הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגביי טרן

markus-ruhl

מושעה
83
3
נק' מוניטין:
0
83
3
שלום, קיבלתי 2 אמפולות טרן אצטט של נובה פארם, שני הבקבוקים נראים
שונים לגמרי בצבעים שונים, אבל לשניהם אותו מספר קוד אצווה,
אני מעלה תמונה שלהם, מה אתם אומרים? למה זה שונה אחד מהשני?

קבצים מצורפים

• DSC_0370.JPG
    DSC_0370.JPG
    KB 58 · צפיות: 411
לי כרגע טרן באופן אישי גורם לעצבים שלא הכרתי,אתמול היה השיא בפן האישי אבל אני לא נכנס לזה,וזה יסתדר,השאלה שלי
מה ניתן לקחת בזמן טרן להורדת מפלס העצבנות ,יש כדורי הרגעה שניתן לשלב??
רוב המשתמשים בטרן חווים עליה ברמת העצבים וחוסר הסבלנות. זו אחת מתופעות הלוואי הנפוצות ביותר בטרן, אם לא הנפוצה בהן.

תהיה חייב לדעת להשתלט על עצמך. במידת הצורך השתמש בחומרים מרגיעים הנמכרים ללא מרשם. רגיעון יום או לילה עשוי להקל גם על רמת העצבים וגם להיטיב עם השינה

אחלה תודה רבה,שאלה אחרת ,היום במהלך שאיבת החומר למזרק,לפניי ההזרקה שמתי לב שחתיכת גומי קטנה מאד מאד נכנסה למזרק בזמן שהכנסתי את המחט לויאל,ניסיתי להוציאה ולא הצלחתי בסופו של דבר הזרקתי את החומר מה הסיכוי שהחומר נכנס לגוף ואם כן זה יכול להזיק???באיזה שהוא צורה??
ועוד שאלה טרן או טסט מאחר וזה הסייקל שלי כרגע גורם לשיעולים?????

אחלה תודה רבה,שאלה אחרת ,היום במהלך שאיבת החומר למזרק,לפניי ההזרקה שמתי לב שחתיכת גומי קטנה מאד מאד נכנסה למזרק בזמן שהכנסתי את המחט לויאל,ניסיתי להוציאה ולא הצלחתי בסופו של דבר הזרקתי את החומר מה הסיכוי שהחומר נכנס לגוף ואם כן זה יכול להזיק???באיזה שהוא צורה??
ועוד שאלה טרן או טסט מאחר וזה הסייקל שלי כרגע גורם לשיעולים?????
טרן יכול לגרום לשיעול בזמן ההזרקה.
לא מבין למה הזרקת את הגומי. כנראה שהוא נכנס גם לתוך הגוף ביחד עם החומר. יכול להיות שיקרה משהו ויכול להיות שלא.. תחכה ותעדכן

כן גרם לשיעול לא נורמלי,והשני החתיכה היתה מילימטר אמרו לי שאין שהיא נכנסה לא יודע,אבל הפחדתה אותי מה כבר יכול לקרות,אבסס אולי????
שאין מצב שנכנסה ואם כן זה שום דבר

יותר סביר שהשיעול נגרם כתוצאה מהזרקת בועת אוויר.
כדי להימנע מכך, פשוט הזלף טיפה או שתיים מקצה המחט טרם ההזרקה. כך תמנע גם בועת אוויר ופוטנציאל לשיעול וגם החדירה לשריר תהיה קלה ונוחה יותר

בוקר טוב,אני כל הזמן זולף כמה טיפות ואפילו יותר ב2 המחטים גם בירוק בשאיבה,מחליף לכחול וגם לוחץ שיצא כמה טיפות,ועד היום לא השתעלתי כמו אתמול בסיום ההזרקה,מוזר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית