הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי טונה

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
זה קטע שוודאי בעייתי, אני קונה טונה איכותית (כלומר גם יקרה) מחברת RIO בשמן זית ועניינים, עכשיו השאלה היא האם ניתן לאכול אותה על בסיס יומי? אני שואל מטעמי כספית, אני שוקל קרוב ל90 קילו וגם גבוה למדי השאלה אם כמות הכספית תשפיע אם אני אוכל טונה על בסיס יומי.

נערך לאחרונה:
עוד כמה שנים יגלו שכל דבר הוא לא בריא, מה תעשה אז, תגווע ברעב ותמות?

חחח, מדוע ולמה אתה הולך כל כך רחוק המצב הזה כבר היום.
אתה לא שם לב לכך שצ'יפס מסרטן ולחם מסרטן והאוויר שאתה נושם גם הוא מסרטן!, ושלא נדבר על המים שאתה שותה.

בדוגרי, הדבר הכי מסרטן שיש זה חמצן נוצרים הרבה צורונים לא יציבים מתהליך הנשימה שאם יש לנו מזל אנחנו הופכים אותם למי חמצן שגם הם בעצם חומר מחמצן חזק.
בקיצור, צריך הרבה ויטמין C. ולגבי כספית, להגיד שזה נאגר בגוף כמו שאר המתכות הכבדות זה קצת יותר מפחיד ממה שזה באמת כי כן יש פינוי של מתכות כבדות. נכון שאנחנו מרעילים לעצמנו את האוכל אבל תחשוב שכל המים של הרומאים עברו בצינורות עופרת והם הצליחו לחיות לא כל כך מעט (כמובן שעם לא מעט מחלות) אבל אתה לא היום גופות של רומאים עשויות עופרת לא ? (ועופרת יותר כבדה אז גם יותר רעילה מכספית), יש מסלולים שמפנים גם אותם כמו למשל אחד המסלולים של טאורין שכתוב עליו יותר בוויקי באנגלית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית