הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע עזרה לגביי הרגשה של חומרים

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
שאלה לחברה הוויתיקים פה
יש כזו אפשרות שישנם אנשים שהגוף שלהם דוחה את החומרים. למשל טסט וטרן?
שפשוט לא מרגיש כלום
יתכן דבר כזה?
תודה לעונים

• פותח/ת השרשור
אני לא באמת יודע על מה להצביע.אבל נצא מנקודת הערכה שנניח זה לא מזוייף.אולי אני מאלו היחידי סגולה שלא מרגישים את החומרים.
בנוסף אי אפשר לשלול את השימוש באנטיביוטיקה 10 ימים בדיוק באמצע התהליך

אני לא באמת יודע על מה להצביע.אבל נצא מנקודת הערכה שנניח זה לא מזוייף.אולי אני מאלו היחידי סגולה שלא מרגישים את החומרים.
גבר , אין מצב כזה בחיים שאתה לא תרגיש כלום . זה לא משהו שאי אפשר להרגיש , פשוט קיבלת רק שמן נטו באמפולות יפות ואריזה יפה זה הכל

נערך לאחרונה:
זה רק מוכיח שחברות מחו"ל, המוכרות את מוצריהן באמפולות, לא מבטיח איכות החומר.
להבא, לפני שאתה קונה, בצע חיפוש על החברה. בדרך כלל בפורומים מוכרים בחו"ל יש מידע, אך גם שם צריך לדעת איך לדלות את הנכון והרלוונטי.

לשאלתך לגבי ההרגשה, אז שוב, לא להרגיש שום שינוי מכל בחינה שהיא מחשיד עד מאוד. אני לא מאלו שאומרים שצריך לחפש תופעות, אבל היי, יש גבול לחוסר ההרגשה.

האם ניסית חברות אחרות בסייקלים בעבר? האם אתה מכיר אנשים אחרים שהשתמשו בחברה הזו?

• פותח/ת השרשור
זה מאוד אינדיווידואלי לא ? יש אחד שעשה סייקל 1 והטרן היה בסדר. והשני עשה בסייקל 100 שלו והרגיש רע פשוט. נראה לי בעולם הזה פשוט אין חוקים

זה מאוד אינדיווידואלי לא ? יש אחד שעשה סייקל 1 והטרן היה בסדר. והשני עשה בסייקל 100 שלו והרגיש רע פשוט. נראה לי בעולם הזה פשוט אין חוקים
לסייקל ראשון יש חוקים ברורים, כאלו שמגינים מהמשתמש המתחיל לעשות שטויות

• פותח/ת השרשור
הטעות כבר נעשתה לצערי. החכמתי מעט ועכשיו
ועכשיו אחפש לעשות בצורה יותר נכונה.וחומרים אחרים

הטעות כבר נעשתה לצערי. החכמתי מעט ועכשיו
ועכשיו אחפש לעשות בצורה יותר נכונה.וחומרים אחרים
תמיד תבדוק לפני שאתה רוכש משהו תגובות בפורומים שונים בארץ חול על כל דבר , אל תיפול על משהו שקל לאתר ... חבל זה הכסף והבריאות שלך .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית