הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון IPL First meet after army

eyalmazuz

過去は戻れない
2,799
1,913
נק' מוניטין:
4,990
2,799
1,913
קאנטרי להבים
אז אתמול בתאריך ה14.4.16 התחרתי בתחרות הראשונה שלי מאז שחרורי מצה"ל
התחלתי את ההכנה לתחרות עם תוכנית שהייתה אמורה להביא אותי למספרים מאוד יפים אבל בגלל שאני דביל כמו תמיד והתזונה שלי הייתה לקויה נפצעתי באמצע בלי אפשרות לעשות סקוואט ודדליפט החלטתי שאני אתחרה בנץ אונלי והתחלתי סמולוב ג'וניור. אחרי תקופה של חודש עם פזיוטרפיה ותזונה טיפה יותר טובה הצלחתי איכשהו להתאושש ולחזור חודש וקצת לפני התחרות לסקוואט ודדליפט.
סיימתי את ההכנה בבנץ עם 75X10X3 וסקוואט 140X2 עם רצועות שהרגיש הייתה לי לפחות עוד חזרה
דדליפט היה לי חרא הכנה אבל קיוותי לטוב שיצא ממנו

החלטתי ללכת על האופנים האלה
SQ 130
BP 80
DL 100

בגלל בעיות התנהלות לא נכונות שלי ושל התחרות יצא שאחרי החימום האחרון של ה110 לסקוואט הורדתי את הרצועות וכבר הייתי צריך לקשור אותן מחדש להיכנס כניסה ראשונה, ב130 עלה לא כמו שציפיתי בגלל שלא נחתי בכלל ה140 עלה סביר מינוס ו150 שהיה סוג של התאבדות בשבילי וקוויתי שיהיה לי את המשקל לא הצלחתי אותו וחבל לי עכשיו

את הבנץ פרס התחלתי עם 80 ובגלל הפקודות שלקחו זמן יותר ממה שחשבתי אישית אז הוא עלה לא טוב בכלל למרות שהיה במכון שבוע לפני 85 שעלה קליל
90 פעמיים פסלתי כי לא הצלחתי אותו והפקודות הבנץ 80 גמר אותי וזה חבל לי בגלל המשקלים שסיימתי איתם סמולוב ג'וניור

דדליפט פתחתי ב100 בגלל הפציעה וגם בכלל שההכנה שלי אליו לא הייתה בכלל אז הלכתי על בטוח וזה היה בדיחה משם קפצתי ל120 שעלה סביר ומשם ל140 שעלה איטי אבל עלה לפחות במיוחד אחרי כשל ב130 לסינגל במכון שבוע וחצי לפני התחרות

סהכ לא באתי לתחרות עם ציפיות גבוהות של שבירת שיאים או טוטאל וכו' והבאתי את מה שיכולתי בהתחשב בזמן שנשאר לי ובזה שהייתי פצוע והכל 5 קילו PR לסקוואט מה שיצא לי מהתחרות רק אבל זה בסדר גם זה התקדמות כלשהי
לתחרויות הבאות אני אלמד להתכנון יותר חכם גם מבחינת חימום וגם מבחינת ההכנה לתחרות, אני אעבוד על דגשים שששכחתי מלא בתחרות עצמה ואקווה לטוב

אני רוצה להודות למלא אנשים שהיו איתי בתחרות עצמה ועזרו לי ותמכו בי @F-E @RussianHotGirl @White Walker @OFEKHA001 @Eliavitie @WeaKid @ohad12 @StasZ @Matty @Tank ועוד הרבה אנשים שיצא לי להכיר
תודה לכולם

הנה הסרטון תחרות המלא:

מלך הרטיו אין ספק.. עוד נראה דד 200+ על מ.ג 60.
אתה תותח אחי, וקורה שלפעמים מתפקששים דברים.. זה לא מוריד מההישג ומהכוח רצון שלך.

כל הכבוד שחיף!

יפה מאוד אייל העובדה שאתה מתחרה בפאוורליפטינג חודש אחרי שהחלמת מהפציעה זה מכובד ביותר עוד נראה הפצצות בהמשך ידידי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית