הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
סרקופלזמה מהלכת

סרקופלזמה מהלכת

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-25/4/16
הייתי מטפס צוקים לפני כמה שנים, טיפסתי שנתיים, והייתי מתחרה,
אתה מבין שזה נתון שמשנה את כל ההתייחסות לאופן שאתה מתאמן. זה לא הופך את זה ליותר נכון, אבל אימוני משקל גוף יותר מתאימים למה שאתה מכיר

אהלן לפי עניות דעתי , הייתי במכוני כושר ארבע חמש שנים ועקבתי אחרי אנשים וסוג האימונים שלהם, והגעתי למסקנה שרוב האנשים הממוצעים צריכים להתאמן משקלים כבדים והתקדמות לינארית כדי לגדול. אבל יש מיעוט שהתאמנו בדיוק הפוך מהספר, ועשו את כל השטויות האפשריות וגדלו מזה מצוין אבל הם כנראה חברה אם גנטיקה עלית אני יביא לך דוגמא של בחור שהתאמן אצלנו בוכרי שהתאמן שלש שעות על כל שריר בלי חומרים וגדל בצורה הזויה אבל הוא הגיע למכון מנקודת התחלה של מישהו שהתאמן חמש שנים וחברה היו מצטרפים אליו לאימון וחוץ מפציעות אף אחד לא גדל בקיצור אם אתה לא המיעוט שמבורך גנטית או לוקח חומרים תצטרך לעשות מה שאומרים לך פה.
עזוב, ניסינו כבר 😃
אגב אותם יוצאי דופן שאתה מדבר עליהם, לא ידוע שהם לא היו מגיעים לתוצאות יותר טובות אם היו מרימים כבד עם התקדמות לינארית וכו?

תגיד אחי מאיפה כל הידע שלך ? איזה מאמרים קראת ? אשמח לקבל קישורים לפידבק חיובי כלפי השיטה שאתה מתאמן בה, ולפידבק שלילי, יתרונות וחסרונות של כל שיטה, מה שקראת עליו בקיצור.

אני בכלל מתאמן בשביל כח, ובשביל להגדיל את הקפיצה שלי ועוד. רק עכשיו אני באמצע ספר ובוא כתוב בחלק שאני בו עכשיו, בן אדם שיכול לעשות 180 קילו סקוואט והוא 90 קילו, הרי יכול להרים 200 אחוז מהמשקל שלו, בעוד בן אדם ששוקל 90 עם סקוואט 110 יכול להרים את המשקל שלו ל100 וקצת אחוזים, נניח שהתנועה המתפרצת של הבן אדם הראשון נמוכה בקצת מזו של הבן אדם השני, כנראה עדיין יקפוץ גבוה יותר, אני לא מדבר על איזה דוב אלא על אתלט 1.90-2.00.

משהו שפורסם בקבוצה בפייסבוק - דברים שמעניינים מאמנים - נקודות ומחשבות בנושאי אימוני כוח ותזונה.

ישר נזכרתי בך (מכיר אותך נטו מרפרוף בלוג), ממליץ לך לקרוא ולשמור על ראש פתוח !

אדם עובר ליד לשכת עורכי דין. מסתכל מהצד על עורכי דין, ואומר: "גם אני יכול לעשות את זה"
יום אחרי הוא שם על עצמו חליפה, מתלבש יפה, נכנס ללשכה, ולוקח על עצמו תיק. חמש דקות אחרי זה הוא מבין את גודל השגיאה.
זה חלק מהבעיה בחדרי כושר, אנשים נוטים להסתכל על רמות גבוהות, מקומיות או אונליין, להגיד לעצמם "גם אני יכול" ואז למצוא את עצמם עמוק בבוץ שהם הכניסו את עצמם עליו.
אם מפתח גוף מרשה לעצמו 22 סטים של כתפיים באימון זה כי הוא בנה את עצמו לנקודה הזו, מכנית, טכנית, פיזית, פזיולוגית, ורוב הסיכויים שאם תנסה לחקות אותו אתה פשוט תתדלק את הכתף שלך למוות. אם פאורליפטר משחרר מעט את הגב בדדליפט זה כי הוא בנה את עצמו לנקודה שהוא מספיק חזק ועמיד לזה, ואתה יכול לפצוע את עצמך באופן רציני אם פשוט תנסה לחקות אותו, כנ"ל לגבי האתלט שקופץ על הארגזים, ואפילו כמות גדולה של חזרות עם סקווט משקל גוף יכולה לעשות נזק במכניקה גרועה ועם גוף לא מוכן, נתקלתי בחורה שמתלוננת חצי שנה אחרי מ"ניסוי" חד פעמי כזה. היא לא הייתה מוכנה לאתגר.
אימוץ אלמנט מאימון דורש רמה טכנית, מכנית,פיזיולוגית,פיזית, ומנטלית. זה תכונות שנבנות עם הזמן, ונוטות לבעוט בחזרה כאשר מתעלמים מהם. אתם חייבים להבין שמבחינת הגוף אימון זה מלחמה- ואתה לא רוצה להתחיל מלחמה עם אתגר גדול ממך.
החלק הראשון בתהליך האימון הוא להבין מי אתה ומה אתה מסוגל וצריך לעשות כרגע. אנשים לא מבינים שאם תדמיין שאתה עורך דין חזק ככל שתרצה לא באמת תהיה עורך דין, הצבת מטרות לא ראלית גורמת לביזבוז זמן וסכנה באימונים, היעילות מתחילה כאשר אתה מתחיל לייצר עבודה עם התקדמות שיטתית וחסרת פציעות לאורך חודשים ואז בשאיפה לשנים. כשאחד המקצוענים שאני הכי מעריך בתחום הכוח נשאל מה הטעות הגדולה ביותר שהוא עשה בשנותיו כמתחיל הוא ענה:
"לא הבנתי באיזה רמה אני באמת נמצא, זה עלה לי בהתקדמות שלי למשך כמה שנים"
שבת שלום חברים, אחזור כהרגלי לכתוב במוצאי שבת.

הוא לא היה כאן כבר 10 ימים, נראה לי התייאש מהפורום

תכלס קראתי את התגובות פה, ואני מבין למה הוא ברח. אולי באמת השיטה שלו עובדת, ואם לא גם מזה היינו לומדים. חבל שהוא עזב אם זה באמת קרה.

תכלס קראתי את התגובות פה, ואני מבין למה הוא ברח. אולי באמת השיטה שלו עובדת, ואם לא גם מזה היינו לומדים. חבל שהוא עזב אם זה באמת קרה.

אז תפתח גם לוג כזה עם השיטה שלו שיהיה לנו ממה לצחוק קצת, נהיה משעמם מאז שהוא הלך

אודין זה האל הנורדי אתה מתכוון לזאוס
אודין לוקח את כולם גם את זאוס
אתם צוחקים אבל אני מכיר אותו אישית והוא בבעיה מאוד גדולה עכשיו, אז אל תצחקו עליו. הבן אדם הגיע למימדים שבהם הוא לא מצליח להיכנס הביתה לכן חי ברחוב עד שירדו קצת הגיינז
🤣🤣🤣🤣
עד השורה השלישית באמת חשבתי אתה רציני

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית