני די בטוח שזה בסדר אבל אני רק רוצה לוודא

ביחד ?
נשמע סבבה בכל גיל... במיוחד אם רוצים שבץ 😃

אתה כולה בן 16, צריך להיות לך עדיין מטבוליזם של סוס, עזוב אותך שטויות.

נו יופי, אם יש משהו שמטריף אותי זה ילדים (לטעמי עד גיל 20 לפחות)
שבמקום להרים, לאכול, לאכול פחות אם צריך,
מתחילים להתקשקש עם תוספים ועוד לחיטוב

נו יופי, אם יש משהו שמטריף אותי זה ילדים (לטעמי עד גיל 20 לפחות)
שבמקום להרים, לאכול, לאכול פחות אם צריך,
מתחילים להתקשקש עם תוספים ועוד לחיטוב
החיסרון היחידי שאני רואה בנטילת תוספים כמו אפדרין ויהומבין לפני גיל 20 כטענתך היא הגזמה במינון ולא שום דבר אחר (אם הבן אדם בריא ללא מחלות רקע)

החיסרון היחידי שאני רואה בנטילת תוספים כמו אפדרין ויהומבין לפני גיל 20 כטענתך היא הגזמה במינון ולא שום דבר אחר (אם הבן אדם בריא ללא מחלות רקע)

ופה בדיוק נקודת המחלוקת בינינו - זה שהבן אדם בריא וללא מחלות.
אתה באמת ובתמים יכול לתמוך (או אפילו רק להבין) ילד בן 16 ללא מחלות, שמחפש קיצורי דרך מהסוג הזה?
לטעמי, זה הרבה יותר גרוע (ומהרבה טעמים, רובם לא פיזיולוגיים) מילד בגיל הזה שמתאמן ABC

אולי זה יישמע מצחיק אבל דווקא עכשיו כשאני כן עושה את זה ומפסיק עם EC אני מבין עד כמה מגוכח זה לקחת תוספים מהסוגים האלה שכן, על רוב האנשים זה יעבוד בלי יותר מדי תופעות לוואי אבל עדיין יש סבירות שזה יכול לעשות איזשהו נזק, זה עדיין חומרים בעיתיים (מי שאסר על החוקיות של הדברים האלה בארץ הוא עדיין בעל מקצוע וקצת יותר מבין יותר מכל הפורום ביחד ויודע למה הוא עשה את זה) כמובן שאני מדבר על אנשים חובבנים, אנשים שמתפרנסים מזה זה ברור למה הם צריכים את הדברים האלה והם פוגעים בעצם בשביל לעשות שואו ולהרוויח כסף(בדיוק כמו המכות שמקבלים שחקני כדורגל). מה זה משנה לאדם ממוצע אם החיטוב ייקח לו עוד שבועיים-שלוש או שייקח לו הרבה יותר זמן לעלות במסת שריר כמו שהוא היה רוצה? הדור אינסטנט הזה, רק צרות הוא עושה 😃

מה זה משנה לאדם ממוצע? ההבדל הוא לא בשבועיים שלוש האלו, וזה גם הרבה יותר תנסה לכיוון חודשים הפרש, וזה העניין של האיכות של איכות תהליך זירוז ובעיקר הנאה במקום סבל מיותר שבתופעות לוואי של חיטוב רגיל ללא תוספים... אני מדבר עכשיו רק על חיטוב לא על עלייה במשקל, אל תטיף סתם בהתנשאות על אחרים..
בלי אפדרין או יוהמבין או כל ממריץ אחר בחיטוב, הסיכוי שתישבר גדול בלא יודע כמה לעומת שימוש בהם פלוס יתרונות מפה ועד הודעה חדשה פלוס בזמן יותר קצר אפילו..
כל אחד צריך לדעת אם הוא בריא או לא בשביל כאלה דברים והאחריות היא שלו בלבד.
והדוגמה עם שחקני כדורגל לא הכי טובה שחקן כדורגל לא מחפש לשבור רגליים, לפחות לא צריך לחפש

אוקי סבבה בוא נגיד וזה מקצר חודשים, תלוי גם עד כמה אתה הולך רחוק עם מה שאתה לוקח.
בשביל להינות מחומרים בעייתיים הייתי ממליץ על משהו אחר ולא אפדרין/יהומבין וכדומה 😃

אני בטוח שאף תזונאי ספורט מיאיר להב ועד ללייל מקדונלד (הגדול) לא יבוא וימליץ לבן אדם שהוא לא מקצוען לקחת חומרים כאלה בטח ובטח ובטח שלא לילד בן 16. גם אם נראה לך במבט ראשון שהחומרים האלה הם תמימים אז אני אומר לך שכן (ואני סה"כ כימאי "ביולוגי") צריך לתת להם את כל הכבוד ולחשוב לפני שלוקחים דברים כאלה כי זה לא סוכריות.
כן זה דברים שעובדים אבל צריך לדעת טוב איך לקחת.
אתה יכול להסתכל על זה כמו אקמול אם אתה יודע לקחת ואתה רוצה באינסטנט שהכאב ראש יעבור לך סבבה קח אקמול, אבל תיקח אקמול ובהפרש של שעות בודדות תשתה אלכוהול ואתה לא מבין עד כמה נזק עשית לכבד שלך.

אני בטח שלא מטיף לאף אחד. אני רק אומר את דעתי.

שחקן כדורגל לא מחפש לשבור רגליים אבל שחקן כדורגל כמו למשל מסי יודע כשהוא יוצא למגרש שהולכים לעשות עליו לפחות 10 פאולים המשחק והוא לוקח את הסיכון. שחקני כדורגל עולים לשחק לפעמים בשעות הצהריים למרות השמש המסוכנת ולמרות הרבה דברים אז זאת כן דוגמא טובה

השתתפת במר ישראל?
איך לקחת את החומר, במכה אחת? האם הקפדת על הכללי אינסולין?
כן , השתתפתי במר ישראל נאאבא האחרון שהיה בקטגוריה עד 75 ק"ג. אם ראית את השידור בטלווזיה אני עליתי ראשון בפוזות החופשיות (דותן מאיר).
מאוד הקפדתי על אופן הלקיחה של היהומבין, הייתי לוקח אותו בצורה הבאה: שעה לפני היהומבין לא אכלתי , לקחתי את היהומבין ונכנסתי לאימון (רק לפני אירובי), שעה אימון ורק לאחר שעה וחצי שעתיים הייתי אוכל.כלומר צום של בין 3.5 ל-4 שעות. לפחות עלי , בעיקר בחיטוב החזק (מאזור ה9% ומטה) היהומבין עבד בצורה מטורפת, בערך חצי שעה אחרי שהייתי לוקח אותו הייתי מרגיש כאילו הבטן נדבקת לי לגב. לקחתי את היהומבין כ-15 מ"ג בפעם אחת בתוספת של 400 מ"ג קפאין.

כן , השתתפתי במר ישראל נאאבא האחרון שהיה בקטגוריה עד 75 ק"ג. אם ראית את השידור בטלווזיה אני עליתי ראשון בפוזות החופשיות (דותן מאיר).
מאוד הקפדתי על אופן הלקיחה של היהומבין, הייתי לוקח אותו בצורה הבאה: שעה לפני היהומבין לא אכלתי , לקחתי את היהומבין ונכנסתי לאימון (רק לפני אירובי), שעה אימון ורק לאחר שעה וחצי שעתיים הייתי אוכל.כלומר צום של בין 3.5 ל-4 שעות. לפחות עלי , בעיקר בחיטוב החזק (מאזור ה9% ומטה) היהומבין עבד בצורה מטורפת, בערך חצי שעה אחרי שהייתי לוקח אותו הייתי מרגיש כאילו הבטן נדבקת לי לגב. לקחתי את היהומבין כ-15 מ"ג בפעם אחת בתוספת של 400 מ"ג קפאין.

ככה אני הייתי עושה באותו מינון.
לא היה לך טיפה רעד בידיים סוג של הזיות וכ'ו?

במינונים הגבוהים(למשקל שלי באותה תקופה 65) 15 מ"ג היו קטעים שהייתי "הוזה" דברים..

לא ראיתי מר ישראל כי אני לא גר בארץ, איזה מקום לקחת?
כמה זמן לקחת את היהומבין? מאיזה % שומן? וכמה משקל ירדת סה"כ ? האם לקחת עוד תוספים חוץ ממה שאמרת למעלה?

לא חילקתה את המינון על כל אורך היום?
אז תרשא לי להבין בכל היום לא לקחתה את היהומובין רק שעה לפני אירובי? ואחרי הלקיחה חיקיתה לארוחה במשך שעתים?
על בטן ריקה?

תשובות לכולם:
1. לא היה לי רעד בידיים אבל הייתי מקבל עיקצוצים ברגליים תו"כ האימון.
2. לא סיימתי בין 3 המקומות הראשונים, את היהומבין לקחתי במשך חודשיים מאחוז שומן של 10% בערך, את החיטוב התחלתי ב-85 ק"ג ועפ"י שקילת השופטים לפני התחרות הייתי 67 ק"ג (18 ק"ג ב-3 חודשים), התוספים הנוספים שלקחתי הם: אמינו 3000, BCAA ,מולטי וויטמין וחלבון. לפני התחרות גם נכנסו משתנים לכל העניין ואשלגן.
3. כפי שכתבתי לגבי אופן הלקיחה שעה לפני היהומבין צום, אימון של שעה ובין שעה לשעתיים אחרי אימון אוכל. זה יוצא בערך בין 3-4 שעות בצום. אין ברירה אחרת החומר לא יעבוד כמו שצריך. לתחרות הגעתי עם 5-6% שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית