עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם השמיטו את ליידי סטון הארט מהסדרה. יש תאוריות על בנג'ן,אבל אני לא רוצה להרוס למי שרואה את הסדרה ולא קרא את הספריםתחזירו את בנג׳ן סטאק (קולדהנדס) וליידי סטון הארט...
הודור ששמר על הדרך היה הודור או בראן ששלט בו? מוות רע אם זאת לא הייתה בחירה שלו
נראה לי שהודור בעצמו, העיניים שלו לא היו לבנות והיה נדמה שהוא מודע למעשה שלו.הודור ששמר על הדרך היה הודור או בראן ששלט בו?
כלום, בקושי יש לו צבא ובקושי יש לו ספינות. (ככה לפחות זה נראה)מעניין מה יהיה עם יורון גריג'וי אחרי שגנבו לו את הספינות.
נשמע שיש לו תוכניות גדולות. לא סתם יארה ותיאון ברחו,לדעתי הם בורחים לכיוון של דאנימעניין מה יהיה עם יורון גריג'וי אחרי שגנבו לו את הספינות.
ולדעתי הכותבים יחזירו בנג'ן באיזה סיטואציה שקשורה לבראן
לא הביאו אותו לפרק וחצי בשביל שיעשה קצת רעש,יהרוג את באלון וכאן נגמר הסיפור שלו. יש לו תוכניות גדולות בנוגע למאבק על הכסכלום, בקושי יש לו צבא ובקושי יש לו ספינות. (ככה לפחות זה נראה)
עד שהוא יבנה צי של ספינות מחדש.. ייקח זמןנשמע שיש לו תוכניות גדולות
תזכור שהם קופצים המון בזמנים,מרטין כל הזמן עושה את זה בספרים כשלפעמים עוברים חודשים ואין לך מושג שזה קרה בכללעד שהוא יבנה צי של ספינות מחדש.. ייקח זמן
ברור, אבל עדיין.. לבנות צי של ספינותתזכור שהם קופצים המון בזמנים,מרטין כל הזמן עושה את זה בספרים כשלפעמים עוברים חודשים ואין לך מושג שזה קרה בכלל
גם אני מצפה ממנו לדברים גדולים, בכל זאת על פי הספרים הוא הרס את הצי של הלאניסטרים במרד של איי הברזלנשמע שיש לו תוכניות גדולות. לא סתם יארה ותיאון ברחו,לדעתי הם בורחים לכיוון של דאני
לא הביאו אותו לפרק וחצי בשביל שיעשה קצת רעש,יהרוג את באלון וכאן נגמר הסיפור שלו. יש לו תוכניות גדולות בנוגע למאבק על הכס
אני מקווה שלא עשית כאן ספויילר עתידי.גם אני מצפה ממנו לדברים גדולים, בכל זאת על פי הספרים הוא הרס את הצי של הלאניסטרים במרד של איי הברזל
זה אירוע שקרה לפני האירועים של עונה 1, אני בספק אם אפילו יזכירו את זה באיזשהו משפט במהלך הסדרה עם כל הדברים שחותכים, אז פלאשבק של זה בכלל אין מצב שיהיהאני מקווה שלא עשית כאן ספויילר עתידי.
לא כולם קראו את הספרים!
סבבה 😁זה אירוע שקרה לפני האירועים של עונה 1, אני בספק אם אפילו יזכירו את זה באיזשהו משפט במהלך הסדרה עם כל הדברים שחותכים, אז פלאשבק של זה בכלל אין מצב שיהיה
אתה שוכח שהם עוסקים בדבר הזה כל החיים שלהם. זה מעכב אותם אבל אתה מנפח את זה למשהו הרבה יותר חמור ממה שזה באמת (לדעתי לפחות)ברור, אבל עדיין.. לבנות צי של ספינות
זה ספציפית לא ספוילר,אבל אם אני זוכר נכון היו דברים שסיפרו על המרד בספר שלא הזכירו בסדרה. אז בשביל למנוע ספוילרים עתידיים לא חושב שכדאי להזכיר ככ מה הלך בספריםזה אירוע שקרה לפני האירועים של עונה 1, אני בספק אם אפילו יזכירו את זה באיזשהו משפט במהלך הסדרה עם כל הדברים שחותכים, אז פלאשבק של זה בכלל אין מצב שיהיה
הפרק הזה עצוב יותר מהחתונה האדומה 😭
תוכניות זה הכל טוב ויפה, אבל כוח רב ביחס לאחרים אני לא רואה שיש לו.לא הביאו אותו לפרק וחצי בשביל שיעשה קצת רעש,יהרוג את באלון וכאן נגמר הסיפור שלו. יש לו תוכניות גדולות בנוגע למאבק על הכס
תחזירו את בנג׳ן סטאק (קולדהנדס) וליידי סטון הארט...
הודור ששמר על הדלת היה הודור או בראן ששלט בו? מוות רע אם זאת לא הייתה בחירה שלו
תוכניות זה הכל טוב ויפה, אבל כוח רב ביחס לאחרים אני לא רואה שיש לו.
נחכה ונראה.תוכניות זה הכל טוב ויפה, אבל כוח רב ביחס לאחרים אני לא רואה שיש לו.
אין לך מה לשנוא אותם. יש לך מה לשנוא את מרטיןעם כמה שאני לא אוהב את D&D, הסצנה הזאת הייתה אחת הטובות עד עכשיו בעונה ובכלל.
זה ברור, אבל הם צריכים להיות ריאליים.נחכה ונראה.
אתה יודע שבסדרה הזאת...הכל אפשרי,באמת הכל