אתה מבין שזה נתון שמשנה את כל ההתייחסות לאופן שאתה מתאמן. זה לא הופך את זה ליותר נכון, אבל אימוני משקל גוף יותר מתאימים למה שאתה מכירהייתי מטפס צוקים לפני כמה שנים, טיפסתי שנתיים, והייתי מתחרה,
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מבין שזה נתון שמשנה את כל ההתייחסות לאופן שאתה מתאמן. זה לא הופך את זה ליותר נכון, אבל אימוני משקל גוף יותר מתאימים למה שאתה מכירהייתי מטפס צוקים לפני כמה שנים, טיפסתי שנתיים, והייתי מתחרה,
עזוב, ניסינו כבר 😃אהלן לפי עניות דעתי , הייתי במכוני כושר ארבע חמש שנים ועקבתי אחרי אנשים וסוג האימונים שלהם, והגעתי למסקנה שרוב האנשים הממוצעים צריכים להתאמן משקלים כבדים והתקדמות לינארית כדי לגדול. אבל יש מיעוט שהתאמנו בדיוק הפוך מהספר, ועשו את כל השטויות האפשריות וגדלו מזה מצוין אבל הם כנראה חברה אם גנטיקה עלית אני יביא לך דוגמא של בחור שהתאמן אצלנו בוכרי שהתאמן שלש שעות על כל שריר בלי חומרים וגדל בצורה הזויה אבל הוא הגיע למכון מנקודת התחלה של מישהו שהתאמן חמש שנים וחברה היו מצטרפים אליו לאימון וחוץ מפציעות אף אחד לא גדל בקיצור אם אתה לא המיעוט שמבורך גנטית או לוקח חומרים תצטרך לעשות מה שאומרים לך פה.
אתה רציני? אתה לא רואה את הדפנישנז עחי?אני לא רואה שפיתחת משהו...
אימון C:
מתח במכונה(30 קילו): 24 חזרות 6 סטים
חתירה במכונה (25 קילו):30 חזרות 5 סטים
יד קדמית(6 קילו): 20 חזרות 5 סטים
כתף אמצעית(6 קילו): 20 חזרות 5 סטים
טרפזים(6 קילו) 30 חזרות 5 סטים
אולי התבטלה לו הטיסה חזרה מהחופשה על האולימפוס.הוא לא היה כאן כבר 10 ימים, נראה לי התייאש מהפורום
זה כי כל הזמן צחקתה אליו אז הוא הלך לבכות לאודיןהוא לא היה כאן כבר 10 ימים, נראה לי התייאש מהפורום
תכלס קראתי את התגובות פה, ואני מבין למה הוא ברח. אולי באמת השיטה שלו עובדת, ואם לא גם מזה היינו לומדים. חבל שהוא עזב אם זה באמת קרה.
זה כי כל הזמן צחקתה אליו אז הוא הלך לבכות לאודין
אני יודע מי זה מי.אודין זה האל הנורדי אתה מתכוון לזאוס
אודין לוקח את כולם גם את זאוסאודין זה האל הנורדי אתה מתכוון לזאוס
🤣🤣🤣🤣אתם צוחקים אבל אני מכיר אותו אישית והוא בבעיה מאוד גדולה עכשיו, אז אל תצחקו עליו. הבן אדם הגיע למימדים שבהם הוא לא מצליח להיכנס הביתה לכן חי ברחוב עד שירדו קצת הגיינז
אודין לוקח את כולם גם את זאוס
🤣🤣🤣🤣
עד השורה השלישית באמת חשבתי אתה רציני