הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על חברה וייעוץ על מינונים

McGregor

משתמש משקיע
6,030
5,394
נק' מוניטין:
3,964
6,030
5,394
טוב אז החלטתי לנסות סייקל שלישי טסט בלבד וללא אוראלים (היעד לא מצריך אוראלים ואני מעדיף להמנע) והציעו לי בנוסף לאננתת להוסיף פרופ
אז קניתי 3 בקבוקים של אננתת שיספיק לי ל סייקל של 10 שבועות ועוד בקבוק של פרופ.

החלטתי ללכת על 750 בשבוע אננתת פעמיים בשבוע (375*2)
ופרופ EOD

השאלה שלי, כמה זמן לקחת את הפרופ, והאם זה משנה אם זה בימים של האנתת או לא

ב. מה המינון המומלץ לפרופ?

ג. חוות דעת על החברה ? מצ"ב תמונה

קבצים מצורפים

• IMG-20160420-WA0009.jpeg
    IMG-20160420-WA0009.jpeg
    KB 72.5 · צפיות: 141
פרופ אתה משלב רק בהתחלה כדי להתחיל לעלות את רמות הסרום בדם עד שהאנטט יגיע לפיק שלו (כ3-4 שבועות).
אחרי שהאנטט תפס פיקוד ותדירות הזריקות קבועה, אני לא רואה שום טעם לשלב פרופ בנוסף לאנטט, פשוט ביזבוז של חומר.
לגבי השאלות שלך:
א - כמו שאמרתי הייתי לוקח את הפרופ לתקופה של שבועיים שלוש מהסיבות שרשמתי, ועוד סיבה היא שעקב תדירות זריקות שונה של האנטט ושל הפרופ אתה סתם תתחיל להסתבך. ( פרופ --> זריקה יום כן יום לא, אנטט--> זריקה כל 3.5 יום).
ב- מינון התחלתי של 100 מ"ג.
ג- בעבר לסיירוקס היה שם טוב וחומרים לא רעים בכלל, כיום לא מכיר דעות על החברה, אולי תחכה לאנשים שיש להם נסיון עם הברנד הזה.

פרופ אתה משלב רק בהתחלה כדי להתחיל לעלות את רמות הסרום בדם עד שהאנטט יגיע לפיק שלו (כ3-4 שבועות).
אחרי שהאנטט תפס פיקוד ותדירות הזריקות קבועה, אני לא רואה שום טעם לשלב פרופ בנוסף לאנטט, פשוט ביזבוז של חומר.
לגבי השאלות שלך:
א - כמו שאמרתי הייתי לוקח את הפרופ לתקופה של שבועיים שלוש מהסיבות שרשמתי, ועוד סיבה היא שעקב תדירות זריקות שונה של האנטט ושל הפרופ אתה סתם תתחיל להסתבך. ( פרופ --> זריקה יום כן יום לא, אנטט--> זריקה כל 3.5 יום).
ב- מינון התחלתי של 100 מ"ג.
ג- בעבר לסיירוקס היה שם טוב וחומרים לא רעים בכלל, כיום לא מכיר דעות על החברה, אולי תחכה לאנשים שיש להם נסיון עם הברנד הזה.

אף פעם לא הבנתי אנשים שמסתבכים עם זריקות . תזריק את אננטט באותה תדירות כמו פרופ .
למה צריך את החלוקה הזאת?
במשך שבועים תזריק אננטט יום כן , יום לא. אחרי זה תעבור לפעמים בשבוע

אף פעם לא הבנתי אנשים שמסתבכים עם זריקות . תזריק את אננטט באותה תדירות כמו פרופ .
למה צריך את החלוקה הזאת?
במשך שבועים תזריק אננטט יום כן , יום לא. אחרי זה תעבור לפעמים בשבוע
אם הוא ייתן אננטט יום כן יום לא הוא יקבל בערך 875 מ״ג.
בלי שום קשר, אתה לא צריך להסתבך, תן פרופ למשל ביום א ג ה ז ואת האנטט תשלב בימים א ה.

אם הוא ייתן אננטט יום כן יום לא הוא יקבל בערך 875 מ״ג.
בלי שום קשר, אתה לא צריך להסתבך, תן פרופ למשל ביום א ג ה ז ואת האנטט תשלב בימים א ה.

איך הגעת ל 875 ?
אננטט בדר"כ 250 למיל , תן חצי מיל יום יום לא תגיע ל 500 ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית