הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתי לקחת את תשלובת החלבונים

אור_1

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם,
אני דיי חדש נושא של אבקת חלבונים וכל זה,
אני צורך אבקה של Cutler תשלובת חלבונים שלוקח לחלק מחלבונים זמן להיספג בגוף,
עכשיו השאלה שלי היא כזאת,
אני צריך לצורך שני סקופ ביום של אימון ,וביום שלא אימון סקופ אחד כדי להגיע לרמת החלבון הרצוייה.(המשקל שלי 80 יצאה לי 128 גרם חלבון ביום של אימון)
עכשיו כדאי לי לקחת סקופ אחד בארוחות צהריים(12) ואת השני אחרי האימון? או פשוט שני סקופים בסוף האימון? חשוב לציין שאני מתחיל להאתמן באזור 7 וחצי בערב
3 פעמים בשבוע... השאלה נובעת בגלל שלחלבון לוקח זמן להסיפג בגוף קראתי את המאמר שיש באתר, אבל עדיין רציתי להתייעץ איתכם.
שני סקופים בסוף האימון שזה 9 וחצי בערב בערך מרגישים נורא כבד.....
וביום שאני לא מתאמן זה חשוב מתי אני לוקח את האבקה?
תודה וחג שמח 😃

לא זה לא באמת חשוב, אין לזה משמעות גבוה, תיתחס לתשלובת כמו אל חלבון רגיל.
בהצלחה !

היום מוכרן בחנות של תוספי מזון ניסה להסביר לי (כי הוא למד את הנושא) שאם נפספס את 40 הדקות (חלון ההזדמנויות) אז כאילו שלא עשינו כלום. שאלתי אותו אם אני יעשה ניסוי ויתחיל לאכול רק שעתיים אחרי אימון חודש מעכשיו האם יוצא שאני לא עשיתי כלום לגוף? הוא נמנע מלענות על זה ואמר שבשלב כמו שלי השריר צריך כבר "להתעצב" =)) פה חשדתי ופשוט קניתי את החלבון היחסית זול וזהו.

אגב שאלה בהקשר לנושא: מה ההבדל בין אבקת חלבון לבין חלבון מבודד (ISO) אף עם לא הבנתי את הכוונה במבודד.

היום מוכרן בחנות של תוספי מזון ניסה להסביר לי (כי הוא למד את הנושא) שאם נפספס את 40 הדקות (חלון ההזדמנויות) אז כאילו שלא עשינו כלום. שאלתי אותו אם אני יעשה ניסוי ויתחיל לאכול רק שעתיים אחרי אימון חודש מעכשיו האם יוצא שאני לא עשיתי כלום לגוף? הוא נמנע מלענות על זה ואמר שבשלב כמו שלי השריר צריך כבר "להתעצב" =)) פה חשדתי ופשוט קניתי את החלבון היחסית זול וזהו.

אגב שאלה בהקשר לנושא: מה ההבדל בין אבקת חלבון לבין חלבון מבודד (ISO) אף עם לא הבנתי את הכוונה במבודד.
נשמע שהוא האכיל אותך בשקרים לדעתי רק בחיטוב אחרי אירובי יש צורך לשתות ישר אחרי אימון כדי לבלום קטבוליזם ושום סיבה אחרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית