הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בעיה שכבר מטרידה אותי הרבה זמן

מצב
השרשור נעול

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
אני יודע שזה נשמע דפוק ואני ישמע פה בטח את אלו שאומרים - לא צריך כפיפות מרפקים וכו' אבל שמעו
אני לא מתאמן כבר 3חודשים+בגלל פציעה בגב התחתון.
ויש בעיה שמתי שהייתי מתאמן כבר הרבה חודשים:
תמיד שהייתי עושה כפיפות מרפקים נגיד , כאילו עם משקולת יד ( עם מוט לא נראה לי שהיה ככה , אבל לא עשיתי הרבה זמן עם מוט אז אין לי מושג ) , אז ברגע שאני מגיע למצב שאני עייף , אני מצליח להרים את המשקולת , המרפקים לא זזים לי , הכל טכניקה פיקס , אבל... הכתף הקדמית כזה כאילו זזה לי פתאום יותר אחורה , נגיד אני עושה כפיפות מרפקים עם שכמות אחורה ושאני לא מצליח ללכת יותר אחורה , אבל ברגע שאני מגיע למצב שאני עייף , זה הולך אפילו יותר אחורה וזה קורה לי רק בכתף ימין... ( כתף שהיה לי דלקת אז - היום עדיין יש ).
עכשיו ניסיתי סתם עם משקולת 5 קילו שהיה לי בבית , לראות אם זה שוב , בסט השלישי קצת הייתי עייף וזה קרה לי שוב...
כמובן שעכשיו הבעיה הזאת לא הכי מעניינת אותי , אבל שלא יקרה לי שוב מתי שאני יחזור , יכול להיות שזה גם סיבה שדלקת שהייתה לי בכתף.

• פותח/ת השרשור
שמע ניסיתי להבין את הבעיה.. באמת שלא הצלחתי 🫤
נכון אמרתי שהשכמות אחורה ( כמו שעושים בסקוואט או בנץ' או כל תרגיל אחר - כתף אחורה בקיצור ) , אי אפשר להזיז יותר אחורה נגיד ובמהלך הכפיפות מרפקים שאני מתעייף , רק הכתף , הולכת כזה אחורה , כאילו מסתובבת אחורה.

נכון אמרתי שהשכמות אחורה , אי אפשר להזיז יותר אחורה נגיד ובמהלך הכפיפות מרפקים שאני מתעייף , רק הכתף , הולכת כזה אחורה , כאילו מסתובבת אחורה.
יש לך אשכרה טכניקה לכפיפות מרפקים?
כי אני עדיין לא מבין על מה אתה מדבר..

שלח סרטון אחי, אני אשכרה מנסה להדגים לפי התיאור שלך מה הכוונה ואנשים חושבים שהשתגעתי...

• פותח/ת השרשור
לא יכול לשלוח כרגע ( ויודע שאין טכניקה וזה פשוט להרים , אבל אצלי זה משהו שאני לא יודע להסביר )
שמעו אני יודע שזה נשמע לא הגיוני , גם אמרתי בהתחלה.
אם אף אחד לא מבין אפשר לנעול , אבל אם מישהו יראה ויבין את זה ( ויוכל לרשום לי בהודעה פרטית , זה יהיה טוב ), אני ירשום ביותר פשטות :
ברגע שאני עושה כפיפות מרפקים , נגיד בהתחלה החזרות ברגע שאני לא מגיע לקושי מסויים סבבה , טכניקה מעולה.
ברגע שאני מגיע לקושי מסויים וטיפה יותר קשה , הכתפיים שלי , כמו שאומרים rolling ( סיבוב כזה ) מסתובבות אחורה.
נגיד אני עושה כפיפות מרפקים שאני עם כתפיים אחורה , נגיד פה בתמונה: שכמות אחורה - חיפוש ב-Google
אתם רואים שהשכמות שלו מכווצות ואחורה נכון? רק שאני כאילו לא עושה שראגס , אלא מכווץ אחורה ולמטה ( כמו בסקוואט של היי באר ).
פה זה סבבה , אבל ברגע שיש קושי , הכתפיים כזה מסתובבים אחורה , אפילו יותר ממה שאפשר , אם זה לא מסתובב ככה , אני לא מצליח להרים.
גם אז ששאלתי מתאמנים בחדר כושר , הם ראו את הכתף ככה מסתובבת לא ידעו מה להגיד , למאמנים לא אמרתי כי זה לא עניין אותי , אבל מתי שעשיתי היום , הרגשתי כאבים בכתף , יכול להיות שלא עשיתי חימום או כי לא התאמנתי הרבה זמן , אבל אני מעדיף שלא להתעלם מזה.
אפשר לנעול 😃

טוב לפני שאני נועל אני יכול להציע 2 דברים (גם אני לא ממש הבנתי את התנועה שאתה מתאר):
1. תשים משקל שאתה יכול לעשות בלי התנועת כתף שמכאיבה.
2. תעשה תרגיל אחר, כמו כפיפת מרפק בישיבה עם דאמבל כשהיד נשענת על הירך, או על כיסא כומר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית