הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש במגנזיום וחימום בדדליפט

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך

100KG

משתמש פעיל
642
179
נק' מוניטין:
656
642
179
אהלן 😃
יש לי 2 שאלות:
1. המוט בורח לי מהיד בזמן ההרמה של המוט בגלל הזיעה בידיים, רציתי לשאול האם יש עדיפות למגנזיום נוזלי או רגיל בקובייה ? מבחינת נוחות עדיף הנוזלי- השאלה היא האם לשניהם יש אותו אפקט ?
2. איך לבצע את החימום שלי כשהמשקל בדדליפט הוא 110 ל3x6? (יכול למשוך יותר אבל אני מעלה בשלבים)

תודה מראש לעוזרים.

אני אוהב את הנוזלי כי נוח יותר להביא אותו ולהשתמש בו והוא לא מלכלך כמו הקובייה.

מה גם שלא כל מכון מרשה להשתמש במגנזיום הקובייה בגלל שהוא כ"כ מלכלך ומשאיר סימני על הציוד.

האם אתה עובד כרגע עם אחיזה משולבת לפני שאתה עובר למגנזיום ?

• פותח/ת השרשור
אני אוהב את הנוזלי כי נוח יותר להביא אותו ולהשתמש בו והוא לא מלכלך כמו הקובייה.

מה גם שלא כל מכון מרשה להשתמש במגנזיום הקובייה בגלל שהוא כ"כ מלכלך ומשאיר סימני על הציוד.

האם אתה עובד כרגע עם אחיזה משולבת לפני שאתה עובר למגנזיום ?

אחיזה משולבת לא נוחה לי, המוט מחליק לי רק אך ורק בגלל הזיעה.
מאיפה ניתן להזמין בארץ מגנזיום נוזלי?

אני הזמנתי מאיביי, לא נראה לי שישתלם לך כ"כ להזמין מהארץ נוזלי. קוביה אולי כן.

1. המוט בורח לי מהיד בזמן ההרמה של המוט בגלל הזיעה בידיים, רציתי לשאול האם יש עדיפות למגנזיום נוזלי או רגיל בקובייה ? מבחינת נוחות עדיף הנוזלי- השאלה היא האם לשניהם יש אותו אפקט ?
אף פעם לא השתמשתי במגנזיום נוזלי אבל כל עוד זה עוזר למוט לא להחליק אז זה עושה את העבודה.
2. איך לבצע את החימום שלי כשהמשקל בדדליפט הוא 110 ל3x6? (יכול למשוך יותר אבל אני מעלה בשלבים)
חימום הוא אינדיווידואלי, כל אחד יאמץ לעצמו משהו משלו בהתאם לנסיון שלו, בכל אופן הקווים המנחים הם דומים, תתחיל ממשקל נמוך לחזרות, ומסט לסט תעלה משקל ותוריד חזרות, לצורך הדוגמא:
6x50 4x70 2x85 1x100
ואז מתחיל 3x6x110

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית