הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב ראשון של וינסטרול+ פרופ

מצב
השרשור נעול

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
בוקר טוב,
כרגע אני בסייקל הראשון שלי בשבוע הראשון של סייקל חיטוב ( ווינסטרול 60 מ"ג יומי + 500 פרופ בשבוע), אוליי זה פסיכולוגי ואוליי לא אבל בשבוע הזה אני מרגיש שממש התחטבתי ואפילו עליתי במשקל.
חשוב לציין שנקודת התחילה שלי בסייקל הייתה באחוז שומן נמוך ( 11% בערך), לפני כן הייתי על אפדרין וזה כן עזר לי ממש להתחטב פשוט בטווח הארוך זה דופק את הלב והעדפתי לעבור לסייקל.

יש לי כמה שאלות,
הראשונה מבחינת טסט ראשון של חיטוב במצב שלי ( אחוז שומן נמוך), מה דעתכם עליו ? האם יש צורך להוסיף עוד משהו ?
כמה זמן כדי להמשיך בסייקל ואיך צריך להתחיל להפסיק סייקל ? ( יש צרוך בהורדת מינונים בהדרגה ?)
שאלה אחרונה היא יש לי חתונה של חבר הכי טוב במהלך הסייקל ( חודש בזמן הסייקל) וזה כולל רווקים בחול השאלה אם אפשר ל 3 ימים ולהפסיק עם הוויני כדי שאני יוכל לשתות או אסור ? והאם אפשר בכללי לשתות יום אחד ולהמשיך כרגיל ?
תודה !

אבל זה סייקל ראשון אחרי סייקל קלן ויותר מ 4 שבועות זה לא יהיי כבד? גם כן וינסטרול רעיל לכבד( ובמיוחד שאני מעוניין בלקיחת כדורים)

אשמח גם אם תתן לי מינון לסייקל( טסט ו ויני)
ותודה מאוד, מעריך
אל תנסה להצדיק מה שלא נכון מלכתחילה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית