הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Mock Meet | 27/10/2016 | 15 Years Old | 80KG B.W | Ziv Farbman

ZivFarbman36

משתמש פעיל
791
570
נק' מוניטין:
2,909
791
570

סך הכל מרוצה מאוד, חבל שלא הצלחתי את ה160 דדליפט, היה נותן לי טוטאל של 400, מטרה לתחרות של דצמבר - 450 טוטאל.
וכן הפקודות וכל זה אולי טיפה שפשפתי את הראק בסקוואט ובבנץ', דרך אגב זה חברים שלי אומרים את הפקודות, אז אם הם לא אמרו נכון את הפרס בבנץ' תגידו לי.​

סך הכל מרוצה מאוד, חבל שלא הצלחתי את ה160 דדליפט, היה נותן לי טוטאל של 400, מטרה לתחרות של דצמבר - 450 טוטאל.
וכן הפקודות וכל זה אולי טיפה שפשפתי את הראק בסקוואט ובבנץ', דרך אגב זה חברים שלי אומרים את הפקודות, אז אם הם לא אמרו נכון את הפרס בבנץ' תגידו לי.​

כל הכבוד משקלים מרשימים ורק בן 15 ;)

המוט שאני משתמש בו זה המוט שאין לו Nerling או איך שלא כותבים את זה באמצע, אין מוטות אחרים שנכנסים לכלוב (יש רק עוד אחד והוא עקום רצח) אני אשקול גם את המוטות, תודה רבה.
כן גם אני תמיד השתמשתי בו לסקוואט, הוא שוקל 20. יש עוד מוט שאהבתי לדד שהוא טיפ טיפה יותר גמיש מהאחרים והוא גם 20. (19.85 ו19.95 שניהם.. מספיק זניח) וה2 האחרים תמיד עשיתי בלחיצות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית