הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
סרקופלזמה מהלכת

סרקופלזמה מהלכת

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-25/4/16
שקר וכזב.
תוכיח.

טוב...התחלתי 5 כפול 3 ליניארי....

נראה לכם?!

אתה מסתלבט עלינו, לזה התכוונתי.

למה אתה מתרגש מזה ? תאכלס מה אכפת לך ממנו? ניסו לעזור לו. הוא רוצה ללכת בדרך שלו. אתה לא צריך להילחם בו בשביל שיחשוב כמוך.

אני לא רוצה שהוא יחזור לפה אחרי שנתיים "עשיתי ככה ככה וככה ואני לא מתקדם"
אני רוצה שהוא ידע מה הוא עושה ושלא יתבאס אחר כך

תלמד לעזוב כשצריך, מידי פעם צריך לתת לאנשים ללמוד את זה The hard way.

אתה מסתלבט עלינו, לזה התכוונתי.

מה אכפת לך אם הוא יחזור וישאל. אז שישאל יש פה מספיק אנשים שמשעמם להם בעבודה (הם הם אני) ויענו לו. במקרה שלו הוא גם מזמין לארוחה אז בכלל אני מחכה ליום הזה.

בואנה, אתם כלכם נכנסים ללוג שלי להגיד לי שאני טועה ושאני ליצן, ואז בסוף אחרי דיון אתה אומר " אתה הכי חכם" כאילו אני זה שחדרתי ללוג של מישהו כדי להגיד לו שהוא טועה.

זה הלוג שלי, אני בהגנה פה, לא אתה.
אז אני אגיד מה שבאלי , כי זה הלוג שלי,
לא רוצה לך ללוג של מישהו אחר.

You have been banished!
Zeus will take care of you!
אתה לא תגיד מה שבא לך כי הלוג שלך נמצא בפורום שיש לו חוקים שלא אתה קבעת. אבל אתה בסדר גמור מהבחינה הזאת סתם רציתי לציין 😃
לגבי מי שבא להגיד לך שאתה טועה אני חושב שהרוב סה"כ מנסה לעזור לך כי חדרי כושר מלאים בחבר'ה כמוך שחושבים שאם הם יתאמנו כמו שדוגמני פיטנס מתאמנים (או כמו שהם חושבים שדוגמני פיטנס מתאמנים) הם ייראו כמוהם. והתוצאה בדרך כלל אותו דבר- התקדמות קטנה כלשהי בחודשים הראשונים ואז חוסר התקדמות ותחילת חשיבה של "כל מי שיותר גדול ממני כנראה מזריק".
מצד אחד הסקת המסקנות שלך שגויה מצד שני אני יכול להבין אותך שאתה רוצה ללכת בדרך שלך, וזה לא סוף העולם לבזבז כמה חודשים על זה כי כל החיים לפניך.

בעל הלוג,

לא קראתי את כל מה שנרשם כאן וגם אין לי כוונה. באם המטרה שלך זה להיות יעיל (ולא משנה מה המטרות הספורטיביות), כדאי לך לאמץ את ההארות וההערות שניתנו לך.

באם תבחר שלא - קח בחשבון שתהיה רחוק שנות אור מהתקדמות אידיאלית.

Suite Yourself

לא, אבל זה שאני שחיף לא אומר שאני שמן. כמו שהבחור פה רשם אני לא רוצה להיות חזק ושמן. אני רוצה להיות חלש ואסטטי.
בינתיים תישאר חלש ולא אסטטי. Boom!!
או שהתחלת להיראות כאילו אתה מתאמן בזמן שלא התראינו 😛

מכל ההטרלות פה באשכול, לא ראיתי לוגים של אימונים של הבחור.
הוא מתאמן ?

אם זה התרגיל היחיד שהוא דיווח ב 12 עמודים, אז הנפח שלו נמוך מאוד.
אפשר לקנא בו.

3:00-7:40

וברור שהם לוקחים סטרואידים, אבל השרירים הם אותם שרירים. אז להוריד את הנפח וכמות הסטים ובכך להתאים את זה למישהו טבעי.

10 Reasons Bodybuilders Are Bigger Than Powerlifters | T Nation

אף אחד לא אומר לעשות 85 חזרות. אבל המטרה היא להישאר בטווח 30-120 שניות בסט כדי לעבוד על מערכת הגליקוסיס. אם תיקחו 30 חזרות ולכל חזרה 2-3 שניות, זה יוצא 60-90 שניות תחת עומס, בדיוק בטווח.

וברור שהם לוקחים סטרואידים, אבל השרירים הם אותם שרירים. אז להוריד את הנפח וכמות הסטים ובכך להתאים את זה למישהו טבעי.

אף אחד לא אומר לעשות 85 חזרות. אבל המטרה היא להישאר בטווח 30-120 שניות בסט כדי לעבוד על מערכת הגליקוסיס. אם תיקחו 30 חזרות ולכל חזרה 2-3 שניות, זה יוצא 60-90 שניות תחת עומס, בדיוק בטווח.

@GreekGodGame
פתחת משתמש חדש?

עוד פעם עושים השוואות לאנשים בטופ. המבנה שלך ושלהם שונה מהותית. מה שהם יכולים לעשות בחור רגיל לא יכול לעשות.
ומאוד יכול להיות שכאשר עושים צעד קדימה בסוג הדברים שאתה מתסף בהם אז יהיה יותר אפקטיבי לעבוד ביותר נפח ולעשות פיצולים של ABCDE.
אבל כל עוד אתה לא עושה את הצעד הזה מנסיון של המון אנשים כנראה יהיו תוצאות יותר טובות במתוכנת של SS/TEXAS וכו' מאשר ב ABC.

כנראה שהם מתאמנים יותר שנים ממה שאתה חי.

אתה מוזמן לדפדף אחורה בלוג הזה, נראה לי שאמרו כאן מה שצריך על הנושא הזה בדיוק.

אתה כאילו רציני עכשיו ? פיראנה? , הוא מלך כול הברוסייס

GreekGodGame עדכן/ה את הלוג ״סרקופלזמה מהלכת״:

עדכון לוג: 04/05/16

יומיים אחרונים היו עמוסייייים...ממש. התחלתי את הלימודים באריאל, לא עניין פשוט. קם ב6 בבוקר ומסיים יום ב6 בערב , וצריך עוד ללמוד לבד.... קיצר בלאט.

התאמנתי היום C:
תרגיל משיכה לגב (40 קילו) - 10 סטים 15 חזרות
בנד אובר רוא(20 קילו) - 5 סטים 15 חזרות
יד קדמית (7.5 קילו) - 6 סטים 14 חזרות
טרפזים (15 קילו) - 6 סטים 20 חזרות

מחר נדפוק ריצה,
ויאללה שיהיה סופש מהנה לכולם!

ותזכרו שטאנגנס אלפא מייצג את הזווית שנוצרת בין הפונקציה לקו האופקי! חשוב ;)

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית