הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בעיה בחישוב ערך תזונתי של גבינת טבורוג

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך

ItsMe

משתמש פעיל
812
244
נק' מוניטין:
1,441
812
244
ההורים שלי קנו גבינת טבורוג במעדנייה ויש שלוש בעיות:
1. לא רשום בדיוק כמה אחוזי שומן רשום ככה- 5%\0%
מה אני אמורה להבין? שזה 5 או 0? -_-
ודבר שני לא רשום הערך התזונתי מאחר וזה נקנה במעדנייה
אני לא יודעת כמה גרם חלבון יש או פחמימות ושומנים...
ובקיצור זו בעיה, ואין עשיו אפשרות של לשאול במעדנייה אז אל תציעו את זה
ואם מישהו צריך לדעת אז זה ממעדני מניה אם מישהו במקרה יודע מה הערך התזונתי של הגבינת טבורוג שם..
ודבר שלישי אחרון הגבינה עם צימוקים זה בסדר לאכול אותם או שעדיף להוציא? אני לא יודעת אם הם מסוכרים
או סתם צימוקים
או לא יודעת מה...
נ.ב.
זה לא קשור לשאלה אבל בדקתי וראיתי ששיבולת שועל יבשה
יש 4 גרם שומן ב-7 כפות גדושות (זו הכמות שאני אוכלת)
האם יש לחשב את השומן הזה בתפריט?

• פותח/ת השרשור
1. הגבינה בד"כ 5%
2. תחשבי
אבל לא רשום כמה חלבון יש ויש גבינות טבורוג שהן 10 ויש כאלה שהן 14 ויש עוד וזה די הבדל
והם אני יכולה לאכול עם הצימוקים או עדיף להוציא אותם? והאם לחשב את השומן שבקוואקר (ה-4 גרם)?

אבל לא רשום כמה חלבון יש ויש גבינות טבורוג שהן 10 ויש כאלה שהן 14 ויש עוד וזה די הבדל
והם אני יכולה לאכול עם הצימוקים או עדיף להוציא אותם? והאם לחשב את השומן שבקוואקר (ה-4 גרם)?
רשום, אבל על האריזה הגדולה המקורית שהגבינה מגיעה. כנראה שבתוך קופסת הפלסטיק הקטנה שנתנו להורים שלך לא רשמו ערכים. פעם באה תבקשי מהם לצלם לך את הערכים מתוך האריזה המקורית של הגבינה.
תאכלי עם הצימוקים אין מפריע, כל עוד זה נכנס לך בערכים של התפריט

• פותח/ת השרשור
רשום, אבל על האריזה הגדולה המקורית שהגבינה מגיעה. כנראה שבתוך קופסת הפלסטיק הקטנה שנתנו להורים שלך לא רשמו ערכים. פעם באה תבקשי מהם לצלם לך את הערכים מתוך האריזה המקורית של הגבינה.
תאכלי עם הצימוקים אין מפריע, כל עוד זה נכנס לך בערכים של התפריט
טוב תודה!
ושאלה אחרונה- האם לחשב את ה-4 גרם שומן של הקוואקר בתפריט?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית