הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 77@250 דדליפט ספונטני

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
הרבה זמן שלא העלתי לכאן משהו, ואם מעלים כבר אז מין הראוי שזה יהיה הסרטון הזה.
אחרי יום בבסיס, קפצתי לעל האש שהתקיים בוולקנו מכון הפווארליפטינג הרישמי של ישראל!
באתי במחשבה שזה יהיה עוד יום רגוע, אך אחרי ש @WeaKid הדליק אותי סתם שאין לי 250, החלטתי שבמקום להתווכח הכי פשוט להוכיח לו את זה, מולו... באותו רגע...(שאף אחד לא ייקח את זה במובן השלילי שאיתמר חרא, הוא כאילו דירבן אותי לזה ובזכותו נתתי ת250 )
אז כשאני עם חצי א׳, חולצה של הוולקנו וציוד שאני לא רגיל אליו בכלל, ה250התעופף לו.
תודה רבה לחיים על הנעליים ולירן על החגורה,
כמובן תודה לצלם שלנו שי יוניסי שצילם וערך את הסרטון בצורה מדהימה, תודה רבה לוולקנו סופטי על האירוח והתמיכה.
ואיך אפשר שלא להודות לאבא של כולנו, נשיא הפדרציה.. סליחה הגלקסיה* על התמיכה ועל זה שהבטיח לי באן מהפדרציה אם זה לא יעלה חחח
תודה כמובן גם לכל מי שהיה שם ותמך ( לא זוכר שמות בפורום בכלל, תצטרכו לסלוח לי בקטע הזה )

אז ללא מילים מיותרות 77@250

נערך לאחרונה:
בתחרות ישבתי על הכיסאות עם חבר לידי ושאלתי אותו כשאני כזה מצביע עליך "תגיד, השחיף הזה שמה זה הוא שדידלפט 235?!"
הוא ענה לי "כן, כן זה דניאל נחבי"
😁😁
👑👑🙌🙌👏👏
פשוט מלך! וכמובן שאין וויכוח לגבי העריכת וידאו של הדיג'יי
בקיצור הסיכום שלי....................................................................בסה"כ קטלני!

בתחרות ישבתי על הכיסאות עם חבר לידי ושאלתי אותו כשאני כזה מצביע עליך "תגיד, השחיף הזה שמה זה הוא שדידלפט 235?!"
הוא ענה לי "כן, כן זה דניאל נחבי"
🥰

אתה בטוח?
כי שאלת אותי את זה אחרי השקילה 😃

יכול להיות, כי אני זוכר שישבתי ליד אליחי ושאלתי אותו
על כל מקרה מה זה משנה, הכי חשוב שדניאל הוא סלב בקהילת הליפטינג 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית