הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תוכנית מהמאמן בחדר כושר

• פותח/ת השרשור liv
  • פורסם בתאריך

liv

משתמש פעיל
664
365
נק' מוניטין:
1,720
664
365
volcan gym
נרשמתי לחדר כושר וקיבלתי תוכנית מהמאמן למטרת מסה.. זה יהיה 3 פעמים בשבוע בימים לא עוקבים (fbw) ורציתי לשאול מה דעתכם. זה זמני עד שיהיה לי אימון אישי ושם ילמדו אותי את הטכניקה של דדליפט וסטיף לג דדליפט וישנו קצת. (בסוגריים אלה המשקלים הנוכחיים.. כמובן שיעלו).

רגליים
סקוואט חופשי 3*8 (25)
כפיפות ברך במכונה 8-10*3 (22.5)
לחיצת ישבן 8*2-3 (25)

חזה
לחיצת חזה בשכיבה 10*3 (4 כל יד)
לחיצת חזה שיפוע חיובי 10*3 (4 כל יד)

גב
פולי עליון אחיזה הפוכה צרה 8-10*3 (20)
חתירה מצב צר 8-10*3 (15)

כתפיים
לחיצת כתף בעמידה 8*2-3 (5 כל יד)

יד אחורית
פולי עליון פשיטת מרפק עם חבל 8*3 (23)
פשיטת מרפק מעל הראש בישיבה 8*2-3 (7)

בטן
סיבוב אגן לאחור וכפיפה לאחכסון 15*2
רגל ישרה באויר עם כפיפה 15*2

מה זה לחיצת ישבן? בכל מקרה הייתי מוריד את זה ואת הכפיפת ברכיים ומכניס מכרעיים.
לחיצות חזה וכתפיים מציע כשאת יכולה לעבור למוט, תעשי את זה. יהיה לך קל יותר להתקדם.
יד אחורית את יכולה להוריד לגמרי.
תתרכזי בהעלאת משקלי עבודה בתרגילי בסיס, אל תפחדי ממנוחות ארוכות ומחימום ארוך לפני הסטים ה"כבדים".

• פותח/ת השרשור
מה זה לחיצת ישבן? בכל מקרה הייתי מוריד את זה ואת הכפיפת ברכיים ומכניס מכרעיים.
לחיצות חזה וכתפיים מציע כשאת יכולה לעבור למוט, תעשי את זה. יהיה לך קל יותר להתקדם.
יד אחורית את יכולה להוריד לגמרי.
תתרכזי בהעלאת משקלי עבודה בתרגילי בסיס, אל תפחדי ממנוחות ארוכות ומחימום ארוך לפני הסטים ה"כבדים".

תודה רבה.
ולחיצות ישבן זה תרגיל במכונה שאתה כאילו בועט אחורה נגד משקל.

מניח שהתכוונת למשהו בסגנון הזה Lever Bent-over Rear Kick

את רוב התרגילים שנכתבו לך בתכנית את יכולה לזרוק לפח.

כמו ששחר רשם - בתור התחלה את יכולה להשתמש במשקולות במטרה שכמה שיותר מהר להתקדם לעבודה עם מוט.

דווקא חושב שלשבועות הראשונים זה לא רע, קצת להכין את הגוף כמו שצריך לעבודה, סוג של ״להעיר״ את הגוף
אחרי זה כבר תעבדי בצורה יותר רצינית כמו שאמרו פה מעלי

• פותח/ת השרשור
מניח שהתכוונת למשהו בסגנון הזה Lever Bent-over Rear Kick

את רוב התרגילים שנכתבו לך בתכנית את יכולה לזרוק לפח.

כמו ששחר רשם - בתור התחלה את יכולה להשתמש במשקולות במטרה שכמה שיותר מהר להתקדם לעבודה עם מוט.

כמו שרשמתי- זה זמני עד שאני אלמד תרגילים מורכבים

אני לא דוחה שום דבר, ההפך. אני רק מסבירה שזה באופן זמני ושואלת אם יש לתוכנית כזאת טעם בכלל
לטעמי זה לא בעל יתרון.
יש המון סרטונים ומאמרים.. ופורום נשים כמובן שתוכלי להיעזר בהן על מנת ללמוד את הטכניקה.
פשוט חבל על הזמן שלך.. אבל אם זה לא מפריע לך ואת מועדת לאלטרנטיבות, אז לבריאות 😃

• פותח/ת השרשור
לטעמי זה לא בעל יתרון.
יש המון סרטונים ומאמרים.. ופורום נשים כמובן שתוכלי להיעזר בהן על מנת ללמוד את הטכניקה.
פשוט חבל על הזמן שלך.. אבל אם זה לא מפריע לך ואת מועדת לאלטרנטיבות, אז לבריאות 😃

אז על איזו תוכנית היית ממליץ ?

מסכימה עם @shahar18 סקווטים ומכרעים עושים את העבודה הכי טובה לרגליים ולישבן. אין צורך ביותר מזה.
תוסיפי מכרעים 10*2 (למעשה זה 20*2 לשתי הרגליים) בהליכה או סטטי.
לחיצת חזה כנגד מוט (תתחילי עם מוט של 10 ק"ג). הייתי מוותרת על לחיצת חזה בשיפוע בשלב זה.
יד אחורית הייתי עושה לסרוגין את אחד התרגילים המוצעים לא צריך את שניהם.
בטן אני מניחה שאת מתכוונת לכפיפות. אישית זה התרגיל השנוא עלי ולדעתי הוא גם לא הכי טוב לגב. עדיף לגוון עם בטן סטטי בכל מיני וריאציות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית