הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידע טסט

• פותח/ת השרשור Rrrg
  • פורסם בתאריך

Rrrg

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
מישהו מכיר את החברה הזאת ?
עשיתי פעמיים וממש כואב לי

עזרההה

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 41.1 · צפיות: 210
מישהו מכיר את החברה הזאת ?
עשיתי פעמיים וממש כואב לי

עזרההה
עשית פעמיים ומה ? איפה ? איך ? למה , אתה לא מפרט מה עשית איזה חומר מה אתה מצפה שמישהו יגיב לך . תרחיב יותר שנדע מה הבעיה אולי אתה בכלל לא יודע להזריק נכון .

• פותח/ת השרשור
כן זה סייקל ראשון
אבל מדאיג אותי שאולי החמור לא טוב
או שאני רגיש אליו
יום אחרי הזריקה אני פשוט צולע וקשה לי לשבת
זה הגיוני ?

כן זה סייקל ראשון
אבל מדאיג אותי שאולי החמור לא טוב
או שאני רגיש אליו
יום אחרי הזריקה אני פשוט צולע וקשה לי לשבת
זה הגיוני ?
על פניו נראה שאתה לא יודע מה אתה עושה בכלל . "החומר זה טסט וצירפתי תמונה של זה" - איזה טסט ? חסר מינים של טסט?
תקרא המון זה לא משחק ילדים , בכל מקרה - כנראה שהזרקת בעצב מסוים שגורם לך לכאב או שבגלל שזה סייקל ראשון זה בגלל שריר "בתול"
בהצלחה

כעיקרון כבר במהלך הסייקל הראשון לקראת הסוף אתה מתחיל להתרגל , אבל זה אינדיבידואלי.

בדרך כלל אחרי כמה זריקות בודדות לשריר מתרגלים
אני בתור חובש בצהל אנחנו מזריקים הרבה אחד לשני בכתף ובירך כדי להתאמן אבל אנחנו מזריקים מים פיזיולוגיים(סודיום כלוריד) ולא שמנים כמו טסט ובהתחלה היה כואב לי ועכשיו כבר לא.. אתם חושבים שהשריר שלי יהיה מורגל כבר לשמן על ההתחלה או שבגלל שבחיים לא הזרקתי שמן אלא מים אז עדיף להתחיל להזריק בתחת ולאט לאט להתקדם לכתף?
סליחה על החפירה

עשית פעמיים ומה ? איפה ? איך ? למה , אתה לא מפרט מה עשית איזה חומר מה אתה מצפה שמישהו יגיב לך . תרחיב יותר שנדע מה הבעיה אולי אתה בכלל לא יודע להזריק נכון .
חברה מעולה מגיע מגרמניה. יתכן שטכניקת הזרקה לא נכונה או פגיעה בעצב. שנה מקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית