עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אנאבר לא שורף שומן,הוא סטרואיד. לשריפת שומן קודם כל תזונה נכונה ואירובי ובסיוע של קלן/t3/dnp/אפדרין וכו...מחפש חוות דעת על אנאבר של מדיקל פארמה ושל מדיטק. האם יעיל לשריפת שומן? האם בדוז המתאים?
מכאניזם של אנאבר לניוד שומן שונה משל קלן ו-DNPאנאבר לא שורף שומן,הוא סטרואיד. לשריפת שומן קודם כל תזונה נכונה ואירובי ובסיוע של קלן/t3/dnp/אפדרין וכו...
לא חדש לי שהוא סטרואיד,שאלתי לגבי היעילות שלו בשריפת שומן נגיד לעומת קלן טי 3 וכדומה..
וחוץ מזה בקשתי חוות דעת על החברות שצוינו.דבר שלא ענית עליו..
כן, אבל לא לאיכותואתעלק על השרשור - האם הטמעת הקוד באתר Balkan Pharmaceuticals UPIC Checking Secure Site מהווה הוכחה למקוריות המוצר ?
זה לכאן או לכאןאז מה דעתך בנוגע לאיכות החברה הספציפית ? @Daniel Barack
תתפלא אבל גם להם יש נפילות אני יודע בוודאות שאיזה מישהי קנתה אנבר של מדיטק וקיבלה דיבול חחח , אל תיתפסו מכל חברה שיש לה " אתר רשמי " לבדיקת מוצרים וזהו זה legit . זאת חברה ug לכל דבר ...צפה בקובץ המצורף 33873
מדיטק לא מאוכזב מהם אתה יכול לבדוק באתר שלהם אם זה זיוף או לא .
ברור שיהיה זיופים אבל זנ לא פעם ראשונה שאני קונה מהדילר אין מצב שזה מזוייף .. בגלל זה אני רגוע 😃תתפלא אבל גם להם יש נפילות אני יודע בוודאות שאיזה מישהי קנתה אנבר של מדיטק וקיבלה דיבול חחח , אל תיתפסו מכל חברה שיש לה " אתר רשמי " לבדיקת מוצרים וזהו זה legit . זאת חברה ug לכל דבר ...
חפש Labmax בגוגל תמצא הרבה מידעאם מישהו יוכל לצרף לינק לערכה שבודקת את החומר הפעיל זה יעזור לכולם..
האמת רק על זה הייתי סומך , אם רק היה בדיקת מינון לחומר פעיל , למרות שזה רחוק מהמציאות ... זה היה מעולהחפש Labmax בגוגל תמצא הרבה מידע