הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Mock Meet | 27/10/2016 | 15 Years Old | 80KG B.W | Ziv Farbman

ZivFarbman36

משתמש פעיל
791
570
נק' מוניטין:
2,909
791
570

סך הכל מרוצה מאוד, חבל שלא הצלחתי את ה160 דדליפט, היה נותן לי טוטאל של 400, מטרה לתחרות של דצמבר - 450 טוטאל.
וכן הפקודות וכל זה אולי טיפה שפשפתי את הראק בסקוואט ובבנץ', דרך אגב זה חברים שלי אומרים את הפקודות, אז אם הם לא אמרו נכון את הפרס בבנץ' תגידו לי.​

לא רואה טעם כלכך בmock meet
זה שורף אותך חלקית ומבזבז לך הרבה זמן בתכנון לתחרות שיכולת להשתמש בו כדי להתקדם עוד במשקלי עבודה
והפקודת פרס בבנץ אמורה להיות יותר ארוכה

• פותח/ת השרשור
לא רואה טעם כלכך בmock meet
זה שורף אותך חלקית ומבזבז לך הרבה זמן בתכנון לתחרות שיכולת להשתמש בו כדי להתקדם עוד במשקלי עבודה
והפקודת פרס בבנץ אמורה להיות יותר ארוכה
עשיתי את זה משתי סיבות.
1. אני רוצה לדעת את ההבדלים שלי בין ה5RM ל1RM ולדעת מה אני מסוגל לעשות בתחרות.
2. פספסתי את אימון B, אז אמרתי לעצמי וואלה יום חמישי גם ככה יום עצימות (בלינארית, שזה בערך עצימות) אז למה לא, ככה גם הכנסתי את הדדליפט, אני מתאושש ממש מהר ואת האמת אני מרגיש הרבה יותר מותש מהאימון נפח (בלינארית, שזה בערך נפח) מאשר לתת 1RM.

עשיתי את זה משתי סיבות.
1. אני רוצה לדעת את ההבדלים שלי בין ה5RM ל1RM ולדעת מה אני מסוגל לעשות בתחרות.
2. פספסתי את אימון B, אז אמרתי לעצמי וואלה יום חמישי גם ככה יום עצימות (בלינארית, שזה בערך עצימות) אז למה לא, ככה גם הכנסתי את הדדליפט, אני מתאושש ממש מהר ואת האמת אני מרגיש הרבה יותר מותש מהאימון נפח (בלינארית, שזה בערך נפח) מאשר לתת 1RM.

תשישות לא בהכרח מופיעה באופן פיזי זה יכול להופיע גם באופן עצבי, אתה יכול להרגיש הכי אחלה בעולם אבל המערכת עצבים שלך לא תצליח לגייס מספיק יחידות מוטוריות בשביל ההרמה
הבדלים בין ה5 ל1 תגלה בתחרות לא לפני, אומר מניסיון אישי לעשות אימון כזה לפני סתם חבל אם כבר עשית לא נורא אבל לעתיד תדע

• פותח/ת השרשור
בבאנץ אתה תקבל פקודה כשהשופט יראה שהמוט עוצר לגמרי על החזה
ראיתי את זה ובאמת אמרו לי ללחוץ מוקדם מדי, סך הכל הם לא שופטים או משהו, סתם כמה חברים.
אבל תודה על ההערה.

נחמד
אבל לא חושב שבחרת את האדם האידיאלי לפקודות.
בסקוואט לא מאמין שתעלה בכזו קלות בתחרות,בעיקר לא בבנץ.

נחמד
אבל לא חושב שבחרת את האדם האידיאלי לפקודות.
בסקוואט לא מאמין שתעלה בכזו קלות בתחרות,בעיקר לא בבנץ.
מה הבעיה בסקוואט? 😳, נראה תחרותי למדי האמת
אולי העובדה שתחרות זה שונה מהמכון שאתה רגיל להתאמן בו אם זה למה שאתה מתכוון..

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה בסקוואט? 😳, נראה תחרותי למדי האמת
אולי העובדה שתחרות זה שונה מהמכון שאתה רגיל להתאמן בו אם זה למה שאתה מתכוון..
נראה לי שהוא התכוון לקטע של המכון, הוא צודק.

תתייחס למשקל שרשמתי על הפלטות יש שם הבדלים רלוונטיים. בבנץ' למשל יש לך שם 102, בדד איזה 165 בערך והסקוואט איזה 141

בגדול לבדוק סינגלים מאוד לא רצוי, עדיף למשוך את ההתקדמות לאורך זמן.

מצד שני לדעת פלוס מינוס כמה יש לך לסינגל לעומת חמישיות זה לא רעיון מאוד גרוע, רק עדיף לא להגיע לגריינד.

לגבי מה שחיים אמר שאין מה להתחרות עם 100 שיש לך 200... וואלה זה הדבר הכי לוזרי שאפשר להגיד. נראה לך שכל מי שמתחרה מוצלח התחיל מפודיום?

התחרויות הכי טובות שלי היו שמוקמתי חמישי ושישי. היו לי לא מעט שלקחתי ראשון, אבל אני לא חושב שזו אינדיקציה לביצועים טובים בתחרות.

שנה לפני התחרות שמוקמתי חמישי, מוקמתי מקום 15. האם זו הייתה טעות להתחרות באותה שנה? ממש לא. אתה חייב תחרויות רעות ונסיון רע על מנת להיות הכי טוב שאתה יכול להיות. אני כותב כאן הרבה, אומנם הספורט הוא מאוד מבוסס כוח אבל יש המון משתנים בתחרויות שאתה לא לוקח בחשבון ועליהם אתה נופל, כולל אני בפעם העשירית שאני מתחרה.

• פותח/ת השרשור
והמוטות יש לך 2 של 20 1 של 19.5 ואחד 19.25, אני יודע להבדיל בעין אבל לא להסביר ממש אז תשקול אותם ואז תראה איזה מהם זה מה
המוט שאני משתמש בו זה המוט שאין לו Nerling או איך שלא כותבים את זה באמצע, אין מוטות אחרים שנכנסים לכלוב (יש רק עוד אחד והוא עקום רצח) אני אשקול גם את המוטות, תודה רבה.

זה לא הולך לפי קטגוריות משקל או משהו
כן, גם גיל וגם משקל.
אני לא ילך להתחרות עם 100בנץ שאני יודע שמשהו עושה 200
ואם תחליט שאתה מתאמן עד שיהיה לך 200 כמו לאותו מישהו וכשתגיע לזה יהיה מישהו עם 250? אז שוב לא לך עד שיהיה לך 250? ואז יבוא מישהו עם 300...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית