הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון העלאת נוזלים בזמן סייקל חיטוב ?!

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
היי , אני אחרי שבוע בסייקל חיטוב ראשון שלי שכולל 60 מ"ג ווינסטרול + 500 פרופ שבועי.

אני מרגיש שכן עליתי במסה וגם במשקל יש עלייה של כ 2 קילו אבל מרגיש ורואה שעליתי המון בנוזלים, זה יכול להיות בגלל הסייקל ? כי הבנתי שהשילוב עם הוויני לא אמור לצבור לי נוזלים, יכול להיות שזה תזונה לקוייה בשבוע הזה ?
בכל מקרה מיום ראשון אני אשלב גם יהומבין , אבל יש לי גם קלן, מה דעתכם כדי לשלב יותר בסייקל הספציפי הזה ?
תודה !

בהחלט הגיוני לעלות בכמה הימים הראשונים לסייקל חיטוב בנוזלים
לי קרה שעליתי קילו בשבוע הראשון לסייקל חיטוב, ומשם ירדתי

• פותח/ת השרשור
אין עליך דניאל תודה !!
מה אתה אומר כדי לשלב יהומבין/קלן ? או בנתיים לחכות קצת לראות אם יורד לי הנוזלים ?

אין עליך דניאל תודה !!
מה אתה אומר כדי לשלב יהומבין/קלן ? או בנתיים לחכות קצת לראות אם יורד לי הנוזלים ?
אין צורך, ואם כבר אז קלן ורק בסוף החיטוב כ"פיניש" אחרון

• פותח/ת השרשור
@Daniel Barack
דניאל, מה דעתך על שימוש ב פרווירון בסייקל שאני עושה ? אתמול קניתי קופסא פרווירון והמליצו לי על 50 מ"ג ( אחד בבוקר ואחד בערב), מה דעתך ?

אם אתה כל כך רוצה להוריד נוזלים אתה יכול פשוט לקחת משתנים או קפאין וממריצים שהם עושים את אותה פעולה כמעט של משתנים .

@Daniel Barack
דניאל, מה דעתך על שימוש ב פרווירון בסייקל שאני עושה ? אתמול קניתי קופסא פרווירון והמליצו לי על 50 מ"ג ( אחד בבוקר ואחד בערב), מה דעתך ?
פרווירון הוא אנדרוגן טהור לבני האדם. אמנם הוא מחזיק, כמו כל סטרואיד, ביחס אנאבולי, אך הוא אינו ממומש.
עקב כך, רק התכונות האנדרוגניות באות לידי ביטוי בעת השימוש בו.
באם הסייקל שלך זקוק לדחיפה אנדרוגנית, אזי יש מקום לשלבו במינון שהומלץ לך. באם לא - אין צורך

• פותח/ת השרשור
תודה !
התחלתי לקחת אותו מאתמול ואני מרגיש כאבים בצד ימין של הבטן _(כבד?!?) בכל מקרה לא ממש כואב אבל מציק מדי פעם כזה , לדעתך יכול להיות עומס על הכבד עם הוויני ?

תודה !
התחלתי לקחת אותו מאתמול ואני מרגיש כאבים בצד ימין של הבטן _(כבד?!?) בכל מקרה לא ממש כואב אבל מציק מדי פעם כזה , לדעתך יכול להיות עומס על הכבד עם הוויני ?
ויני נוח על הכבד. יכול להיות עקב חוסר שתייה ומזג אוויר חם ביום יום. תראה איך מתפתח בימים הקרובים. בכל אופן, חשוב לקחת TUDCA בעת שימוש באוראליים, לא משנה מה חוזקם.

תודה !
ויני נוח על הכבד. יכול להיות עקב חוסר שתייה ומזג אוויר חם ביום יום. תראה איך מתפתח בימים הקרובים. בכל אופן, חשוב לקחת TUDCA בעת שימוש באוראליים, לא משנה מה חוזקם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית