עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם קלן וגם T3? למה?סייקל של קלן וT3 למשך חודש וחצי,
סטאק מאד מקובל..גם קלן וגם T3? למה?
למה לא אחי ?גם קלן וגם T3? למה?
למה זהבמקומך הייתי מוותר על T3 .... ממש לא מומלץ
לגבי תוספים - מולטי ויטמין, BCAA, אמינו, גלוטמין ולהוסיף הרבה ירקות לארוחות.
במידה והתקציב מוגבל אפשר להסתפק בחומצת אמינו.
למה לא אחי ?
למה זה
בלי טסט?סטאק מאד מקובל..
זה כן. למרות שתלוי במינונים. אם מריצים מינונים מאוד נמוכים של t3, הנזק אמור להיות קטן יותר.בלי טסט?
זה לא מתכון לאיבוד מסת שריר?
בלי טסט?
ומה אם רק קלן בלי t3? חייב עזר כלשהו לחיטוב. ..בקצרה : אתה תאבד מסת שריר
שמיים וארץ..ומה אם רק קלן בלי t3? חייב עזר כלשהו לחיטוב. ..
זאת השמועה האחרונה, בחו"ל זה רץ די הרבה. ולפי השערה שלי אתה יכול להריץ את זה ולסייקל מיד אחרי ככה תרוויח ריבאונד של השריר שהפסדת.בלי טסט?
אני ביצעתי סייקל של 50 מק"ג t3 + קלן (לפי הפרוטוקול ) למשך שישה שבועות ללא טסט. ירדתי יפה מאוד באחוזי שומן וכמעט בלי איבוד של מסת שריר. כמובן שהכנסתי כמויות גדולות של חלבון וגם ביצעתי אימוני מסה.בקצרה : אתה תאבד מסת שריר
איך התופעות לוואי?אני ביצעתי סייקל של 50 מק"ג t3 + קלן (לפי הפרוטוקול ) למשך שישה שבועות ללא טסט. ירדתי יפה מאוד באחוזי שומן וכמעט בלי איבוד של מסת שריר. כמובן שהכנסתי כמויות גדולות של חלבון וגם ביצעתי אימוני מסה.
דופק גבוה ובלילות הראשונים קצת בעיה עם השינה. תיספתי עם טאורין בבוקר ומגנזיום up בלילה.איך התופעות לוואי?
הייתה לך השפעה לטווח הארוך?
משקל לפני אחרי? א. ש.?דופק גבוה ובלילות הראשונים קצת בעיה עם השינה. תיספתי עם טאורין בבוקר ומגנזיום up בלילה.
הייתי 14% וירדתי ל 9% שוקל 99 קילו על 1.89 מ.משקל לפני אחרי? א. ש.?
מעניין מאד..על איזה תוכנית אימונים היית? כמה אירובי שבועי?הייתי 14% וירדתי ל 9% שוקל 99 קילו על 1.89 מ.
של איזה חברה הt3 שלקחת?3 חודשים,4-5 פעמים בשבוע אירובי כ 40 דקות. דל פחמימה ועשיר מאוד בחלבון
T3 של אלפה פארמה והקלן של באלקןשל איזה חברה הt3 שלקחת?