הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מנה בדימטיז סופר מאס גיינר

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, צריך את עזרתכם.
אני משתמש כבר כמה זמן בדימטיז סופר מאס גיינר, בדרך כלל שאני מכין שייק אני שם שני כוסות חלב ומנה אחת של דימטיז, שאני אומר מנה אני מתכוון לכפית מלאה(אותה כפית פלסטיק המרובעת הזאת שמקבלים בשקית).
עכשיו משהו יכול להגיד לי מה הערכים התזונתיים(חלבון,קלוריות,פחמימות) של מה שאמרתי עכשיו?
אני יודע שרשום מאחורה וגם חישבתי את זה פעם אחת, אבל כל אחד אומר לי משהו אחר ואני לא סגור כל כך שחישבתי נכון אז יעזור לי פשוט לדעת כמה זה, קצר וקולע.

תודה 😃

• פותח/ת השרשור
אתה מבין מה זה התסבוך הזה? ממתי כף זה חצי מנה? כף זה מנה!
אני מבקש שמשהו פשוט יענה לי על השאלה ולא יגיד לי לבדוק או לחלק כי הייתי עושה את זה לבד פשוט זה סתם מבלבל אותי.
תודה למי שיעזור..

כף זה חצי מנה. רשום לך שחור על לבן - מנה שתי כפות. כף זה 650 קלוריות , 125 פחמימות ו 4.5 שומן.
חלב תשקול ותחשב לבד .
מקווה שזה לא היה מבלבל ?
BBody_Product-3duwVk_Bigpic.jpg

• פותח/ת השרשור
כף זה חצי מנה. רשום לך שחור על לבן - מנה שתי כפות. כף זה 650 קלוריות , 125 פחמימות ו 4.5 שומן.
חלב תשקול ותחשב לבד .
מקווה שזה לא היה מבלבל ?
BBody_Product-3duwVk_Bigpic.jpg
אחי אני עומד מול האריזה מולי, רשום בפירוש:
"מנה: כף מלאה גדושה הנמצאת בתוך המוצר 171.5 גרם".
אז איך כף זה חצי מנה??

• פותח/ת השרשור
כי אתה מסתכל על המדבקה בעברית.
מנה של הגיינר זה 2 כפות, 340 גרם אבקה.
אתה לוקח חצי ממה, 170 גרם.
זהו.
חלב וזה תוסיף לבד.
לא מצליח להבין למה באנגלית מנה זה 2 כפות ובמה שרשמו בעברית מנה זה כף אחת, אבל שיהיה.
אז לסיכום שאני יהיה בטוח, לא אכפת לי מנה לא מנה, כף אחת מלאה שווה:
650 קלוריות, 125 פחמימות, 4.5 שומן, 26 גרם חלבון?

תודה..

יותר מדי מלטודקסטרין למנה, פחות מדי קריאטין ליום, אין שום הגיון במה שהיצרן ממליץ.
תמיד אתה יכול לקנות חלבון ולטחון שיבולת שועל בפנים, גם תקבל גיינר איכותי עם תוספת של: סלניום, אבץ, מגנזיום adek, ותחסוך לא קצת כסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית