הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות בסיסיות (מטופשות?) לפני סייקל

goalkeeper01

משתמש פעיל
300
6
נק' מוניטין:
256
300
6
טוב אז אני איזה שעה + סתם יושב וחופר. אשמח לתשובות במקום שאמשיך לשרוף את הזמן.
יודע שאלו שאלות מאוד מאוד בסיסיות שנשאלו המון בפורום אבל עדיין, אשאל שוב.

לגבי המחטים 23G אורך 1.25 לישבן + 18G לשאיבה מהאמפולה.

לגבי מזרקים -
טסט 100-150 מ״ג - איזה מזרק הכי נוח מבחינת הגודל ? 20 מ״לֹ ?
איזה מזרק הכי נוח לפרגניל ? (מתכוון להזריק בישבן) מזרק אינסולין (מגיע עם מחט נכון?) או אותה מחט כמו לטסט רק גודל שונה של מזרק ? איזה גודל? שיהיה אפשר לראות כמה יחב״ל אני מזריק

פרגניל -
יש איזה בעיה, אחרי שהנושא נדון ונחפר פה, להכין מזרקים מהמים שמגיעים עם החומר (של חברת MSD) ולשמור אותםם במקרר ? או שאפשר לשמור פשוט את האמפולה עצמה במקרר בזהירות שלא יישפך ?

הסייקל מתחיל עוד שבועיים - אם יהיו לי עוד שאלות מטופשות אני אשאל כאן.
תודה

טוב אז אני איזה שעה + סתם יושב וחופר. אשמח לתשובות במקום שאמשיך לשרוף את הזמן.
יודע שאלו שאלות מאוד מאוד בסיסיות שנשאלו המון בפורום אבל עדיין, אשאל שוב.

לגבי המחטים 23G אורך 1.25 לישבן + 18G לשאיבה מהאמפולה.

לגבי מזרקים -
טסט 100-150 מ״ג - איזה מזרק הכי נוח מבחינת הגודל ? 20 מ״לֹ ?
איזה מזרק הכי נוח לפרגניל ? (מתכוון להזריק בישבן) מזרק אינסולין (מגיע עם מחט נכון?) או אותה מחט כמו לטסט רק גודל שונה של מזרק ? איזה גודל? שיהיה אפשר לראות כמה יחב״ל אני מזריק

פרגניל -
יש איזה בעיה, אחרי שהנושא נדון ונחפר פה, להכין מזרקים מהמים שמגיעים עם החומר (של חברת MSD) ולשמור אותםם במקרר ? או שאפשר לשמור פשוט את האמפולה עצמה במקרר בזהירות שלא יישפך ?

הסייקל מתחיל עוד שבועיים - אם יהיו לי עוד שאלות מטופשות אני אשאל כאן.
תודה
1. מחטים - נכון
2. מזרק של עד 3cc מספיק. במזרק 20cc מפטמים פרות ברפת.
3. מזרק אינסולין משמש להזרקת פרגניל. הזרק לאיזור השומן סביב הטבור (בטן תחתונה) ולא לשריר.
4. לאחר שעורבב במים בקטריוסטטיים יש לשמור את הפרגניל בקירור 2-8 מעלות. לפני גם במצב צבירה מוצק אין צורך.
5. שמור את הפרגניל המעורבב בויאל ולא במזרק. עניין של סטרילית.

• פותח/ת השרשור
אני מזמין ויאל של 10 מ״ל מים בקטריוסטטיים אני צריך לקחת ויאל ריק,לערבב 5 מ״ל מים עם האבקה של הפרגניל וככה היחב״ל שיהיה במזרק אינסולין יהיה מדויק? 0.25 = 250 יחב״לֹ ? זאת אומרת שמהויאל של ה 5 מ״ל יספיק לי ל 10 שבועות.
מדויק ?

@Daniel Barack

אני מזמין ויאל של 10 מ״ל מים בקטריוסטטיים אני צריך לקחת ויאל ריק,לערבב 5 מ״ל מים עם האבקה של הפרגניל וככה היחב״ל שיהיה במזרק אינסולין יהיה מדויק? 0.25 = 250 יחב״לֹ ? זאת אומרת שמהויאל של ה 5 מ״ל יספיק לי ל 10 שבועות.
מדויק ?

@Daniel Barack
מדוייק

• פותח/ת השרשור
שלום
מאז התחלת הסייקל אני ישן טיפה פחות טוב.
לא משהו שהפריע לי במיוחד פשוט מסתובב לעתים תכופות יותר ימינה ושמאלה ובודק יותר מה השעה בטלפון.
הלילה קמתי כבר ב 5 ולא מצליח לחזור לישון. אני קם כמעט כל יום יקיצה טבעית לכן 5 ממש לא הגיוני לי. אני ישן תמיד עמוק ולפחות עד 8:30

איך זה מתקשר לפה? חושב כי הזרקתי אתמול לפני השינה סביב 22:30

קשור?
אם אזריק בבוקר הסיכוי לבעיות האלו יפחת?

עכשיו, בנושא אחר או לא...
פרווירון.
האם הוא יכול להזיק? הוא נראה ממש פרווה בכל מקום שאני קורא. אם הוא לא מזיק אבל יש סיכוי שהוא יעזור אני אתחיל לקחת. יש לי בבית בכל מקרה.

תודה

שלום
מאז התחלת הסייקל אני ישן טיפה פחות טוב.
לא משהו שהפריע לי במיוחד פשוט מסתובב לעתים תכופות יותר ימינה ושמאלה ובודק יותר מה השעה בטלפון.
הלילה קמתי כבר ב 5 ולא מצליח לחזור לישון. אני קם כמעט כל יום יקיצה טבעית לכן 5 ממש לא הגיוני לי. אני ישן תמיד עמוק ולפחות עד 8:30

איך זה מתקשר לפה? חושב כי הזרקתי אתמול לפני השינה סביב 22:30

קשור?
אם אזריק בבוקר הסיכוי לבעיות האלו יפחת?

עכשיו, בנושא אחר או לא...
פרווירון.
האם הוא יכול להזיק? הוא נראה ממש פרווה בכל מקום שאני קורא. אם הוא לא מזיק אבל יש סיכוי שהוא יעזור אני אתחיל לקחת. יש לי בבית בכל מקרה.

תודה
עניין השינה נוטה להשתנות בזמן סייקל. בדרך כלל דווקא השינה אמורה להשתפר במעט, לפחות בהתחלה, בשל העלייה באסטרוגן הנגרמת מהעלייה החדה בטסטוסטרון.
כמה זמן אתה בתוך הסייקל? האם יש משהו אחר שמפריע לך פיזית או מנטאלית?

לגבי פרווירון - הוא אנדרוגן טהור. הרץ חיפוש עליו ותבין שתפקידו העיקרי הוא לרום לסייקל להיות חזק יותר אדרוגנית (יש כמה סיבות לרצות דבר כזה)

יש לי שאלה היו מצבים בעולם או מישו שאתם מכירים שהשתמש בטסט ועשה הכל לפי הספר וכו' אחרי pct הטסט הטבעי לא חזר? יש מצב כזה שיקרה? @Daniel Barack

יש לי שאלה היו מצבים בעולם או מישו שאתם מכירים שהשתמש בטסט ועשה הכל לפי הספר וכו' אחרי pct הטסט הטבעי לא חזר? יש מצב כזה שיקרה? @Daniel Barack
לא חזר זמנית בלבד, אבל לא לתמיד

• פותח/ת השרשור
רק רוצה לעדכן.
בעניין השינה הכל הסתדר. כנראה משהו שלא היה קשור לחומרים.

שאלה נוספת שאני לא מבין איך היא לא ב FAQ.
מה קורה אם אני ישן היום בספונטניות מחוץ לבית ולא לקחתי איתי את החומר? לקחת מחר ואז כל הסדר של ה EOD משתנה או לקחת יומיים ברציפות (כנראה שלא!)
כמה נורא לפספס? שווה שעה נסיעה במיוחד?

רק רוצה לעדכן.
בעניין השינה הכל הסתדר. כנראה משהו שלא היה קשור לחומרים.

שאלה נוספת שאני לא מבין איך היא לא ב FAQ.
מה קורה אם אני ישן היום בספונטניות מחוץ לבית ולא לקחתי איתי את החומר? לקחת מחר ואז כל הסדר של ה EOD משתנה או לקחת יומיים ברציפות (כנראה שלא!)
כמה נורא לפספס? שווה שעה נסיעה במיוחד?
אם דילגת על יום - הזרק ביום הבא, והמשך הלאה ברווחים הקבועים

• פותח/ת השרשור
בפינת השאלות שלי
אני טס סופ"ש לרודוס. הבנתי שאת החומרים זה בסדר לשלוח בבטן המטוס. אבל מה לגבי מחטים ומזרקים? לחפש כל בית מרקחת ולקנות שם או שאין בעיה לשים במזוודה כל עוד זה לא עולה למטוס?

• פותח/ת השרשור
אוקי תודה על העצה
אם הטיסה ביום חמישי וחזרה בראשון. יש לי זריקה ביום רביעי. האם כדאי להזריק רביעי וחמישי. או רביעי ולחכות עד ראשון

• פותח/ת השרשור
באותו נושא-
לא אקח את הטסט - מס׳ כדורים מדויק לימים האלו של ווינסטרול זה בסדר?

בנושא אחר-
אני מרגיש קצת רגישות קלה בפטמות, אולי לשלב 50 מ״ג של פרווירון או שהרגישות זה סביר.

באותו נושא-
לא אקח את הטסט - מס׳ כדורים מדויק לימים האלו של ווינסטרול זה בסדר?

בנושא אחר-
אני מרגיש קצת רגישות קלה בפטמות, אולי לשלב 50 מ״ג של פרווירון או שהרגישות זה סביר.
אל תיקח גם כדורים
אם לא הבנת - לא להוציא חומרים לחו"ל זה כולל הכל - גם כדורים

לגבי הרגישות - אל תעשה דבר בינתיים, רק עקוב אחר התפתחות ותעדכן כאן. לפי זה יהיה אפשר הנחות אותך מה לעשות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית