משחקי הכס עונה 6, דעות על 2 הפרקים הראשונים? (מכיל ספויילרים)

• פותח/ת השרשור Nemesis
  • פורסם בתאריך

Nemesis

משתמש קבוע
1,677
1,009
נק' מוניטין:
2,849
1,677
1,009
מציין מראש שיש קצת ספויילרים, מי שלא מעוניין לחרב לעצמו את המתח של 2 הפרקים הראשונים שלא יקרא

אני אישית די מאוכזב מדבר אחד בשני הפרקי הראשונים, הם צפויים מידי וכמה שהסדרה מתיימרת להתרחק מהספרים זה מבוצע בצורה עלובה וצפויה מידי.
גם בפרק הראשון שרצחו את דוראן מארטל, אריו הוטא וטריסטיין זה היה צפוי מידי (הרי זה שקוף שאלרייה סאנד ונחשיות החול לא שמות על דוראן מאטרל שהיה בעיקר דמות פאסיבית שבלי השומר ראש שלו לא מהווה איום על אף אחד). גם אחרי שבסוף עונה 5 הרעילו את מירסלה אז זה היה רמז של "הכול או כלום" בעלילה של דורן
גם בעלילה של הצפון- רוז בולטון המשיך להתגרות בראמזי וזה היה צפוי שתוך פרק או 2 גם ממנו לא יישמעו יותר, המוות של באלון גרייג'וי ידוע גם לקוראי הספרים אבל הוא היה בסדר גמור והיה במקום כדי להתחיל איזשהו שינוי בעלילה של איי הברזל שהייתה מאוד חסרה בעונות הקודמות.

העלילה במירין מעניינת כרגע, מעניין איך טיריון וואריז יסתדרו לבד בזמן שדאינריז ככל הנראה נלקחת בגלל שהיא אלמנת חאל וג'ורה ודאריו מחפשים אותה.
העלילה בKings Landing לא להיט כרגע, אני מקווה שיהיה קצת יותר מעניין בהמשך, המצב לא השתנה- קשיש שלובש שק תפוחי אדמה עם צבא של מטיפי דת קיצוניים משליטים טרור ועושים צחוק ממשפחה חזקה כמו הלאניסטרים.
מה שהכי אהבתי עד עכשיו זה שסוף סוף רואים את בראן אחרי שהוא נעלם לעונה אחת ובינתיים העלילה שלו די מהנה לצפייה, החזיונות שהוא רואה מהעבר על נד, בנג'ין וליאנה סטארק בתחילת הפרק למשל, הכי הזוי שרואים את הודור מדבר ואולי דרך הקו עלילה הזה יהיה אפשר להבין הרבה דברים מסוימים שקשורים לדמויות שהרבה דברים עליהם לא ממש יודעים בסדרה (פלאשבקים מהמרד למשל, Tower Of Joy וכל זה) אולי הם יפתיעו ויראו את ראייגר טארגריין?

כל העולם ידע שג'ון ימות ואז יחיו אותו והוא ישתחרר מהשבועה שלו.
עכשיו ג'ון ילחם בזומבים האלה עם בני הברית שלו (ברח לי השם שלהם), ובטח איכשהו דינאריז וטיריון יצטרפו אליו כי בלי הדרקונים שלה אין סיכוי.
כל הקטע עם דורן פשוט מפגר...

פרק ראשון היה מאכזב מאוד, פרק שני השתפר למרות שהסוף מעצבן.

לא מסכים, אני חושב ששני הפרקים היו ממש טובים, בטח שיותר טובים ממקביליהם בעונה הקודמת.
אולי זה רק אני, אבל חצי מהדברים שאמרת שהיו צפויים לא צפיתי ונראה לי שקצת נסחפת.

נראה אותם מתעלים על העונה הנוכחית של וייקינגס 🤩

לצערי נראה לי שמשחקי הכס הולך בדרך של "אבודים" עלילה מעניינת, פרקים טובים אבל זה מרוב עלילות משנה העלילה הראשית הולכת לאיבוד וזה מעצבן

הפרק הראשון לדעתי היה אכזבה אבל הפרק השני היה יותר טוב חוץ מהסוף שפתאום הוא מתעורר..
די צפוי ולא מתאים להם לעשות דבר כזה, תמיד הם יודעים להפתיע.
וכמו שאמרו פה כבר עוד דבר שאני לא אוהב זה שמשנים את העלילה של העונות הקודמות והופכים את זה למשהו אחר.
אני אישית לא יודע מה איתכם מת על הקטע הזה שכל פעם החאליסיי אומרת את שמה ה"מלא" 😍
לא יודע לאיפה נעלמו גם אנשי הקרח מניח שיבואו בהמשך.

לדעתי דווקא נחמד עד עכשיו. תמיד בפרקים הראשונים בונים את מה שיקרה בהמשך ודווקא כן מעניין מה שקורה עם אריה ואח שלה כי שניהם זוכים ל׳כוחות׳ מיוחדים עכשיו.
ג׳ון צריך להשתלט עכשיו על ווינטרפל ועכשיו שיש לו את הענק והחבר׳ה הוא מאד חזק.
קיצר ג׳ון וחאליסי יתחתנו וישלטו בקינגס לנדינג , אריה והמשפחה יחזרו לווינטרפל וישלטו שם וככה משפחת סטארק בסופו של דבר ישלטו בהכל.

הסוף צפוי , כל ההשערות שהיו ב9GAG היו נכונות , ובכנות אני גם חשבתי שזה מה שיקרה .

מה שכן סוף סוף הוא יכול לתת קצת בראש , השבועה נגמרה:bananen_smilies011:

• פותח/ת השרשור
לדעתי דווקא נחמד עד עכשיו. תמיד בפרקים הראשונים בונים את מה שיקרה בהמשך ודווקא כן מעניין מה שקורה עם אריה ואח שלה כי שניהם זוכים ל׳כוחות׳ מיוחדים עכשיו.
ג׳ון צריך להשתלט עכשיו על ווינטרפל ועכשיו שיש לו את הענק והחבר׳ה הוא מאד חזק.
קיצר ג׳ון וחאליסי יתחתנו וישלטו בקינגס לנדינג , אריה והמשפחה יחזרו לווינטרפל וישלטו שם וככה משפחת סטארק בסופו של דבר ישלטו בהכל.
זה לא קצת נוגד את כל העיקרון של מה שאריה מנסה להיות? אם היא רוצה להיות "אף אחת" בשירות האל מרובה הפנים אז היא אמורה לשכוח ממה שהיא הייתה כדי להיות רוצחת בשירות האל מרובה הפנים

אם אתה לא מעוניין בקצת ספויילרים לפרקים הבאים, אל תקרא.

TOJ בפרק הבא (חיזיון של בראן)
ג'יימי הולך להיכנס באמאמא של הקשיש עם השק תפוחי אדמה

ובתור קורא ספרים אתה אמור לדעת שהעלילה עם דורן נהרסה בסדרה.
וגם שהם לא סתם שרפו את הצי במירין.. הולך להיות מעניין שם בסוף העונה (או לפני, אני לא יודע איך הזמן הולך בסדרה)
אני לא אהבתי איך שהם החזירו את באלון אחרי שתי עונות ל2 דקות הופעה ויאללה לגשר אבל זה מה יש.
והולך להיות מעניין מאוד פרק הבא.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מעוניין בקצת ספויילרים לפרקים הבאים, אל תקרא.

TOJ בפרק הבא (חיזיון של בראן)
ג'יימי הולך להיכנס באמאמא של הקשיש עם השק תפוחי אדמה

ובתור קורא ספרים אתה אמור לדעת שהעלילה עם דורן נהרסה בסדרה.
וגם שהם לא סתם שרפו את הצי במירין.. הולך להיות מעניין שם בסוף העונה (או לפני, אני לא יודע איך הזמן הולך בסדרה)
אני לא אהבתי איך שהם החזירו את באלון אחרי שתי עונות ל2 דקות הופעה ויאללה לגשר אבל זה מה יש.
והולך להיות מעניין מאוד פרק הבא.
אני יודע על TOJ וחבל שהעלילה של דורן נהרסה, גם חבל שאין Lady Stoneheart ושדמויות שעדיין בחיים בספרים כבר מתות בסדרה אבל זה מה שיש, אה ושכחתי דמויות שלא ראו בסדרה כמו אייגון טארגריין למשל שלדעתי זאת שטות שאין אותו

אני יודע על TOJ וחבל שהעלילה של דורן נהרסה, גם חבל שאין Lady Stoneheart ושדמויות שעדיין בחיים בספרים כבר מתות בסדרה אבל זה מה שיש, אה ושכחתי דמויות שלא ראו בסדרה כמו אייגון טארגריין למשל שלדעתי זאת שטות שאין אותו

את קייטלין לא אהבתי אף פעם
הבנתי שהשחקן של באריסטן עשה בעיות אז הוציאו אותו לפרישה מוקדמת
לD&D יש אג'נדה נגד סטאניס.
אין לי מושג איך אפשר להוריד את איאגון ועדיין להשאיר את העלילה שלמה.. אבל יש להם כולכך הרבה קווי עלילה ורק 600 דקות זמן מסך בשנה שזה כנראה כבר נהיה מוגזם.

אני מעלה את הדיון הזה ממעמקי השאול. ספוילרים לפרק 5,מי שלא ראה-שלא יקרא

חוץ מזה שנשבר לי הלב בסוף הפרק,אני באמת לא יודע מה עוד להגיד על הפרק הזה.

• פותח/ת השרשור
אני מעלה את הדיון הזה ממעמקי השאול. ספוילרים לפרק 5,מי שלא ראה-שלא יקרא

חוץ מזה שנשבר לי הלב בסוף הפרק,אני באמת לא יודע מה עוד להגיד על הפרק הזה.
שפרק בלי סרסיי לאניסטר זה דבר מבורך!
טוב נו בערך בלי סרסיי,לא יכלו לעשות פרק שלם שהיא גם לא מוזכרת בו אז עשו את ההצגה הזאת

שפרק בלי סרסיי לאניסטר זה דבר מבורך!
טוב נו בערך בלי סרסיי,לא יכלו לעשות פרק שלם שהיא גם לא מוזכרת בו אז עשו את ההצגה הזאת
עם כמה שאני שונא את האישה הזאת,היא עושה את כל העניין במעלה מלך הרבה יותר מעניין...בלעדיה הייתי משתעמם למוות ממונולוגים של הזקן הטרחן ההוא שמטיף לכולם על אמונה וטומן הדביל 👎

• פותח/ת השרשור
עם כמה שאני שונא את האישה הזאת,היא עושה את כל העניין במעלה מלך הרבה יותר מעניין...בלעדיה הייתי משתעמם למוות ממונולוגים של הזקן הטרחן ההוא שמטיף לכולם על אמונה וטומן הדביל 👎
הזכרת לי שגם את הקשיש שלא נועל נעליים ומתעטף בשק תפוחי אדמה לא הראו הפעם

הזכרת לי שגם את הקשיש שלא נועל נעליים ומתעטף בשק תפוחי אדמה לא הראו הפעם
ושלא יראו. אבל לצערי הוא חוזר בגדול
לפי הטריילר לפרק 6 העניינים בין המלוכה (לאניסטר וטיירל) לאמונה הולכים להתחמם.
מחכה בקוצר רוח ליום שני
הפרק הזה עצוב יותר מהחתונה האדומה :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית