עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עשית פעמיים ומה ? איפה ? איך ? למה , אתה לא מפרט מה עשית איזה חומר מה אתה מצפה שמישהו יגיב לך . תרחיב יותר שנדע מה הבעיה אולי אתה בכלל לא יודע להזריק נכון .מישהו מכיר את החברה הזאת ?
עשיתי פעמיים וממש כואב לי
עזרההה
על פניו נראה שאתה לא יודע מה אתה עושה בכלל . "החומר זה טסט וצירפתי תמונה של זה" - איזה טסט ? חסר מינים של טסט?כן זה סייקל ראשון
אבל מדאיג אותי שאולי החמור לא טוב
או שאני רגיש אליו
יום אחרי הזריקה אני פשוט צולע וקשה לי לשבת
זה הגיוני ?
מתי השריר כבר לא ''בתול''?סייקל ראשון ?
יכול להיות תגובה של המערכת חיסונית ושל שריר ״בתול״
כעיקרון כבר במהלך הסייקל הראשון לקראת הסוף אתה מתחיל להתרגל , אבל זה אינדיבידואלי.מתי השריר כבר לא ''בתול''?
כעיקרון כבר במהלך הסייקל הראשון לקראת הסוף אתה מתחיל להתרגל , אבל זה אינדיבידואלי.
אני בתור חובש בצהל אנחנו מזריקים הרבה אחד לשני בכתף ובירך כדי להתאמן אבל אנחנו מזריקים מים פיזיולוגיים(סודיום כלוריד) ולא שמנים כמו טסט ובהתחלה היה כואב לי ועכשיו כבר לא.. אתם חושבים שהשריר שלי יהיה מורגל כבר לשמן על ההתחלה או שבגלל שבחיים לא הזרקתי שמן אלא מים אז עדיף להתחיל להזריק בתחת ולאט לאט להתקדם לכתף?בדרך כלל אחרי כמה זריקות בודדות לשריר מתרגלים
חברה מעולה מגיע מגרמניה. יתכן שטכניקת הזרקה לא נכונה או פגיעה בעצב. שנה מקום.עשית פעמיים ומה ? איפה ? איך ? למה , אתה לא מפרט מה עשית איזה חומר מה אתה מצפה שמישהו יגיב לך . תרחיב יותר שנדע מה הבעיה אולי אתה בכלל לא יודע להזריק נכון .
חח אני לא פותח הפוסט שהתלונן על כאבים ...חברה מעולה מגיע מגרמניה. יתכן שטכניקת הזרקה לא נכונה או פגיעה בעצב. שנה מקום.
חח אני לא פותח הפוסט שהתלונן על כאבים ...
קצת בעייתי הזרקה עצמית לתחת לא?בחיים לא ניסיתירק לתחת
חחחח אהבתי . ממש לא , תנסה אפילו רק עם מחט בתור ההתחלהקצת בעייתי הזרקה עצמית לתחת לא?בחיים לא ניסיתי
תודה על העזרה ואני אשמח אם תוכל לשלוח סרטון על איך להזריק לעצמך לתחת חחחחח(יצא קצת סוטה)חחחח אהבתי . ממש לא , תנסה אפילו רק עם מחט בתור ההתחלה
בוא לפרטיתודה על העזרה ואני אשמח אם תוכל לשלוח סרטון על איך להזריק לעצמך לתחת חחחחח(יצא קצת סוטה)