משחקי הכס עונה 6, דעות על 2 הפרקים הראשונים? (מכיל ספויילרים)

• פותח/ת השרשור Nemesis
  • פורסם בתאריך
רשום בתקציר Birenne encounters a friend turned foe, במי היא יכולה להיתקל כבר בארצות הנהר?
בג'יימי היא כבר נתקלה, היא והHound לא ממש חיבבו אחד את השני, מה שדי משאיר את Lady Stoneheart ואני מאמין שכמו שחפרו בראיונות שג'ון סנואו מת לפני שהחזירו אותו לחיים גם על זה הם משקרים וכל פעם אומרים שהיא לא תופיע בסדרה.
היא נתקלה בריפטו ועכשיו הם מפרסמים סרטוני הדרכה ביחד.

איפה היה GHOST (הזאב של גון) בקרב מישהו יודע ?
בראיון עם הבמאי הוא אמר שלא היה מספיק זמן (ותקציב) להכניס גם את GHOST וגם את WUN WUN כי הם דורשים המון עבודת CGI.
נלקחה החלטה ללכת עם WUN WUN שבתכלס אי אפשר היה לעשות את הקרב בלעדיו ואי אפשר היה לפרוץ את הכניסה לווינטרפל בלעדיו.
נראה לי שההחלטה של הבמאי ללכת בקרב כשהמצלמה ברוב הזמן עוקבת אחרי ג'ון סנואו הובילה לכך (גם בHARDHOME אגב גוסט לא היה).

פרק 10 לא מאכזב (בניגוד לשנים קודמות).
מאוד אהבתי את החלק הראשון ודי הופתעתי מהחלק האחרון (נוגד כל היגיון).
משאיר טעם של עוד לעונה הבאה.
באסה לחכות עכשיו 9 וחצי חודשים.

לא שהפרק הקודם לא היה ממש טוב, אבל קרבות גדולים ראיתי בסרטים.
הפרק הזה הוא לדעתי מה שהופך את הסדרה הזאת לכל כך טובה, והוא לדעתי אחד הטובים בסדרה.

פרק מצויין!
אבל לא נתנו לנו שום רמז לעונה הבאה...
אני מקווה שאריה תקבל יותר זמן מסך ויותר רציחות.
ואיך ג׳ון יגלה את זה שהוא טרגרייין/סטארק? בראן יבוא דרומה? מי יאמין לו? הוא יכל גם להמציא את זה בעונה הראשונה וזהו.. איך עובד העסק הזה?

פרק מצויין!
ואיך ג׳ון יגלה את זה שהוא טרגרייין/סטארק? בראן יבוא דרומה? מי יאמין לו? הוא יכל גם להמציא את זה בעונה הראשונה וזהו.. איך עובד העסק הזה?
לא נתנו רמז?
זה שחליסי עפה עם הדרקונים וכל האוניות שלה?

פרק מדהים, מרגיש שכול העלילה שנתקעה ונמרחה כמעט כול העונה מתחילה לזוז בבום אחד גדול.

פרק מצויין!

קשה לי להאמין שליטלפינגר לא יודע על ג'ון.

לא נתנו רמז?
זה שחליסי עפה עם הדרקונים וכל האוניות שלה?
יקח להם לפחות חצי עונה להגיע לדעתי

פרק מדהים, מרגיש שכול העלילה שנתקעה ונמרחה כמעט כול העונה מתחילה לזוז בבום אחד גדול.

קשה לי להאמין שליטלפינגר לא יודע על ג'ון.
למה ליטל פינגר קשור?

יש את ארתור ריד בספרים, פה הוא לא מוזכר, וגם בסצינה הראו את נד לבד כשנכנס למגדל.

פשוט אני מנסה להבין איך קובעים את זה באופן רישמי ע"פ חיזיון של ילד בן 14?

למה ליטל פינגר קשור?

יש את ארתור ריד בספרים, פה הוא לא מוזכר, וגם בסצינה הראו את נד לבד כשנכנס למגדל.

אם תוך שני פרקים אריה הגיע מבראבוס לtwins ותוך פרק ואריז הגיע מדורן לאיפה שהספינות של דאינריז היו אז סביר להניח שהיא תגיע מהר יותר.

אהבתי את זה שסרסיי חטפה את ספטה אונלה והחזירה לה על כל מה שהיא עשתה לה זה היה חזק

למה ליטל פינגר קשור?

פרק מצויין ללא ספק, אבל במקום לעשות פרק אחד כזה אפשר היה לקדם את הדברים מוקדם יותר ולא לשעמם את הצופים 8 פרקים.

פרק מצויין ללא ספק, אבל במקום לעשות פרק אחד כזה אפשר היה לקדם את הדברים מוקדם יותר ולא לשעמם את הצופים 8 פרקים.
ואז היית בוכה "למה הם עשו עונה רק של שני פרקים"
עונה מדהימה,הם היו צריכים להכין את הקרקע בשביל הבומבסטיות של שני הפרקים האלה.

באמת "השתעממת" בכל שאר הפרקים?
שיעמום זאת קצת הגזמה...
השתעממתי למוות בהשוואה למה שהם עשו בפרק הזה.
בפרק 10 הם עשו כל סיפור שינוי/מקרה דרסטי ומשמעותי.
מנגד- כל הפרקים הקודמים היו סיפורים שקידמו אותם לאיזו שניה ואז עברו. בערך לא היה כלום.
הציגו את הHound ל10 דקות בעונה הזו וזהו.
היו המון דברים שלא בנו שום דבר, סתם הכניסו את זה.
1-8 היו פרקים סבירים ולא יותר.
לא יודע, פחות מתחבר לקטע שעושים רק 1-2 פרקים בעונה שבאמת שווים.

חלק מהספינות של דאינריז היו ספינות של דורן וטיירל, מה שאומר שעבר הרבה זמן מהפגישה של ואריז עם אולנה טיירל ואלריה סנד ושכולם הפליגו למירין בזמן הזה
לפי מה שאומרים הפרק הזה היה בערך חודשיים שלושה בזמן של הסדרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית