הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת אנאבר

drayfus

מושעה
762
175
נק' מוניטין:
270
762
175
מחפש חוות דעת על אנאבר של מדיקל פארמה ושל מדיטק. האם יעיל לשריפת שומן? האם בדוז המתאים?

מחפש חוות דעת על אנאבר של מדיקל פארמה ושל מדיטק. האם יעיל לשריפת שומן? האם בדוז המתאים?
אנאבר לא שורף שומן,הוא סטרואיד. לשריפת שומן קודם כל תזונה נכונה ואירובי ובסיוע של קלן/t3/dnp/אפדרין וכו...

• פותח/ת השרשור
אנאבר לא שורף שומן,הוא סטרואיד. לשריפת שומן קודם כל תזונה נכונה ואירובי ובסיוע של קלן/t3/dnp/אפדרין וכו...

לא חדש לי שהוא סטרואיד,שאלתי לגבי היעילות שלו בשריפת שומן נגיד לעומת קלן טי 3 וכדומה..
וחוץ מזה בקשתי חוות דעת על החברות שצוינו.דבר שלא ענית עליו..

לא חדש לי שהוא סטרואיד,שאלתי לגבי היעילות שלו בשריפת שומן נגיד לעומת קלן טי 3 וכדומה..
וחוץ מזה בקשתי חוות דעת על החברות שצוינו.דבר שלא ענית עליו..
מכאניזם של אנאבר לניוד שומן שונה משל קלן ו-DNP
אי אפשר להשוות ביניהם.
בסייקל חיטוב נכון ומוקפד, לאנאבר תהיה השפעה טוב על הוסקולריות וניוד שומן עיקש, כאשר הגוף כבר מרוקן מגליקוגן ועל אחוז שומן די נמוך (10 ומטה).

למדיטק מקורי אנאבר טוב. רק היזהר מזיופים, לא חסר מהם

IMG-20160411-WA0007.jpg
מדיטק לא מאוכזב מהם אתה יכול לבדוק באתר שלהם אם זה זיוף או לא .

צפה בקובץ המצורף 33873
מדיטק לא מאוכזב מהם אתה יכול לבדוק באתר שלהם אם זה זיוף או לא .
תתפלא אבל גם להם יש נפילות אני יודע בוודאות שאיזה מישהי קנתה אנבר של מדיטק וקיבלה דיבול חחח , אל תיתפסו מכל חברה שיש לה " אתר רשמי " לבדיקת מוצרים וזהו זה legit . זאת חברה ug לכל דבר ...

תתפלא אבל גם להם יש נפילות אני יודע בוודאות שאיזה מישהי קנתה אנבר של מדיטק וקיבלה דיבול חחח , אל תיתפסו מכל חברה שיש לה " אתר רשמי " לבדיקת מוצרים וזהו זה legit . זאת חברה ug לכל דבר ...
ברור שיהיה זיופים אבל זנ לא פעם ראשונה שאני קונה מהדילר אין מצב שזה מזוייף .. בגלל זה אני רגוע 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית