הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עזרה בנוגע לאימון מתח

מצב
השרשור נעול

אביב קלר

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
37
486
34
שלום התייעצתי עם מישהוא מהפורום
לגבי מתח או כל אימון שאני עושה ,
הוא אמר שעדיף לעשות סתם דוגמא 10 מתח 10 סטים עם דקה מנוחה (כדי שזה יקרע אותי) "נפח גבוהה"

עכשיו מה זה אומר זה יגדיל לי את ה"שיא" שאני עושה בפעם אחת ? (זה דיי חשוב לי)
ומה זה נפח גבוהה הגב שלי יתנפח מזה? יהיה גדול יעני ?

אני צריך גם 30 הודעות כדי לכתוב לו הודעה פרטית מה זה הדבר ההזוי הזה oO

הוא אמר שעדיף לעשות סתם דוגמא 10 מתח 10 סטים עם דקה מנוחה (כדי שזה יקרע אותי) "נפח גבוהה"
עדיף למי? עדיף לאיזו מטרה?
עכשיו מה זה אומר זה יגדיל לי את ה"שיא" שאני עושה בפעם אחת ? (זה דיי חשוב לי)
לא ממש. אם אתה רוצה לשפר את ה RM1 (השיא לחזרה אחת) עדיף לעבוד בטווחי חזרות נמוכים יותר, כמה סטים וחזרות בדיוק קשה להגיד בלי לדעת עוד נתונים עליך.
ומה זה נפח גבוהה הגב שלי יתנפח מזה? יהיה גדול יעני ?
גדילה מאוד תלויה במה וכמה אתה אוכל. אם אתה אוכל יותר ממה שאתה שורף (פלוס קלורי) כנראה שתגדל מאימונים כאלה. אבל כנראה שזו לא הדרך הכי טובה ויעילה.

• פותח/ת השרשור
התייעצת עם הבנאדם הלא נכון
עדיף למי? עדיף לאיזו מטרה?

לא ממש. אם אתה רוצה לשפר את ה RM1 (השיא לחזרה אחת) עדיף לעבוד בטווחי חזרות נמוכים יותר, כמה סטים וחזרות בדיוק קשה להגיד בלי לדעת עוד נתונים עליך.

גדילה מאוד תלויה במה וכמה אתה אוכל. אם אתה אוכל יותר ממה שאתה שורף (פלוס קלורי) כנראה שתגדל מאימונים כאלה. אבל כנראה שזו לא הדרך הכי טובה ויעילה.

הוא אמר שעדיף לי לנפח כאילו..
הוא רשם שככה ארגיל את זמן ההתאוששות שלי אם אעשה ככה סטים ואקח דקה מנוחה ,
המטרה שלי זה זה :
21-25 Pullups | 50 Pullups

לעשות 50 מתח כביכול גם פתחתי על זה לוג בתזונה ואימונים..
השיטה הזאת טובה של ה 50PULLUPS ?

מה זה עוד נתונים עלי משקל ? גובה ?
משקל 56 גובה 1.68 (מתחיל עוד מעט מסה) - מסה זה כאילו פלוס קלורי - שאני משתפר בתרגילים לא ?
כרגע אני בשלילי , אני יודע שאין טעם אבל זה רק לבנתים, אתה אומר שאין לי שום סיכוי להגדיל את השיא הזה אם אני בשלילי ?

השיטה הזאת טובה של ה 50PULLUPS ?
עשיתי אותה תקופה יחסית קצרה כשלא יכולתי להתאמן. הרגשתי שבשבועיים שעשיתי אותה השתפרתי קצת במתח. אומנם לא יכול להגיד לך את זה על מספרים גבוהים כי כשעשיתי אותה המקסימום שלי היה 12 מתח. אני חושב שאם אין אלטרנטיבה לאימונים בחדר כושר ואין ציוד ביתי והמטרה היא רק לשפר את המתח אז אולי התוכנית תעבוד.

• פותח/ת השרשור
עשיתי אותה תקופה יחסית קצרה כשלא יכולתי להתאמן. הרגשתי שבשבועיים שעשיתי אותה השתפרתי קצת במתח. אומנם לא יכול להגיד לך את זה על מספרים גבוהים כי כשעשיתי אותה המקסימום שלי היה 12 מתח. אני חושב שאם אין אלטרנטיבה לאימונים בחדר כושר ואין ציוד ביתי והמטרה היא רק לשפר את המתח אז אולי התוכנית תעבוד.
אממ לא חדר כושר אני לא רוצה , אני אוהב להתאמן בחוץ .
וכנראה שאנסה להשתדל לעשות אותה .. אני חייב להיות בפלוס קלורי כדי להצליח בה? או שזה בנתיים לא משנה ? ושאפשרי להצליח ?
דקה מנוחה תיהיה טובה ? כמו שהציעו לי ? כי בתוכנית רשום 2 דקות מנוחה או יותר ..

וכנראה שאנסה להשתדל לעשות אותה .. אני חייב להיות בפלוס קלורי כדי להצליח בה? או שזה בנתיים לא משנה ? ושאפשרי להצליח ?
אם לא תהיה בפלוס קלורי הגוף שלך לא יתאושש כנראה כמו שצריך. אז מומלץ שכן. לא חייב לספור קלוריות. פשוט תכניס הרבה. אם אתה בחור צעיר ובריא אני לא מבין למה זאת אמורה להיות אפילו שאלה. פשוט תאכל רגיל וזהו.
דקה מנוחה תיהיה טובה ? כמו שהציעו לי ? כי בתוכנית רשום 2 דקות מנוחה או יותר ..
בתוכנית הספציפית הזאת לך לפי ההוראות של התוכנית. הסידור שלה נועד לכך שתצליח לשרוד אותה עם 2 דקות מנוחה ויותר. הימים הראשונים הם קלים, בהם אני עשיתי אפילו דקה-דקה וחצי מנוחה בין הסטים, אבל ככל שמתקמדים ובעיקר כשמגיעים לאמצע השבוע השני זה מתחיל להיות מאוד מאתגר ושם לפעמים כדאי יהיה לך לקחת אפילו 4-5 דקות מנוחה בין הסטים כדי לדאוג שזה יצליח.
תדאג לעבוד לפי הרגשה אישית. אני מניח שאתה מכיר את הגוף שלך. אם רשום לך לעשות 12 חזרות תנוח כמה שלדעתך תצטרך על מנת שתצליח לעשות 12 חזרות. עדיף שתנוח דקה או 2 דקות יותר ותצליח את כל ה12 מאשר שתנוח פחות ובסוף תיכשל בעשירית.

• פותח/ת השרשור
אם לא תהיה בפלוס קלורי הגוף שלך לא יתאושש כנראה כמו שצריך. אז מומלץ שכן. לא חייב לספור קלוריות. פשוט תכניס הרבה. אם אתה בחור צעיר ובריא אני לא מבין למה זאת אמורה להיות אפילו שאלה. פשוט תאכל רגיל וזהו.

בתוכנית הספציפית הזאת לך לפי ההוראות של התוכנית. הסידור שלה נועד לכך שתצליח לשרוד אותה עם 2 דקות מנוחה ויותר. הימים הראשונים הם קלים, בהם אני עשיתי אפילו דקה-דקה וחצי מנוחה בין הסטים, אבל ככל שמתקמדים ובעיקר כשמגיעים לאמצע השבוע השני זה מתחיל להיות מאוד מאתגר ושם לפעמים כדאי יהיה לך לקחת אפילו 4-5 דקות מנוחה בין הסטים כדי לדאוג שזה יצליח.
תדאג לעבוד לפי הרגשה אישית. אני מניח שאתה מכיר את הגוף שלך. אם רשום לך לעשות 12 חזרות תנוח כמה שלדעתך תצטרך על מנת שתצליח לעשות 12 חזרות. עדיף שתנוח דקה או 2 דקות יותר ותצליח את כל ה12 מאשר שתנוח פחות ובסוף תיכשל בעשירית.
הבנתי תודה 😃

לשמור על כותרת עניינית להבא, "התייעצתי עם מישהו" זו לא כותרת!
קרא את חוקי הפורום.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית