הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב ראשון של וינסטרול+ פרופ

מצב
השרשור נעול

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
בוקר טוב,
כרגע אני בסייקל הראשון שלי בשבוע הראשון של סייקל חיטוב ( ווינסטרול 60 מ"ג יומי + 500 פרופ בשבוע), אוליי זה פסיכולוגי ואוליי לא אבל בשבוע הזה אני מרגיש שממש התחטבתי ואפילו עליתי במשקל.
חשוב לציין שנקודת התחילה שלי בסייקל הייתה באחוז שומן נמוך ( 11% בערך), לפני כן הייתי על אפדרין וזה כן עזר לי ממש להתחטב פשוט בטווח הארוך זה דופק את הלב והעדפתי לעבור לסייקל.

יש לי כמה שאלות,
הראשונה מבחינת טסט ראשון של חיטוב במצב שלי ( אחוז שומן נמוך), מה דעתכם עליו ? האם יש צורך להוסיף עוד משהו ?
כמה זמן כדי להמשיך בסייקל ואיך צריך להתחיל להפסיק סייקל ? ( יש צרוך בהורדת מינונים בהדרגה ?)
שאלה אחרונה היא יש לי חתונה של חבר הכי טוב במהלך הסייקל ( חודש בזמן הסייקל) וזה כולל רווקים בחול השאלה אם אפשר ל 3 ימים ולהפסיק עם הוויני כדי שאני יוכל לשתות או אסור ? והאם אפשר בכללי לשתות יום אחד ולהמשיך כרגיל ?
תודה !

א)40 מ"ג מספיק
ב)לגבי הטסט 50מ"ג ביום או 100 יום כן יום לא
ג)הווינסטרול 6 שבועות לא צריך הדרגה. הטסט עד שבוע 10
ד). תשיג פרגניל תתחיל לקחת יש בנעוצים את כל המידע
ה)זניח אם תשתה יום אחד ספציפית לי לא קרה כלום, תעשה בדיקות לתפקוד כבד לפני.

שכחתי להגיד.
כלומיד וטמוקסיפן שהחומרים יוצאים מהדם אתה לוקח.
לפרגניל שבוע לוקח לצאת לפרופ טיפה פחות 3 ימים אני חושב זה מחצית חיים.
קיצר שבוע תחכה
יש שתי אופציות ניסיתי את שתיהן
שבועיים 50 מ"ג כלומיד עם 40 מ"ג טמוקסיפן
שבועיים אחרי חצי ממה שרשמתי.
אופציה 2 זה לקחת פי 2.
מניסיון המינון הנמוך עבד לי טוב.

בוקר טוב,
כרגע אני בסייקל הראשון שלי בשבוע הראשון של סייקל חיטוב ( ווינסטרול 60 מ"ג יומי + 500 פרופ בשבוע), אוליי זה פסיכולוגי ואוליי לא אבל בשבוע הזה אני מרגיש שממש התחטבתי ואפילו עליתי במשקל.
חשוב לציין שנקודת התחילה שלי בסייקל הייתה באחוז שומן נמוך ( 11% בערך), לפני כן הייתי על אפדרין וזה כן עזר לי ממש להתחטב פשוט בטווח הארוך זה דופק את הלב והעדפתי לעבור לסייקל.

יש לי כמה שאלות,
הראשונה מבחינת טסט ראשון של חיטוב במצב שלי ( אחוז שומן נמוך), מה דעתכם עליו ? האם יש צורך להוסיף עוד משהו ?
כמה זמן כדי להמשיך בסייקל ואיך צריך להתחיל להפסיק סייקל ? ( יש צרוך בהורדת מינונים בהדרגה ?)
שאלה אחרונה היא יש לי חתונה של חבר הכי טוב במהלך הסייקל ( חודש בזמן הסייקל) וזה כולל רווקים בחול השאלה אם אפשר ל 3 ימים ולהפסיק עם הוויני כדי שאני יוכל לשתות או אסור ? והאם אפשר בכללי לשתות יום אחד ולהמשיך כרגיל ?
תודה !
הכל בסדר עם הסייקל
חשוב להשתמש בפרגניל ולהתחיל pct כשבוע לאחר הזריקה האחרונה
ויני תריץ 5 עד 6 שבועות. בהפסקה של 3 ימים ממנו לא כדאי לשתות, מאחר והכבד לא התאושש אז אין טעם.
אני הייתי מגביל את הסייקל ל8 שבועות. בהתחשב באחוז השומן הנמוך שלך בהחלט 8 שבועות איכותיים יכולים לשפר את המראה לאין ערוך.

• פותח/ת השרשור
תודה לכם חברים !
אעדכן על ההתקדמות
שאלה, האם ניתן לשלב בסייקל שלי גם יהומבין באירובי בוקר על בטן ריקה ? או שאין צורך וזה יכול לגרום יותר נזק מתועלת ?

תודה לכם חברים !
אעדכן על ההתקדמות
שאלה, האם ניתן לשלב בסייקל שלי גם יהומבין באירובי בוקר על בטן ריקה ? או שאין צורך וזה יכול לגרום יותר נזק מתועלת ?
ניתן, אבל העניין הזה של "אירובי בוקר" מיותר לדעתי מכל זווית שהיא (היוהימבין בסדר)

• פותח/ת השרשור
דניאל למה לדעתך מיותר האירובי בוקר? אישית הרגשתי שיפור כשהתחלתי את זה עם האפדרין/יהומבין
אני עושה חצי שעה על 10 גרם חלבון לפני האירובי ועוד 10 אחרי

שלום...
אני אחרי סייקל של קלן ועכשיו רוצה להתחיל סייקל של ויניסטרול לשבועים(המובן עם טסט) יש לי כמה שאלות:
1) מינוון של 50 מ"ל גרם של ויני עם 500 מ"ל של טסט זה בסדר?
2) איך שידוע לי שויני מפחית את החשק המיני עכשיו לאחר שימוש בויני יש סיכוי שהבנאדם יפסחק לביא ילדים.
3) כמו שאמרתי שאני יום אחרי סייקל של קלן עכשיו כמה זמן אני חייב להמתין עד שאני אתחיל את הסייקל של ויני?
( חשוב לציין שזה שקלן הייה הסייקל הראשון שלי)

דניאל למה לדעתך מיותר האירובי בוקר? אישית הרגשתי שיפור כשהתחלתי את זה עם האפדרין/יהומבין
אני עושה חצי שעה על 10 גרם חלבון לפני האירובי ועוד 10 אחרי
אם אתה לא על אחוז שומן מאוד נמוך (נאמר חד ספרתי), אין יתרון פיזיולוגי לביצוע אירובי בוקר
יש כאלה שירגישו טוב יותר (הרגשה סובייקטיבית לחלוטין) בעת ביצוע פעילות ספורטיבית כלשהי בבוקר. המשך היום שלהם יהיה רענן ונוח יותר, אבל זה לא אומר שמבחינת אפקט ניוד שומן הם עדיפים.
דווקא ביצוע אירובי בתום אימון הכוח יהיה נוח יותר, שכן לא מפצלים את האימונים ועושים הכל בבת אחת. גם שם, ובהינתן אדם שבחיטוב, האפקט הפיזיולוגי יהיה כמו, אם לא בדיוק, בזמן של שעות הבוקר. אפילו כאן המצב יהיה אידיאלי יותר, שכן הפוטנציאל לקטבוליזם מאוד מופחת

שלום...
אני אחרי סייקל של קלן ועכשיו רוצה להתחיל סייקל של ויניסטרול לשבועים(המובן עם טסט) יש לי כמה שאלות:
1) מינוון של 50 מ"ל גרם של ויני עם 500 מ"ל של טסט זה בסדר?
2) איך שידוע לי שויני מפחית את החשק המיני עכשיו לאחר שימוש בויני יש סיכוי שהבנאדם יפסחק לביא ילדים.
3) כמו שאמרתי שאני יום אחרי סייקל של קלן עכשיו כמה זמן אני חייב להמתין עד שאני אתחיל את הסייקל של ויני?
( חשוב לציין שזה שקלן הייה הסייקל הראשון שלי)
שבועיים ויני לא יתנו לך הרבה. לפחות 4-5 שב' כדאיים

שבועיים ויני לא יתנו לך הר
בטותו המינונים אשמח אם תתנו מנונים של הטסט עם הויני ואם אתם ממליצים לשלב איתו עוד חומר נוסף?
תוכל בבקשה לתת לי מינונים של סייקל ל 4 שבועות ואם כדאי לשלב עם ה ויני והטסט עוד דברים?

תעשה סייקל של 6 שבועות זה המינימום הנדרש לראות תוצאות באופן משמעותי
אני הייתי הולך על
פרופ 300 לשבוע
טרן/npp ״ לשבוע
מסטרון ״ לשבוע
משבוע 3 הייתי משלב ווינסטרול 50 מג ליום

אם כ אין ממש טעם לבצע זאת. 4 שבועות הן זמן קצת קצר מידי לכל סייקל שהוא, גם כזה עם טסט בעל אסטר קצר כמו פרופ
אבל זה סייקל ראשון אחרי סייקל קלן ויותר מ 4 שבועות זה לא יהיי כבד? גם כן וינסטרול רעיל לכבד( ובמיוחד שאני מעוניין בלקיחת כדורים)
אבל זה סייקל ראשון אחרי סייקל קלן ויותר מ 4 שבועות זה לא יהיי כבד? גם כן וינסטרול רעיל לכבד( ובמיוחד שאני מעוניין בלקיחת כדורים)
אשמח גם אם תתן לי מינון לסייקל( טסט ו ויני)
ותודה מאוד, מעריך

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית