הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט ארוחת ערב מאוחרת לחיטוב.

• פותח/ת השרשור Tal-C
  • פורסם בתאריך

Tal-C

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום לכולם,

אני מתאמן בחד"כ פעמיים בשבוע, ובאופן כללי מאוד מרוצה מהתוצאות. אני מתעד את כל הפעילות שלי, ורואה שיפור הן במשקלים שאני מרים, והן בהיקף שרירים וכדומה.

במהלך השבוע התזונה שלי מורכבת מארוחת בוקר של אגוזים למינהם (שקדים, קשיו, פקאן, גרעיני דלעת, ג'וג'י ברי), וארוחת צהריים של סלט גדול *מאוד* הכולל חסה, גזר, פלפל, גרגירי חומוס, עדשים, מעט טונה, פטרוזיליה ופלחי לימון. לרוב אני אוכל גם מנת דג כלשהו.

הבעייה העיקרית שלי היא בסוף היום, אחרי שהשכבתי את הילדה לישון ב21:00, וכל הזבל שביקום מתחנן שאוכל אותו.

אלו מאכלים כדאי לאכול בשעה כזו? האם טונה על נגזרותיה השונות זה טוב למטרת הורדה באחוזי שומן וחיטוב? האם צריך להימנע מפחמימות בכל מחיר?

אני והכרס שלי מודים לכם על הסיוע.

אתה יכול לאכול כל מה שנכנס לך בערכים היומיים.

ראשית ממליצה לך להוסיף חלבון לארוחת הבוקר ולא להסתפק רק בשומן.

לגבי ארוחת ערב ממש לא חייב להמנע מפחמימה אבל תקפיד על החלבון כדי לשבוע, טונה זה מעולה (אבל לא מומלץ כל יום) וגם חזה עוף עם ירקות. לפחמימה אתה יכול להוסיף בטטה.
פייבר וואן עם חלב או יוגורט זה חלופה טובה ומהירה.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי בטוח שבשקדים, גרעיני דלעת, ואגוזי פקאן יש אחוזי חלבון גבוהים. זה לא נכון?

האם טחינה גולמית (בתוספת לטונה, לדוגמא) זה בסדר?

תודה רבה על העזרה!

כמות החלבון בשקדים זניחה. זה לא יחשב כמקור לחלבון.
אתה יכול להוסיף טחינה שוב העיקר שזה נכנס לערכים הסופיים.

Back
למעלה תחתית