הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון PR - דדליפט 120KG לחמישייה (בחיטוב)

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
התלבטתי אם להעלות את הסרטון שכן זה כנראה ה PR הכי נמוך בתולדות הפורום אבל העליתי בכל זאת חרף העובדה שאני חודש וחצי בחיטוב ועולה כל שבוע במשקלים בדדליפט, אני חושב שפה אני אעצור ולא אעלה יותר כי בשלב מתקדם של החיטוב נראה לי די מסוכן להעלות משקלים כל שבוע .

אשמח כמובן גם לביקורת על הטכניקה.

• פותח/ת השרשור
למה שלא תמשיך להתקדם משבוע לשבוע כל עוד לא הגעת לכשל?
שוקל את זה אבל חושש להיפצע כי אני בשלב מתקדם של החיטוב, כמו ששמת לב אני כבר די חטוב אבל שואף לאחוז שומן חד ספרתי , אולי אנסה לעלות ל 125 ואז ל 130 , עדיין לא סגור על זה

• פותח/ת השרשור
חח איך הלוג שלי גרם לך להרגיש טוב יותר?
שמע, אני רואה פה סרטונים של אנשים שנראה לי שהתחילו סקוואט ודדליפט בגיל 15 עם 150 ואז ראיתי שלפני שנה ואפילו פחות המשקלים שלך היו באיזור המשקלים שלי ... הבנתי שאני בכל זאת עשיתי ועושה כמה דברים בצורה נכונה 😃

שמע, אני רואה פה סרטונים של אנשים שנראה לי שהתחילו סקוואט ודדליפט בגיל 15 עם 150 ואז ראיתי שלפני שנה ואפילו פחות המשקלים שלך היו באיזור המשקלים שלי ... הבנתי שאני בכל זאת עשיתי ועושה כמה דברים בצורה נכונה 😃
יותר חלש אפילו 😃

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה יכול להתקדם אל תפסיק..
לא משוויץ או משהו אבל אחרי פציעה ומחלות עשיתי חיטוב ומ140 עליתי ל190, אז תמשיך כל עוד אתה יכול.. זאת דעתי.
אני עולה כל שבוע ב 5 קילו , זאת עלייה טובה או שעדיף לעלות ב 2.5?

מסכים עם התגובות לגבי העליה במשקלים, כל עוד אתה מתקדם לא רואה סיבה לא לעשות את זה.
וכל הכבוד על ה PR, גם אם אתה חושב שזה נמוך. אני מוכן להתערב שכל אחד כאן שמרים יותר מתישהו התלהב "וואו הגעתי ל 120 דדליפט!!"

כמה הדדליפט , סקוואט ובנץ׳ שלך כיום לחמישייה ? , אתה לפני חיטוב לפי מה שקראתי משמע עכשיו אתה בשיא שלך לא?
למען האמת אין לי מושג. כל התוכניות שלי מאז הטקסס היו אילתורים כאלה ואחרים..
סקוואט 135x3, בנץ אין לי שמץ, דדליפט האחרון היה 160x5 אבל אני מניח שזה יותר

הוא שמן, חזק ועדיין במסה כן
כבר לא במסה החל מ-ע-כ-ש-י-ו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית