נק' מוניטין:
0
- 223
- 29
אני אשמח לקבל שמות של ספרים, אם מישהו מכיר כאן, שאפשר ללמוד מהם על השרירים.
תווווווודה.
תווווווודה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תרחיב יותר לגבי "שרירים"?
אנטומיה? ביו-מכניקה? אימונים? באנגלית/עברית?
תרחיב יותר לגבי "שרירים"?
אנטומיה? ביו-מכניקה? אימונים? באנגלית/עברית?
יש לך אולי ספרים עם אופציה ל- audiobook ?תתחיל מאלו
Starting Strength: Basic Barbell Training, 3rd edition: Mark Rippetoe, Jason Kelly: 8601401262985: Amazon.com: Books
Practical Programming for Strength Training: Mark Rippetoe, Andy Baker: 9780982522752: Amazon.com: Books
Human Anatomy & Physiology (10th Edition) (Marieb, Human Anatomy & Physiology): 9780321927040: Medicine & Health Science Books @ Amazon.com
(אתה יכול למצוא את הגירסה התשעית באמאזון משומש ב-10 דולר והתוכן לא השתנה יותר מידי)
Fundamentals of Biomechanics: Duane Knudson: 9780387493114: Amazon.com: Books
http://www.amazon.com/Biomechanics-Dummies-Steve-McCaw/dp/1118674693/ref=pd_sim_14_1?ie=UTF8&dpID=51+UFxAAwiL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL480_SR381,480_&refRID=0DQXEH2NJ9D8P9S04HF8
http://www.amazon.com/Kinesiology-Dummies-Steve-Gla
Amazon.com: Anatomy and Physiology For Dummies (9780470923269): Maggie Norris, Donna Rae Siegfried: Books
Strength Training Anatomy, 3rd Edition: Frederic Delavier: 9780736092265: Amazon.com: Books
ואני לא יודע איך הספר, אבל עשיתי לו הזמנה מוקדמת (אמור להיות שימושי כי זה מ-Schoenfeld)
Science and Development of Muscle Hypertrophy: Brad Schoenfeld: 9781492519607: Amazon.com: Books
אין לך כוח לקרוא? 🤣יש לך אולי ספרים עם אופציה ל- audiobook ?
אולי שתעבור את גיל 18 ותעבוד תבין מה הכוונה 'לנצל זמן נסיעה בבוקר וחזרה'.אין לך כוח לקרוא? 🤣
אומנם אני 18 אבל כן עובד.אולי שתעבור את גיל 18 ותעבוד תבין מה הכוונה 'לנצל זמן נסיעה בבוקר וחזרה'.
המהירות שאפשר לסיים ספרים שלמים מזמן "מבוזבז" כזה - ענק.
א. זה לא נוח לכולם, יש אנשים שלא מסוגלים לשמוע הקראה, הם חייבים להחזיק את הטקסט בידיים.אולי שתעבור את גיל 18 ותעבוד תבין מה הכוונה 'לנצל זמן נסיעה בבוקר וחזרה'.
המהירות שאפשר לסיים ספרים שלמים מזמן "מבוזבז" כזה - ענק.
מה הקשר בין מה שאתה אומר למה שהוא אומר? הוא לא אמר שכולם צריכים לשמוע AUDIO BOOKS הוא רק אמר שבזמן נסיעה מת לעבודה וחזרה זאת דרך טובה לנצל את הזמן ואני מסכים עם זה לגמרי. הוא אמר את היתרונות בAUDIO BOOKS ואתה מגיב כאילו הוא אמר למה צריך לשמוע רק AUDIO BOOKS ולא לקרוא ספרים בכלל. תשפר את הבנת הנקרא שלך.א. זה לא נוח לכולם, יש אנשים שלא מסוגלים לשמוע הקראה, הם חייבים להחזיק את הטקסט בידיים.
ב. אין על ספרים, זה לא אותו הדבר, כמו שKindle לא מחליף ספר אמיתי.
מקס, אל תדאג, אני לא צריך לשפר כלום.תשפר את הבנת הנקרא שלך.
עובדה שכן כי לא הבנת שאין לבנאדם הזה שום בעיה עם ספרים והוא רק בא לציין את היתרונות שיש בAUDIO BOOKSמקס, אל תדאג, אני לא צריך לשפר כלום.
מה ההבדל בין שפן?הכוונה בתגובה שלי הייתה מדוע אנשים לא מעוניין להשתמש בממשק הזה, לא אמרתי שום דבר נגד.
כן יש לו, הוא לא יכול פיזית לקרוא ספרים כשהוא בנסיעה.עובדה שכן כי לא הבנת שאין לבנאדם הזה שום בעיה עם ספרים והוא רק בא לציין את היתרונות שיש בAUDIO BOOKS
😳מה ההבדל בין שפן?