הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גם אותי העיפו מקהילת בפווארליפטינג הגדולה בישראל בפייסבוק

• פותח/ת השרשור
אה, הוא השתלט על מה שמראש הוא יצר. מעניין.

מגניב, זו ציפור סטייל כתב עיתון "הארץ",
אם היו תחרויות עם 80 מתחרים, פלטות תחרויות היו כבר בתחרות השנייה-שלישית ולא אחרי שנתיים.
בינתיים אתה מדבר על בנאדם שמכלום יצר כאן פאוורליפטינג. בלי מטרות רווח, מוציא כסף מהעסק שלו, מהמשפחה שלו, בשביל הספורט.

אתה באמת רוצה לפתוח את זה? בלי מטרות רווח? אני תופס ממך יות חכם מזה ומקווה שאתה אומר לי את זה מתוך תמימות ולא מזלזל באינטליגנציה שלי.
הוא לא יצר כלום, היה פה פווארלפטינג לפניו ויהיה גם אחריו.
אגב לא שיש לי בעיה עם זה שהוא מרוויח על זה כסף להיפך אני חושב שזה מה שיעלה את הרמה.
הבעיה שכמו בקרוספיט, יש אנשים שחושבים שהם מעל כולם ומתנהגים בסוג של עליונות וחושבים שאי אפשר לבקר אותם.
את כולם אפשר לבקר ועובדה שקיבלתי הודעות שכל הכבוד לי וכו׳. כאילו הרגתי את סרסי או משהו כזה. סה׳כ דוקטור לנטורופתיה עם שגיאות כתיב ואנשים מפחדים להגיד לו מה שהם חושבים, שזה גם פתטי בעיניי.

בוקר טוב.

ראשית (אהמ אהמ...), נדב, ככל הידוע לי אתה עו"ד. קצת מוזר לי לראות אותך אחרי 6 שנים עדיין כותב בפורומים ואפילו מתעלה על עצמך ובוחר ללכלך עליי ועל אדטו בפוסט בכייני שכזה. חשבתי שהגיל עידן אותך מהתקופה הפרועה שלך בישראלבודי שם אתה והחבר שלך (מאמן ה- TRX ), הייתם פותחים את הג'ורה על כל פוסט או משפט שלא היה בא לכם טוב בעין.

יש דבר אחד שאתה, כמו גם אחרים, שוכחים בנוגע לקבוצה בפייסבוק: הקבוצה איננה פורום. בפורום אנשים בד"כ מסתתרים מאחורי ניקים, והזהות האישית לא חשובה כמו התוכן. כתוצאה מכך ניתן לראות את התופעה הבזויה של אנשים שיושבים מאחורי ניקים ומרשים לעצמם לפלוט החוצה כל שביב מחשבה שעולה במוחם, בלי עידון, בלי התחשבות ברגשותיו של האחר, ובלי מעצורים. מה שיוצר כמובן קרקע פרוייה להקנטות ועקיצות מהזן הנחות ביותר.

לעומת זאת, בקבוצה בפייסבוק, מעצם טבעה, אתה יודע עם אתה מדבר ומי מדבר איתך. ומכיוון שמדובר באנשים אמיתיים אתה לא פולט החוצה כל מה שעולה אצלך בראש מכיוון שהאלמנט האישי מאוד בולט פה, אתה מכיר את כולם וכולם מכירים אותך. אתה נפגש איתם בתחרויות, בין אם זה בתור צופה ובין אם זה בתור מתחרה, שופט, טוען, עוזר מזכירות וכד'.

הבעיה מתחילה שאנשים כמוך חושבים שהם יביאו לתוך הקבוצה שלנו את תרבות הדיבור הבהמית הזו שמרשה לעצמה הכל. להזכירך: הקבוצה היא לא הפורום ואצלנו מפרגנים אחד לשני. עכשיו הבט, אתה לא חייב לפרגן לי על מה שאני כותב או להנות מהכתיבה שלי. אבל מאחר ואתה לא חלק פעיל מהקהילה שלנו קצת מוזר לראות אותך מגיח פעם באף פעם ומרשה לעצמך לבקר אותי או את הכתיבה שלי כי זו לא מצאה חן בעיניך. מילא היית פעיל, מגיב בשוטף, מפרגן, לוקח חלק מהותי, אבל אתה לא. אם כל הפעילות שלך מסתכמת אצלנו בלקבוע מה פתטי ומה לא - אין לנו כל רצון שתהיה חלק מאיתנו. יש פלורליזם במובן של ריבוי דעות, אין פלורליזם במובן שבו כל אחד יתבטא ככל העולה על רוחו. אם תביע את דעתך בצורה מכבדת - יקשיבו לך, אם תבחר להתבטא בצורה מזלזלת - יעיפו אותך.

יתרה מכך, במקום להגיב עניינית לד"ר בחרת לתקן אותו על שגיאת כתיב - פעולה שמעידה על התנשאות וזלזול מצידך. כך שלא מספיק שבחרת לזלזל בי (מה שלא כל כך מעניין אותי, מכיוון שאין לי שום אינטרקציה איתך בחיי האישיים, ודעתך עליי או על כתיבתי חשובה לי כקליפת השום), בחרת גם לזלזל בד"ר שסה"כ ענה לך תשובה מכבדת למרות דברי האי-כבוד שלך.

כך שכל העניין מוביל למסקנה אחת: מקומך לא איתנו.

דבר אחרון: כפי שאושר אמר, הד"ר לא השתלט על כלום, כי כל המפעל הזה הוא יציר כפיו בלבד. ואתה לא "משתלט" על משהו שהיה מלכתחילה שלך. בנוגע לחברים שלך, כנראה שרובם גם כבר לא נמצאים איתנו ויש לזה סיבה טובה.

בברכת שבוע טוב ומועדים לשמחה.

נערך לאחרונה:
אתה באמת רוצה לפתוח את זה? בלי מטרות רווח? אני תופס ממך יות חכם מזה ומקווה שאתה אומר לי את זה מתוך תמימות ולא מזלזל באינטליגנציה שלי.
הוא לא יצר כלום, היה פה פווארלפטינג לפניו ויהיה גם אחריו.
אגב לא שיש לי בעיה עם זה שהוא מרוויח על זה כסף להיפך אני חושב שזה מה שיעלה את הרמה.
הבעיה שכמו בקרוספיט, יש אנשים שחושבים שהם מעל כולם ומתנהגים בסוג של עליונות וחושבים שאי אפשר לבקר אותם.
את כולם אפשר לבקר ועובדה שקיבלתי הודעות שכל הכבוד לי וכו׳. כאילו הרגתי את סרסי או משהו כזה. סה׳כ דוקטור לנטורופתיה עם שגיאות כתיב ואנשים מפחדים להגיד לו מה שהם חושבים, שזה גם פתטי בעיניי.
בתור אחד שמקורב אליו, ועוזר לו בארגון התחרויות (גם מתוך אהבה ושליחות לתחום), אני יודע בוודאות שאין רווח ברוב התחרויות,
ובאלה שכן, זה לא מצדיק את המאמץ.
אתה לא יודע מה הן ההוצאות עבור תחרות. הובלת הציוד, תשלום לשופטים, ספוטרים/טועני משקל, אולם התחרות (כולל אבטחה שמחייבים אותו להעסיק שם), סניקרס לכל המתחרים @nlr666 , חולצות כל תחרות חדשות, ביטוח לכל מתחרה (פה משלמים שנתי, מחיר לא נמוך כלל)
אני מניח ששכחתי משהו, אבל אוסיף שבזמן התחרות (כולל ההכנה אליה) הבנאדם מפסיד כסף בעסק שלו (טבע שיבולים) כשהוא מעסיק עובדים במקום להיות שם.
שורה תחתונה, אני תופס ממך יות חכם מזה ומקווה שאתה אומר לי את זה מתוך תמימות ולא מזלזל באינטליגנציה שלי.

ולגבי "היה פה פווארלפטינג לפניו", אני לא יודע באיזה עולם אתה חי ב5 שנים האחרונות,
אני בתור ילד בן 17 חשבתי כמה קשה יהיה לטוס כל פעם לחו"ל בשביל תחרות, והבנאדם הגיש לי את זה על מגש מזהב, לפני שהפכנו לחברים.

לעומת זאת, בקבוצה בפייסבוק, מעצם טבעה, אתה יודע עם אתה מדבר ומי מדבר איתך. ומכיוון שמדובר באנשים אמיתיים אתה לא פולט החוצה כל מה שעולה אצלך בראש מכיוון שהאלמנט האישי מאוד בולט פה, אתה מכיר את כולם וכולם מכירים אותך. אתה נפגש איתם בתחרויות, בין אם זה בתור צופה ובין אם זה בתור מתחרה, שופט, טוען, עוזר מזכירות וכד'.
מה שאיריס העלתה תקין מבחינתך?

בוקר טוב.

ראשית (אהמ אהמ...), נדב, ככל הידוע לי אתה עו"ד. קצת מוזר לי לראות אותך אחרי 6 שנים עדיין כותב בפורומים...בפורום...אנשים שיושבים מאחורי ניקים ומרשים לעצמם לפלוט החוצה כל שביב מחשבה שעולה במוחם, בלי עידון, בלי התחשבות ברגשותיו של האחר, ובלי מעצורים. מה שיוצר כמובן קרקע פרוייה להקנטות ועקיצות מהזן הנחות ביותר.
...אנשים כמוך חושבים שהם יביאו לתוך הקבוצה שלנו את תרבות הדיבור הבהמית הזו שמרשה לעצמה הכל. להזכירך: הקבוצה היא לא הפורום ואצלנו מפרגנים אחד לשני.

שאני אבין, יש לך משהו נגד הפורום שלנו?
אני מהנדס VLSI נשוי בן 34 ועדיין כותב בפורומים, יש לך בעיה עם זה?

לא, אם אני כותב כאן כנראה שאין לי בעיה עם זה.
וכנראה שלא הבנת את מה שכתבתי.

הבנתי מצויין, התחלת את ההודעה בעקיצה לנדב על זה שהוא עו"ד ואחרי 6 שנים עדיין כותב בפורומים ואז עשית השוואה בין קבוצת הפייסבוק שלכם לפורום שלנו בו יש "הקנטות ועקיצות מהזן הנחות ביותר" ולא מפרגנים אחד לשני.

אתה רוצה לכתוב למה ההשעיה היתה מוצדקת מבחינתך? אחלה. אתה רוצה לכתוב ביקורת שבפורום יש "הקנטות ועקיצות מהזן הנחות ביותר"? גם אחלה, יש לנו פורום משוב ואנחנו עוברים כמעט על כל ההודעות שנכתבות כאן. אתה רוצה לעקוץ אנשים כי הם בעלי השכלה וכותבים בפורומים 6 שנים? ממש לא.

• פותח/ת השרשור
ע1נס לא אמרתי שהתחרויות מכניסות כסף, כל המסביב כן. כולל וולקנו שמי שקצת חכם הבין בדיוק מה זה ברגע שזה נפתח. שוב, אין לי בעיה ואני נגד לפגוע לאנשים בפרנסה- להיפך , מאחל רק הצלחה ושגשוג בעניין הזה.

דבר שני, מר די ג׳י סקיי. כתבתי את הדברים בפייסבוק כי אני לא מתחבא ולא מסתתר מאחורי מקלדת כולם יודעים מי אני מה אני ובנוסף לכך אני אף פעם לא ׳אסנן׳ מה שאני חושב ואם יש לי משהו להגיד אני אגיד אותו.
אם מר דר׳ נעלב שמתקנים אותו בשגיאות כתיב זה בעיה שלו וזה יותר ׳ילדותי׳ ממה שאתה חושב על לכתוב בפורום בגיל 30 שאתה אדם בעל השכלה.

לא התלוננתי על זה שהעפתם אותי מהקבוצה שלכם בפורום, כתבתי שם לפעמים כי כיף לראות ענף מתפתח ואני מכיר ומפרגן מאד לכמה חבר׳ה משם שאני מכיר עוד מימים עברו, אז מה. זה לא אומר שאין באפשרותי להעיר לך על מה שאני חושב או לדוקטור , כמו כן זכותכם להעיף אותי משם. אבל מי פה ה׳אבי-נעלי?׳

אני בכלל מתפלא ש @incin ענה לך , האנשים בפורום הזה והרמה של הפורום הזה גבוהה רק בגלל שאין פה מה שיש שם ופה יש אנשים משכילים שחושבים בעצמם ולא מושפעים מאינטרנט או מהערצה לגורמים דיקטטורים מסויימים , אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה על הפורום הזה והאנשים בו אבל הענף שאתה כל כך אוהב התפתח לא בזכות אדטו ולא בזכות עונס הוא התפתח בזכות איש הלילה , אלכס , משה , הנחש וכו׳... כי הם האנשים שהביאו מודעות שהובילה למה שאתה עושה היום ועל הגל שגל רוכב היום.
תחרויות היו פה גם לפני, של ואלרי.

קרב 3 זה עם הכפיפת מרפקים?
זו תחרות שיש שם אשכרה סקוואט.
לולארי היה נוח לעשות רק פוש אנד פול (לא יודע, אולי לו כן היה אכפת רק הכסף) במשך שנים,
אבל מזל שיש את אדטו לעשות קרב 3 כדי שגם הוא יזיז את התחת ויהיה גבר לעמוד בסיכון של סקוואט.

אבל הענף שאתה כל כך אוהב התפתח לא בזכות אדטו ולא בזכות עונס הוא התפתח בזכות , אלכס , משה , הנחש וכו׳... כי הם האנשים שהביאו מודעות שהובילה למה שאתה עושה היום ועל הגל שגל רוכב היום.
תחרויות היו פה גם לפני, של ואלרי.

עם כל הכבוד לאנשים האלה, הם לא מראים נוכחות בכלל בתחרויות, אז איך בדיוק התחום התפתח בזכותם?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עם כל הכבוד לאנשים האלה, הם לא מראים נוכחות בכלל בתחרויות, אז איך בדיוק התחום התפתח בזכותם?

בוא נגיד שאתה לא היית כזה גבר כמו שאתה היום אם לא הם.
שלח להם מכתב תודה

אתה צוחק, נכון?
אני הייתי בכל התחרויות בארץ,
אבל בוא ניקח רק את ה2 האחרונות.
משה לא היה שם, ניראה לי הוא עדיין בארה"ב.
אלכס כנ"ל.
אביב, לא ראיתי אותו מאז התחרות של אוגוסט 2014 אם אינני טועה.

• פותח/ת השרשור
אגב, גם כל המתחרים החזקים באמת שהתחרו בעבר כבר לא שם , מעניין למה...
עוד מעניין אותי למה אין דוכנים של טיטאן יותר עם הנחות , חשבתי שטיטאן זה מוצר פווארליפטינג שתורם לענף ועוזר לאנשים לקנות ציוד הכרחי מבלי להזמין לארץ ולשלם דמי משלוח ולחכות זמן.
*אין לי שום קשר לטיטאן ישראל הם אפילו לא רצו לתת לי ספונסר שביקשתי.

אגב, גם כל המתחרים החזקים באמת שהתחרו בעבר כבר לא שם , מעניין למה...
עוד מעניין אותי למה אין דוכנים של טיטאן יותר עם הנחות , חשבתי שטיטאן זה מוצר פווארליפטינג שתורם לענף ועוזר לאנשים לקנות ציוד הכרחי מבלי להזמין לארץ ולשלם דמי משלוח ולחכות זמן.
*אין לי שום קשר לטיטאן ישראל הם אפילו לא רצו לתת לי ספונסר שביקשתי.

תשאל את טיטאן..

הנחש המעשן, איש הלילה, המפצל, רן, אלכס, משה ועוד רבים וטובים הם אלה שנתנו את הפוש למה שקורה פה.
בתקופה שבקושי ידעו מה זה SS והאתר הזה רק עלה לאוויר, בתקופה שהיו הקבוצות הישנות והטובות במסנג׳ר, בזכות האנשים האלה נפתחו פורומים וקבוצות בפייסבוק.
הם היו ניצני הקהילה, לא אדטו ולא אף אחד אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית