הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון PR דדליפט בחיטוב - 127.5 א ב ל עשיתי רק רביעייה ולדעתי הטכניקה לא טובה, אשמח לפידבק

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
מה שמפריע לי זה שהישבן עולה לפני ההרמה ונראה לי כאילו הגב אמור להיות פחות מקביל לרצפה ויותר בשיפוע חיובי, עוד דבר שנראה לי בעייתי זה שהגב מתיישר אחרי שהרגליים ישרות ולא תוך כדיי , אשמח לדעת האם זה בעייתי באמת.

נראה לי שאוריד משקל באימון הבא ל-120, יש מצב שהמשקל הזה טו מאצ' בשלב החיטוב (בייחוד שהתחלתי חיטוב הייתי על 100 קילו), מה דעתכם ?

הסטאפ לא טוב, שים לב לכתף שלך בסטאפ, ממוקמת בדיוק מעל המוט (כשהיא אמורה להתחיל קדימה מהמוט) ואז ברגע שאתה מתחיל את המשיכה הישבן עולה כדי לשנות את זווית הכתף ביחס למוט.

שים לב שהשכמה צריכה להיות מעל המוט ולא הכתף, לכן אתה גם בהכרח צריך להתחיל עם ישבן גבוה יותר בסטאפ.

• פותח/ת השרשור
אין קשר, עם הישבן עולה זווית הברך גדלה ולכן הברכיים דווקא הולכות אחורה יותר.
לא הבנתי, אם אמרת שהכתף נמצאת מעל המוט אבל השכמות אמורות להיות מעל המוט זה אומר שכל הגוף צריך להיות טיפה יותר קדימה לא ?

לא הבנתי, אם אמרת שהכתף נמצאת מעל המוט אבל השכמות אמורות להיות מעל המוט זה אומר שכל הגוף צריך להיות טיפה יותר קדימה לא ?
אהה עכשיו הבנתי את הכוונה שלך, זה לא שהגוף יותר קדימה, אלא הזווית הגב משתנה, ולכן הפלג גוף עליון קדימה יותר ביחס למוט כן.

• פותח/ת השרשור
אהה עכשיו הבנתי את הכוונה שלך, זה לא שהגוף יותר קדימה, אלא הזווית הגב משתנה, ולכן הפלג גוף עליון קדימה יותר ביחס למוט כן.
אני מנסה כל הזמן להוציא את החזה ועל ידי כך ליצור שיפוע חיובי גדול יותר של הגב אבל לא מצליח, ממש מותח את הידיים ...
בכזה מצב דווקא הישבן יורד למטה יותר.
@MikeRozner מייק, תעיף בבקשה מבט כשייצא לך.

אני מנסה כל הזמן להוציא את החזה ועל ידי כך ליצור שיפוע חיובי גדול יותר של הגב אבל לא מצליח, ממש מותח את הידיים ...
בכזה מצב דווקא הישבן יורד למטה יותר.
@MikeRozner מייק, תעיף בבקשה מבט כשייצא לך.
זה דורש תיקון מהיסוד, בסטארט לא מתאים לך, המשיכה "מפורקת" ונעילה היא לא נעילה.

• פותח/ת השרשור
זה דורש תיקון מהיסוד, בסטארט לא מתאים לך, המשיכה "מפורקת" ונעילה היא לא נעילה.
נעילה הכוונה לנקודה שבה אני מושך את הגוף אחורה ממש שניה לפני ההרמה ?
הבנתי מה הכוונה נעילה, כשהגוף מתיישר.
אוריד משקל ל 120 ואעלה שוב סרטון, כשהעליתי עם שעברה ב 120 הטכניקה הייתה בסדר
סרטון - PR - דדליפט 120KG לחמישייה (בחיטוב)

קישור ל 120 לפני שבועיים, אשמח לפידבק לטכניקה, אולי קפצתי עם המשקלים יותר מדי ו 127.5 בחיטוב זה גדול עליי

נעילה הכוונה לנקודה שבה אני מושך את הגוף אחורה ממש שניה לפני ההרמה ?
הבנתי מה הכוונה נעילה, כשהגוף מתיישר.
אוריד משקל ל 120 ואעלה שוב סרטון, כשהעליתי עם שעברה ב 120 הטכניקה הייתה בסדר
סרטון - PR - דדליפט 120KG לחמישייה (בחיטוב)

קישור ל 120 לפני שבועיים, אשמח לפידבק לטכניקה, אולי קפצתי עם המשקלים יותר מדי ו 127.5 בחיטוב זה גדול עליי
זה לא המשקל, יש מה לשפר טכנית איך שלא תסובב את זה. המשקל פשוט גורם לליקויים להתבטא בצורה משמעותית יותר.

• פותח/ת השרשור
זה לא המשקל, יש מה לשפר טכנית איך שלא תסובב את זה. המשקל פשוט גורם לליקויים להתבטא בצורה משמעותית יותר.
לפני כמה שבועות תיקנת לי ליקוי די רציני (עמדתי קרוב מדי למוט) שאחריו הטכניקה הייתה טובה (פידבק ממך), יש משהו שאתה רואה כרגע שממש בעייתי ואני יכול לתקן? , נניח זווית הגב/מיקום ?

לפני כמה שבועות תיקנת לי ליקוי די רציני (עמדתי קרוב מדי למוט) שאחריו הטכניקה הייתה טובה (פידבק ממך), יש משהו שאתה רואה כרגע שממש בעייתי ואני יכול לתקן? , נניח זווית הגב/מיקום ?
כרגע המשיכה שלך מפורקת - הטוסיק עולה ראשון לפני שהמוט זז. זה הדבר הראשון לתקן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית