הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מסה דלת פחמימות שבניתי

• פותח/ת השרשור Aragog
  • פורסם בתאריך

Aragog

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אז אחרי שהתייעצתי עם כמה אנשים ואלו נתנו לי טיפים, בניתי תפריט מסה חדש - דל פחמימות יחסית. מה אתם אומרים? יש לכם טיפים לשיפור?
נתונים:
- גיל 16
- משקל 58~59 ק"ג
- גובה 172 ס"מ
- RMR הוא 1954, צריך לציין שבנוסף אני כל יום עושה הליכה שהיא בערך 90 קלוריות הוצאה.

--------------------------------------

ארוחה 1
- חלב 3% - 240 מ"ל
- ברנפלקס - 50 גרם
- קוטג' - 125 גרם (חצי קופסא)

ארוחה 2
- 2 ביצים קשות
- 8 אגוזי מלך
- חצי תפוח אדמה מבושל (85 גרם)

ארוחה 3
- 200 גרם חזה עוף
- כף שמן זית
- טחינה בלאדי - 1/3 קופסא

ארוחה 4
- 2 ביצים קשות
- אבוקדו בינוני - 174 גרם
- חמאת בוטנים - 2 כפות
- 2 פרסומות לחם קל מחיטה מלאה

*משולבים הרבה ירקות במהלך הארוחות כדי שלא יהיו יבשות מידי חחח.
* במידה ואעלה במשקל בצורה מהירה מידי, הוריד את התפוח האדמה המבושל.

ערכים:

מבחינת קלוריות נראה שאתה בפלוס סבבה להתחלה. חלבון בגדול אפשר להוריד, אבל יש לי 2 שאלות:
1. אתה בטוח שהערכים של החלבון נכונים? נראה לי יש לך פחות.
2. למה לא לעשות מסה "נורמלית" עם כמות פחמימות גבוהה יחסית?

• פותח/ת השרשור
מבחינת קלוריות נראה שאתה בפלוס סבבה להתחלה. חלבון בגדול אפשר להוריד, אבל יש לי 2 שאלות:
1. אתה בטוח שהערכים של החלבון נכונים? נראה לי יש לך פחות.
2. למה לא לעשות מסה "נורמלית" עם כמות פחמימות גבוהה יחסית?
1. יש כאן בערך 15-20 חלבון לא מלא, כל השאר מלא (ביצים, חזה עוף, חלב, אגוזים...)
2. המליצו לי ללכת על מסה דלת פחמימות כדי שהעלייה תהיה כמה שיותר נקייה, המצב בגוף שלי הוא מצב קרוב לתת משקל אך אחוז שומן גבוה ביחס לאחרים, וריבוי פחמימות וסוכרים עלול להריע למצב (תראה את האשכול מסה או חיטוב שפתחתי את אתה רוצה).

2. המליצו לי ללכת על מסה דלת פחמימות כדי שהעלייה תהיה כמה שיותר נקייה, המצב בגוף שלי הוא מצב קרוב לתת משקל אך אחוז שומן גבוה ביחס לאחרים, וריבוי פחמימות וסוכרים עלול להריע למצב (תראה את האשכול מסה או חיטוב שפתחתי את אתה רוצה).
עליה יותר נקיה תהיה אם לא תהיה בפלוס קלורי גדול מדי, לא אם תוריד פחמימות.
ובמשקל שלך גם אם נראה לך שאחוז השומן גבוה אני מוכן להתערב שזה בגלל שחסר מסת שריר לכן זה נראה לך ככה. לא רואה סיבה לדאוג לאחוז שומן במשקל 58 על 1.72.

• פותח/ת השרשור
עליה יותר נקיה תהיה אם לא תהיה בפלוס קלורי גדול מדי, לא אם תוריד פחמימות.
ובמשקל שלך גם אם נראה לך שאחוז השומן גבוה אני מוכן להתערב שזה בגלל שחסר מסת שריר לכן זה נראה לך ככה. לא רואה סיבה לדאוג לאחוז שומן במשקל 58 על 1.72.
ברור, אך אמרו לי שהסוכרים הרבים שאקבל מהפחמימות סתם יסבו לי נזק ועדיף מסה דלת פחמימות.
בכל מקרה, במידה ויהיה צורך בכך אני אגיד את כמות הפחמימות ביום, ברור.

Back
למעלה תחתית