הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גם אותי העיפו מקהילת בפווארליפטינג הגדולה בישראל בפייסבוק

אני הייתי בכל התחרויות בארץ,
אבל בוא ניקח רק את ה2 האחרונות.
משה לא היה שם, ניראה לי הוא עדיין בארה"ב.
אלכס כנ"ל.
אביב, לא ראיתי אותו מאז התחרות של אוגוסט 2014 אם אינני טועה.
אי הגעתם לתחרות לא מורידה מערכם, אף לא מעט. נוכחותם בתחרויות לא אמורה לעלות את ערכם. הפעולות, העזרה וההסברה שהם עושים היא זו שמראה על רצינות ורצון אמיתי להגדיל פה את קהילת הפאוורליפטינג.
בזיון שאתם מרשים לעצמכם להוריד מערכם.

אי הגעתם לתחרות לא מורידה מערכם, אף לא מעט. נוכחותם בתחרויות לא אמורה לעלות את ערכם. הפעולות, העזרה וההסברה שהם עושים היא זו שמראה על רצינות ורצון אמיתי להגדיל פה את קהילת הפאוורליפטינג.
בזיון שאתם מרשים לעצמכם להוריד מערכם.
לוקו כתב במפורש "עם כל הכבוד לאנשים האלה" או אם תרצה אתרגם לך "מבלי להוריד מערכם"
עכשיו, אם אתה עושה משהו בשביל ספורט הפאוורליפטינג, אתה מראה נוכחות כלשהי בתחרות. כי בלי תחרויות זה לא ספורט. אף אחד לא דיבר על מידע, עזרה, וכל שאר המסביב שקשור לאימונים. אימונים לא חייבים להיות קשורים ישירות לפאוורליפטינג.

אני הייתי בכל התחרויות בארץ,
אבל בוא ניקח רק את ה2 האחרונות.
משה לא היה שם, ניראה לי הוא עדיין בארה"ב.
אלכס כנ"ל.
אביב, לא ראיתי אותו מאז התחרות של אוגוסט 2014 אם אינני טועה.
קצת זלזול לדבר ככה על אנשים שלאורך הדרך פרגנו ועזרו.
יש הרבה אנשים שלא היו בכל התחרויות אבל סחפו אנשים להתחרות, לימדו ותרמו בדרכם שלהם, זכותך לחשוב מה שתרצה על כל אחד.

אני אדבר רק על הפורום: הפורום היה זה שנתן פה במה עוד כשכל העניינים היו בחיתולים ואף אחד לא הכיר אף אחד, מעבר לכך בכל תחרות בערך אפשרו לפרסם כאן לטובת הכלל כדי שכמה שיותר אנשים יוכלו להגיע. אחרי תחרויות כולם היו מפרסמים כאן סרטוני תחרות ופורום פאוורליפטינג ממשיך ומשגשג כבמה נהדרת לכל מי שאוהב את התחום.
חוץ מחשיפה ופרסום בערך כל מתחרה שני נעזר כאן או בייעוץ מהפורום לביקורות טכניקה או ללימוד על ידי המאמרים או בייעוץ כזה ואחר.

עוד מעניין אותי למה אין דוכנים של טיטאן יותר עם הנחות , חשבתי שטיטאן זה מוצר פווארליפטינג שתורם לענף ועוזר לאנשים לקנות ציוד הכרחי מבלי להזמין לארץ ולשלם דמי משלוח ולחכות זמן.
*אין לי שום קשר לטיטאן ישראל הם אפילו לא רצו לתת לי ספונסר שביקשתי.
אין פה משהו דרמטי, בעיקר נובע מבירוקרטיה שאין לנו כח להתעסק איתה ושלא קשורה לא לתחרות ולא לנו.

קצת זלזול לדבר ככה על אנשים שלאורך הדרך פרגנו ועזרו.
יש הרבה אנשים שלא היו בכל התחרויות אבל סחפו אנשים להתחרות, לימדו ותרמו בדרכם שלהם, זכותך לחשוב מה שתרצה על כל אחד.

אני אדבר רק על הפורום: הפורום היה זה שנתן פה במה עוד כשכל העניינים היו בחיתולים ואף אחד לא הכיר אף אחד, מעבר לכך בכל תחרות בערך אפשרו לפרסם כאן לטובת הכלל כדי שכמה שיותר אנשים יוכלו להגיע. אחרי תחרויות כולם היו מפרסמים כאן סרטוני תחרות ופורום פאוורליפטינג ממשיך ומשגשג כבמה נהדרת לכל מי שאוהב את התחום.
חוץ מחשיפה ופרסום בערך כל מתחרה שני נעזר כאן או בייעוץ מהפורום לביקורות טכניקה או ללימוד על ידי המאמרים או בייעוץ כזה ואחר.
כן אביב, איך בדיוק דיברתי שנשמע זלזול מדבריי?
אני לא מזלזל באף אחד, דברים שעשית ומתחרים שהבאת יאמרו לזכותך.

לגבי הפורום,
כמו שאתה יכול לראות, אני ממשיך להעלות סרטונים לפורום ולתמוך בו, אף על פי שלפעמים יש דברים שלא נעים לקרוא כאן (כמו שהדיג'יי כתב מקודם) כמו זלזול רשמי של משתמש אלמוני כאן.

לא דיברתי על עצמי אלא רק על הפורום, מעצם השרשור פה משתמע שלפורום(=משה) אין שום תרומה לתחרויות כשזה ההיפך מנכון בערך(לא סתם גם incin הגיב), תמיד היה פה רק פרגון לכל הקהילה ולתחרויות.

בקשר לעצמי תראה שלא בחרתי להגיב למי שכתב עליי(לא יודע מי הוא בכלל ומהיכן התעוזה לקבוע מה אני עושה ומי אני), חבל לבזבז זמן להיכנס לשם בכלל.

עריכה:
לפעמים יש כאן פוסטים שעלולים לפגוע ואנשים מתחבאים מאחורי שם משתמש, אבל כשקווים אדומים נחצים יש כאן צנזורה ובאנים, בכלליות יש כאן חופש ביטוי כי זה פורום, לפעמים זה יכול להיות רע כלפי מישהו ולפעמים טוב(עובדתית יש כאן כל שני וחמישי ביקורות על הפורום והצוות ואין לזה צנזור)

נערך לאחרונה:
האמן לי, אם הדבר היה תלוי בי, הייתה שם דיקטטורה אמיתית.

כל המצ'ואיזם סטייל "לא היית גבר כמו שאתה היום" מגוחך להפליא, אח"כ תקרא לעצמך בנאדם רציני. למה העבודה שאילן עושה עם עצמו שייכת לאופק או למשה? הם מרימים בשבילו את המשקל? תחתוך את המאצ'ו בולשיט החוצה.

אף אחד לא מזלזל באופק, משה ושות'. אבל אני חושב שיש הבדל גדול בין לכתוב במחשב תחת המזגן ובין להשקיע כסף ומאמצים בהקמת תחרויות. ההבדלים שמיים וארץ וכדאי שתכנס לפרופורציות.

בנוגע לך אביב, אתה יודע שאוהבים אותך ומחזיקים ממך. אתה איש יקר וחלק בלתי נפרד והכרחי לקהילה.

אף אחד לא מזלזל באופק, משה ושות'. אבל אני חושב שיש הבדל גדול בין לכתוב במחשב תחת המזגן ובין להשקיע כסף ומאמצים בהקמת תחרויות. ההבדלים שמיים וארץ וכדאי שתכנס לפרופורציות.
אה, לא, כי להגיע לתחרות זו ה-תרומה.

גם. אבל התרומה האמיתיתה היא לסגור את העסק שלך ביום התחרות ולהפסיד כסף, זה להשקיע זמן וארגון שיכלו ללכת על האישה והילדים, זה להוציא כסף מכיסך בשביל לקנות מוטות וציוד חדשני, זה להתמודד עם כמות אנשים שמזלזלים בך, בתארים שלך ובמה שאתה עושה ואחרי הכל - להמשיך.
זה נקרא לתרום פאר אקסלנס.

האמן לי, אם הדבר היה תלוי בי, הייתה שם דיקטטורה אמיתית.

כל המצ'ואיזם סטייל "לא היית גבר כמו שאתה היום" מגוחך להפליא, אח"כ תקרא לעצמך בנאדם רציני. למה העבודה שאילן עושה עם עצמו שייכת לאופק או למשה? הם מרימים בשבילו את המשקל? תחתוך את המאצ'ו בולשיט החוצה.

בנוגע לך אביב, אתה יודע שאוהבים אותך ומחזיקים ממך. אתה איש יקר וחלק בלתי נפרד והכרחי לקהילה.
עם כל הכבוד שיש לי לגל על מה שהוא הרים פה מבחינת התחרויות, ללא LBS אנשים לא היו יודעים בכלל מה זה LB סקואט ולמה בכלל צריך לשבור מקביל.
אז תחסוך ממני את כל מה שמסביב , גל עשה פה תחרויות , והמתחרה שלו בתחומו זה ואלרי נכון לעכשיו .
זה ששניהם בנו במה לתחרויות מגיע כל הכבוד , אבל אם היה רק תחרויות אבל לא היה מתחרים שום תחום לא היה צומח.

נכון להיום רוב האנשים שמתחרים למדו את היסודות שלהם דרך הפורום הזה , אם זה דרך אלכס או משה שהגיבו להם ועזרו להם ללמוד את הטכניקה , ואם זה ההמלצה על קריאת הספרים של ריפטו שבאה דרך הפורום הזה.
ללא LBS אנשים היו עדיין בפורום של ישראלבודי שואלים האם התוכנית ABC טובה או כדאי לעבור לABCD .

גם. אבל התרומה האמיתית היא לשים את הלימודים בצד, לשבת ותרגם מאמרים באנגלית במשך שעות במקום להיות עם החברה והמשפחה.
זה להוציא כסף מכיסך כדי לממן אתר אינטרנט כולל אחסנתו ועדכונו.
זה להתמודד עם אין סוף אספסוםי פורומים ומתחרים שרק משחרים לנפילתך.
זה נקרא לתרום פר אקסלנס.
@THEDJSKAY1 אנא ממך שטוף לשונך, היא חומה

לא, זה פשוט מראה על שיווק/ניהול לא נכון.

"חדשני"
לא חדש לי שאתה אחד המשתמשים המזלזלים בפורום,
ואתה נהנה לעבור את הגבול הזה.
שיווק וניהול? לגל אדטו יש מספיק מזה, העסק שלו מצליח.
מדובר פה על תחרויות, בארץ שאין בה מודעות לספורט ולתחרותיות.

ולגבי הזלזול #2 שלך על הציוד. באמת אתה מביך. להזמין סט צ'לנג' במיוחד מחו"ל, מוט טקסס וכו'. זה לעשות המון.

שיווק וניהול? לגל אדטו יש מספיק מזה, העסק שלו מצליח.
להפסיד כסף

ולגבי הזלזול #2 שלך על הציוד. באמת אתה מביך. להזמין סט צ'לנג' במיוחד מחו"ל, מוט טקסס וכו'. זה לעשות המון.
אין לי בעיה שאתם לא משתמשים בציוד שהוא חדש לגמריי, ומשומש מחוץ לתחום התחרות, אבל לא צריך להתיימר שאתם כאלו.

אין לי בעיה שאתם לא משתמשים בציוד שהוא חדש לגמריי, ומשומש מחוץ לתחום התחרות, אבל לא צריך להתיימר שאתם כאלו.
תקרא מה כתבתי,
גם איש העסקים הכי גדול לא יעשה מזה רווח ממשי, צריך המון מתחרים בשביל שהרווח רק יצדיק את המאמץ להקמת התחרות.

אני לא רואה איך הויכוח הזה מוסיף כבוד למשתתפים בו ו/או לשמות המוזכרים.
חבל לי שקבוצת אנשים כל כך קטנה עם תחביב משותף מצליחה לריב במקום לשתף פעולה יהיו הסיבות אשר יהיו.

תקרא מה כתבתי,
גם איש העסקים הכי גדול לא יעשה מזה רווח ממשי, צריך המון מתחרים בשביל שהרווח רק יצדיק את המאמץ להקמת התחרות.
אני חושב שלגבי הציוד, כוונתו של מתי היתה שהסט צ'אלנג' ומוט הטקסס שהוזמנו במיוחד מחו"ל, אכן הוזמנו במיוחד, אבל במיוחד לחדר הכושר וולקנו.

לא, זה פשוט מראה על שיווק/ניהול לא נכון.

"חדשני"

חברה, מתי הוא לא רק טוחן מוחות ברשת, הוא גם כלכלן ויועץ שיווק וניהול!
אני חושב שלגבי הציוד, כוונתו של מתי היתה שהסט צ'אלנג' ומוט הטקסס שהוזמנו במיוחד מחו"ל, אכן הוזמנו במיוחד, אבל במיוחד לחדר הכושר וולקנו.
הצאלנג היו עוד הרבה לפני שחשבו בכלל על הוולקן גים..

עובדתית, פלטות הצ'אלנג' הוזמנו לתחרות שהתקיימה בדצמבר 14, הרבה לפני שבכלל חשבו על "וולקן".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית