הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע עזרה לגביי הרגשה של חומרים

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
שאלה לחברה הוויתיקים פה
יש כזו אפשרות שישנם אנשים שהגוף שלהם דוחה את החומרים. למשל טסט וטרן?
שפשוט לא מרגיש כלום
יתכן דבר כזה?
תודה לעונים

שאלה לחברה הוויתיקים פה
יש כזו אפשרות שישנם אנשים שהגוף שלהם דוחה את החומרים. למשל טסט וטרן?
שפשוט לא מרגיש כלום
יתכן דבר כזה?
תודה לעונים
כפי שכתבתי בעבר, ההרגשה ותופעות הלוואי מחומרים משתנה מאדם לאדם.
עם זאת, הגוף לא יכול, בשום דרך שהיא, לדחות את החדרת החומרים בצורה חיצונית (על ידי הזרקה כמובן).

אם אתה לא מרגיש אף שינוי (גופני, פיזי, מנטאלי) או תופעת לוואי מהחומרים, וזאת בהנחה ואתה מתאמן, אוכל ונח נכו ומספיק, יש סיכוי כדול שהחומרים שברשותך מדוללים/מזוייפים.

• פותח/ת השרשור
הבנתי,תודה רבה.כי תמיד שמעתי נו מזיז הר? או חזק כמו שור? ולא הרגשתי את זה. ומשקלי העבודה לא קפצו

• פותח/ת השרשור
אני כבר לאחר חודשיים. סוסטנון.וטרן. לצערי הייתה בעיה רפואית באמצע ונטלתי אנטביוטקה ל10 ימים.
בנוסף התחלתי את הסייקל באחוז שומן מעל 17.
עליתי קצת לצערי. ולא ממש השתנתי פיזית.
לכן אני שואל
חומרים ארוכים

איך התפריט שלך?
איך האימונים?
זה נראה כמו מקרה קלאסי של ביצוע סייקל ללא התיחסות לפרמטרים אלו.

• פותח/ת השרשור
צריך להסתכל שוב. אבל יכול להיות שאתם צודקים.
ניסיתי לתת הכל.
אולי הטעות הייתה להתחיל באחוז שומן גבוה ובנוסף החוסר מזל שחליתי ונטלתי אנטביוטקה

גם אם התזונה והאימונים לא הכי אידיאלית, בזמן שכזה בסייקל אתה בהחלט אמור להרגיש משהו. אצלי האינדיקציה הכי טובה (אישית בלבד) לדעת שאני בסייקל ושהסייקל טוב, הוא הליבידו. בסייקל האחרון שעשיתי זה אפילו כבר עבר את גבול הטעם הטוב בעיני. הרגשתי מתפוצץ כל היום.

לא הרגשתי בעל חשק מיני מוגבר כמו שאתם מתארים. מה זה אומר לדעתכם ?
שהחומרים שלך הם אנדרדוס משמעותי , אחרי חודשיים אתה אמור להיות חרמן על כל מה שזז .. זה הכי כייף בסייקל , צלם את הויאל או האמפולה שברשותך מעניין בטח זה ייצור ישראלי (זיוף)

• פותח/ת השרשור
תודה דניאל על המידע
אמפולה. כבר אין לי כלום. רק אריזות
גם הסוסונון. והטרן היו באמפולה

לא הרגשתי בעל חשק מיני מוגבר כמו שאתם מתארים. מה זה אומר לדעתכם ?
זה מחשיד בהחלט.
שוב, אני האחרון שיגיד למישהו לרוץ ולחפש תופעות לוואי, אבל יש גבול לחוסר מהן שעלול להעיד על איכות ירודה של החומר.

שימוש בטסט מעל מינון של ייצור טבעי ישר מביא עימו עליה בכוח/אינטנסיביות לצד ליבידו מוגבר והתאוששות טובה. זה לפחות הדבר הבסיסי ביותר שאמורים להרגיש.

אגב, לשאלתך לגבי אחוז השומן והאם הוא מקור הבעיה לכך שאתה לא מרגיש את החומרים - אז כפי שכבר הסברתי והבנת - ממש אין קשר בין אחוז השומן להרגשה. אם כבר נהפוך הוא - באחוז שומן גבוה גם האסטרוגן עולה יחסית מהר ולכן אפקטים כמו שינה עמוקה ואיכותית מופיעים במהרה

• פותח/ת השרשור
היה בשבוע הראשון מן חולשה ועייפות שהן לא מוכרות לי. את זה אני זוכר. מקווה להחכים לפעם הבאה

• פותח/ת השרשור
אצלם ברגע שאוכל אראה לכם
ממש תודה על היחס והסבלנות
חברים בבקשה.

קבצים מצורפים

• image.jpeg
    image.jpeg
    KB 125.2 · צפיות: 176
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית