הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי לאוזניות אלחוטיות למכון

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך
הקשת זולה מאוד למרות הגמישות זה ישבר לך עוד מעט תהיה בטוח ... הייתי מוסיף עוד כסף בשביל איכות טובה יותר כי הסאונד שווה כל שקל
יש לי אותן שנה וחצי בערך. והסאונד דלה מדהים.
ב
גם אם ישברו שווה לקנות עוד זוג

גם אני שברתי אותן והזמנתי זוג חדש ישר אחרי.

עצם זה שלא מתמחרים אותן ב-900 שקל כמו כל מותג אחר בשוק יכול מאוד לעזור.

יש מספיק אנשים שלא מחפשים עכשיו מותג "מפוצץ", עם סאונד מדהים ועיצוב עילי.

סה"כ אזניות טובות, זולות ועמידות שישמשו אותנו בסטים כבדים וחלק גם בריצה למי שמעוניין, לא מעבר לזה.

בשביל זה לא קונים אזניות ממותגות ויקרות.

אני עדין לא מבין איך אתם מצליחים להחזיק איתן אימון שלם, אחרי כמה דק הן מתחילות להכאיב לי באוזניים, אבל חוץ מזה הן באמת מעולות למחיר.

• פותח/ת השרשור
אני עדין לא מבין איך אתם מצליחים להחזיק איתן אימון שלם, אחרי כמה דק הן מתחילות להכאיב לי באוזניים, אבל חוץ מזה הן באמת מעולות למחיר.

אם הייתה גר בחיפה- זה לא היה קורה

חחחחחח האמת שאני גר בחיפה כל חיי, הזיהום לא השפיע לי על גודל הראש 🤩

• פותח/ת השרשור
ה bludio זה האוסניות הכי טובות שקניתי אי פעם.

עולות 100 שקל עם משלוח מאייבי.
בארץ 400.

פחות יתאימו לריצה לדעתי אבל לא ניסיתי. למשקולות זה מדהים.
סוללה חזקה וצליל ממש נקי

הבלודיו עם סאונד ממש טוב וחזק אבל לצערי איכות פח נשברו לי די מהר ...

הייתי הראשון במכון שלי שקנה אותם והמליץ גם לחלק מהאנשים כאן עליהם.

שמתי לב שבתקופה האחרונה הרבה אנשים קונים אותם.

אחלה אוזניות שמתאימות לכל כיס, קצת באסה לי שהקשת שלהם היא מפלסטיק ולא ממשו יותר קשיח אבל זה מינורי בהשוואה למה שכן מקבלים מהם.

האוזניות הגיעו אבל הכפתור של הבלוטות לא עובד לי 😣
ניסיתי הכל, אין פשוט לא עובד.
מבאסס רצחח למרות שלא השקעתי בהם הרבה כסף חחח

האוזניות הגיעו אבל הכפתור של הבלוטות לא עובד לי 😣
ניסיתי הכל, אין פשוט לא עובד.
מבאסס רצחח למרות שלא השקעתי בהם הרבה כסף חחח

עובד, צריך פשוט להתעסק איתו ולא לוותר. גם לי קרה בדיוק אותו הדבר עד שבסוף הצלחתי.

5 שעות אני מתעסק עם כל הכפתורים.. הגעתי למצב שאני רוצה לשבור אותו

מה ניסית לעשות ?

תלחץ קבוע על לחצן ההדלקה עד שתשמע דרך האוזניות "Power on", תפתח את הבלוטוס במכשיר וזהו.

• פותח/ת השרשור
מה ניסית לעשות ?

תלחץ קבוע על לחצן ההדלקה עד שתשמע דרך האוזניות "Power on", תפתח את הבלוטוס במכשיר וזהו.

אתה לא תאמין אבל אני לוחץ על הלחצן הדלקה כבר חצי שעה רצוף מאז שרשמת את ההודעה ואין תגובה.
ד"א כשאני מטעין אותו הוא מראה לי אור כחול (מה שאומר שהוא כבר טעון).
אני מתחיל להישבר 😵

אתה לא תאמין אבל אני לוחץ על הלחצן הדלקה כבר חצי שעה רצוף מאז שרשמת את ההודעה ואין תגובה.
ד"א כשאני מטעין אותו הוא מראה לי אור כחול (מה שאומר שהוא כבר טעון).
אני מתחיל להישבר 😵

אור כחול זה הסימן שהבלוטוס פתוח נשמה, אור אדום זה כשהמכשיר נטען ואור ירוק/צהוב זה כשהוא מלא.

והלחיצה צריכה להיות רציפה בדיוק שנייה וחצי וזהו כשאתה שומע Power On דרך האוזניות על הראש.

• פותח/ת השרשור
אור כחול זה הסימן שהבלוטוס פתוח נשמה, אור אדום זה כשהמכשיר נטען ואור ירוק/צהוב זה כשהוא מלא.

והלחיצה צריכה להיות רציפה בדיוק שנייה וחצי וזהו כשאתה שומע Power On דרך האוזניות על הראש.

אתה לא צריך להסביר את כל זה אני יודע.
שום דבר מהסממנים האלו לא מופיע.
בקיצור כל האוזניה הזאת נדפקה..

קבל אוזניות מצוינות ששוות את המחיר שלהן כפול 3. בלי מותג ובלי שטיקים והכי חשוב אין ביניהם חוט אז הן לא נופלות מהאוזניים. ממליץ.
יצא לך לנסות לרוץ איתן? בנתיים למכון הן היו מאוד נוחות, אבל מעניין אותי לדעת כמה הן מחזיקות בפעילות לא סטטית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית