הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנשים שנפגע להם המטבוליזם ברמה קשה מה צריכים לעשות?

kidforlife

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
אח שלי עשה דיאטה מהירה ונפגע לו החילוף חומרים

אשכרה אוכל עם תפריט 1000 -1500 קלריות ומשמין ..

מה הוא צריך לעשות כדי להחזיר את החילוף חומרים שלו לשל פעם ? זה דיי דחוף חברים אני דואג

שיגיע למצב שהוא שורף שוב 2200

מניסיון פשוט להעלות את הקלוריות בהדרגה וכן זה יעלה אותו קצת במשקל אבל זה יסתדר ואז הוא יוכל לרדת

• פותח/ת השרשור
מניסיון פשוט להעלות את הקלוריות בהדרגה וכן זה יעלה אותו קצת במשקל אבל זה יסתדר ואז הוא יוכל לרדת
תוך כמה זמן הוא מגיע למצב שהוא שורף כמו פעם 2200 בערך ?

זה פשוט יסתדר לו לבד עם הזמן ?

הוא מתאמן בחדר כושר ורוצה להתחיל תקופת מסה כרגע

תוך כמה זמן הוא מגיע למצב שהוא שורף כמו פעם 2200 בערך ?

זה פשוט יסתדר לו לבד עם הזמן ?

הוא מתאמן בחדר כושר ורוצה להתחיל תקופת מסה כרגע

אם הוא מתכנן מסה זה מעולה, זה פשוט יסתדר כשהוא יעלה את הקלוריות בשביל המסה

אם הוא לא דפק את התירואיד אז הוא יוכל לחזור למצב רגיל, אבל כדי לעשות את זה הוא צריך לעלות לפחות חזרה לנייטרלי לפחות ואחרי שיסתדר טיפה אז להעלות, ולהתאמן כמה שיותר

• פותח/ת השרשור
אם הוא לא דפק את התירואיד אז הוא יוכל לחזור למצב רגיל, אבל כדי לעשות את זה הוא צריך לעלות לפחות חזרה לנייטרלי לפחות ואחרי שיסתדר טיפה אז להעלות, ולהתאמן כמה שיותר
מה זה תאוריד ? ואם הוא דפק אותו מה עליו לעשות ?

מה זה תאוריד ? ואם הוא דפק אותו מה עליו לעשות ?
זו הבלוטה שאחראית על חילוף החומרים בגוף, היא יכולה להידפק מדיאטות כאסח כאלה
אם הנזק הוא רק בתפקוד הכללי, אז ה משהו שיכול להחלים, אם זה נזק אנטומי, שחלק מהבלוטה נהרס, אז אין מה לעשות
לרוב אם הדיאטות האלה קצרות אז אפשר להחלים מזה

• פותח/ת השרשור
זו הבלוטה שאחראית על חילוף החומרים בגוף, היא יכולה להידפק מדיאטות כאסח כאלה
אם הנזק הוא רק בתפקוד הכללי, אז ה משהו שיכול להחלים, אם זה נזק אנטומי, שחלק מהבלוטה נהרס, אז אין מה לעשות
לרוב אם הדיאטות האלה קצרות אז אפשר להחלים מזה
ואם הבלוטה נפגעה ? אז הוא נדפק כל החיים עם 1000 מאזן ניטרלי ?

בתור אחת שעברה דיאטות כסאח במשך 4 שנים, זה לא נפגע כל כך מהר. רק במקרים חריגים. אין מה להילחץ.

אני שואל במידה וזה נפגע יש לזה טיפול ?
כמו ש arrow אמרה, נזק קבוע לא קורה בכזאת קלות, אבל הוא כן צריך ללכת לרופא, כי יכול להיות שהוא צריך לעבור טיפול כדי למנוע נזק קבוע
ובכל מקרה גם עם נזק קבוע הוא לא יהיה על 1000 קלוריות במנוחה, פשוט מעט פחות ממה שהיה קודם במידה והוא חוזר לתפקוד תקין, תלוי כמובן בהיקף הנזק הקבוע

אח שלי עשה דיאטה מהירה ונפגע לו החילוף חומרים
אין סיבה ללחץ, ברגע שהוא יאכל כרגיל המטבוליזם יעלה.

הכותרת הזאת עוד הלחיצה אותי, הכרתי מישהי שהיה לה סרטן בבלוטת התריס, ה-RMR שלה היה 500 באותה תקופה, היום היא בריאה, אחרי שהיא השמינה לא מעט היא עשתה ניתוח לקיצור קיבה, ה-RMR שלה חזר לנורמה אגב

אז אם אצל בחורה כזאת המטבוליזם חזר לנורמה, קל וחומר לבחור שעשה דיאטת "כאסח" אין לכך שום משמעות.

גרימת לחץ מיותרת..

חזרה לנייטרלי בהדרגה ולאט לאט המצב יחזור לקדמותו.

גרימת לחץ מיותרת..

חזרה לנייטרלי בהדרגה ולאט לאט המצב יחזור לקדמותו.
זה ממש לא גרימת לחץ מיותרת, אני כבר ראיתי את זה קורה
פשוט אומר שהוא צריך ללכת לרופא לוודא שהוא לא עשה לעצמו נזק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית