הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משחקי הכס עונה 6, דעות על 2 הפרקים הראשונים? (מכיל ספויילרים)

• פותח/ת השרשור Nemesis
  • פורסם בתאריך
תחזירו את בנג׳ן סטאק (קולדהנדס) וליידי סטון הארט...

הודור ששמר על הדרך היה הודור או בראן ששלט בו? מוות רע אם זאת לא הייתה בחירה שלו

הודור ששמר על הדרך היה הודור או בראן ששלט בו? מוות רע אם זאת לא הייתה בחירה שלו
הם השמיטו את ליידי סטון הארט מהסדרה. יש תאוריות על בנג'ן,אבל אני לא רוצה להרוס למי שרואה את הסדרה ולא קרא את הספרים

אין דרך ככ לברר אם זה היה הודור כהודור שחסם את הדרך או בראן,לדעתי זה היה הודור. בראן בעצם הטביע מהודור בעבר את הרעיון שהוא ישמור על הדלת כשיקרה מה שיקרה...מה גם שאני לא בטוח שמשהו טוב יקרה לבראן אם התודעה שלו תישמר בהודור כשהמהלכים הרגו אותו

• פותח/ת השרשור
מעניין מה יהיה עם יורון גריג'וי אחרי שגנבו לו את הספינות.
ולדעתי הכותבים יחזירו בנג'ן באיזה סיטואציה שקשורה לבראן

מעניין מה יהיה עם יורון גריג'וי אחרי שגנבו לו את הספינות.
ולדעתי הכותבים יחזירו בנג'ן באיזה סיטואציה שקשורה לבראן
נשמע שיש לו תוכניות גדולות. לא סתם יארה ותיאון ברחו,לדעתי הם בורחים לכיוון של דאני
כלום, בקושי יש לו צבא ובקושי יש לו ספינות. (ככה לפחות זה נראה)
לא הביאו אותו לפרק וחצי בשביל שיעשה קצת רעש,יהרוג את באלון וכאן נגמר הסיפור שלו. יש לו תוכניות גדולות בנוגע למאבק על הכס

• פותח/ת השרשור
נשמע שיש לו תוכניות גדולות. לא סתם יארה ותיאון ברחו,לדעתי הם בורחים לכיוון של דאני

לא הביאו אותו לפרק וחצי בשביל שיעשה קצת רעש,יהרוג את באלון וכאן נגמר הסיפור שלו. יש לו תוכניות גדולות בנוגע למאבק על הכס
גם אני מצפה ממנו לדברים גדולים, בכל זאת על פי הספרים הוא הרס את הצי של הלאניסטרים במרד של איי הברזל

• פותח/ת השרשור
אני מקווה שלא עשית כאן ספויילר עתידי.
לא כולם קראו את הספרים!
זה אירוע שקרה לפני האירועים של עונה 1, אני בספק אם אפילו יזכירו את זה באיזשהו משפט במהלך הסדרה עם כל הדברים שחותכים, אז פלאשבק של זה בכלל אין מצב שיהיה

ברור, אבל עדיין.. לבנות צי של ספינות
אתה שוכח שהם עוסקים בדבר הזה כל החיים שלהם. זה מעכב אותם אבל אתה מנפח את זה למשהו הרבה יותר חמור ממה שזה באמת (לדעתי לפחות)
זה אירוע שקרה לפני האירועים של עונה 1, אני בספק אם אפילו יזכירו את זה באיזשהו משפט במהלך הסדרה עם כל הדברים שחותכים, אז פלאשבק של זה בכלל אין מצב שיהיה
זה ספציפית לא ספוילר,אבל אם אני זוכר נכון היו דברים שסיפרו על המרד בספר שלא הזכירו בסדרה. אז בשביל למנוע ספוילרים עתידיים לא חושב שכדאי להזכיר ככ מה הלך בספרים

תוכניות זה הכל טוב ויפה, אבל כוח רב ביחס לאחרים אני לא רואה שיש לו.

הודור ששמר על הדלת היה הודור או בראן ששלט בו? מוות רע אם זאת לא הייתה בחירה שלו

יש כולכך הרבה תאוריות על בנג'ן שג'ורג' יחליט להטריל את כולנו ולמצוא את הגופה של בנג'ן קפואה על איזה הר מעבר לחומה.
זה היה בראן שהשתלט עליו גם בהווה וגם בעבר. זה כן היה בחירה שלו לדעתי, אבל הוא ידע פחות או יותר שזה גם הגורל שלו.

זה כי עשו לו שינוי 180 ממה שמתואר בספרים.
ראיתי את הכרס בירה הזאת שיש לשחקן ונקרעתי מצחוק.

נחכה ונראה.
אתה יודע שבסדרה הזאת...הכל אפשרי,באמת הכל
עם כמה שאני לא אוהב את D&D, הסצנה הזאת הייתה אחת הטובות עד עכשיו בעונה ובכלל.
אין לך מה לשנוא אותם. יש לך מה לשנוא את מרטין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית