עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי תודה רבה איישם את זה באימון הבא 😃אתה מוציא את הישבן יותר מדי אחורה לדעתי, תנסה להתיישב למטה ופחות להוציא אחורה, זה גם מקשה עלייך לשמור על גב ישר לאורך התנועה בירידה.
דבר נוסף זה המבט, אל תסתכל למעלה, תתקבע על נקודה על הרצפה בערך 2 מטר ממך ותשמור על מנח ניטרלי בצוואר.
חוץ מזה נראה סבבה, אני מציע שתחכה לעוד תגובות מאנשים שיותר מבינים.
תן בראש, ושיהיה בהצלחה !
זה ההבדל בין הLOW BAR לHIGH BAR.אתה מוציא את הישבן יותר מדי אחורה לדעתי, תנסה להתיישב למטה ופחות להוציא אחורה, זה גם מקשה עלייך לשמור על גב ישר לאורך התנועה בירידה.
זה ההבדל בין הLOW BAR לHIGH BAR.
הוא אמור להוציא את הישבן כמה שיותר אחורה, בשביל מניעת עומס על הברכיים,וגב לא אמור להיות ישר הוא אמור להיות מוטה שים לב שהבחור עושה לוו באר ולא היי באר, לכן אני לא מסכים לגבי מה שאמרת.
לגבי המבט אני מסכים ,אבל חוץ מזה אחלה טכניקה.
כמו ש @Nemesis הסביר פה בסקוואט LOW BAR הסקוואט צריך להיות כמה שיותר אופקי ככה שאולי בצד הזה יש לבחור מקום לשיפור, אבל לגבי הגב אני לא ראיתי שהגב שלו מתעקם באחת מהחזרות ולא ישר כמו שציינת. אשמח על איזה דקה אתה מדבר כי לי הוא נראה ישר.כמובן שהתנועה צריכה להתחיל מהישבן ולא מהברכיים.
אבל ברגע שאתה מוציא את הישבן יותר מדי אחורה, הזווית בגב שלך נשברת (אני לא אומר שהוא צריך להיות אנכי, אלא ישר לכל אורך התנועה) כמו שקורה לו בסרטון.
אם אני טועה, וזה בסדר שהגב לא ישר ואפילו זה מה שצריך לקרות בלואו-בר, אשמח אם תסביר למה, ושעוד אנשים יגיבו.
כמו ש @Nemesis הסביר פה בסקוואט LOW BAR הסקוואט צריך להיות כמה שיותר אופקי ככה שאולי בצד הזה יש לבחור מקום לשיפור, אבל לגבי הגב אני לא ראיתי שהגב שלו מתעקם באחת מהחזרות ולא ישר כמו שציינת. אשמח על איזה דקה אתה מדבר כי לי הוא נראה ישר.
בHIGH BAR הוא צריך להיות פחות אופקי מהסירטון וזה בעצם ההבדל העיקרי בין הווירציות.
בגלל שהמשקל צריך להיות על העקבים הוא צריך תמיד לחשוב איך הוא מוציא את הישבן כמה שיותר החוצא ככה שאני לא רואה בעיה בחלק הזה.
אוקי אז הייתה אי הבנה עם הגב.
תיצפה בסירטון הזה
ותגיד לי מה אתה חושב על העניין של הישבן
אגב לפי מה שידוע לי המשקל בסקוואט אמור להיות על העקבים בניגוד לדדליפט שהוא על אמצע כף הרגל.
ככה לפחות למדתי בוינגייט
שורש כף יד במנח תקין זה משהו די ברור שאני לא חושב שצריך שסרטון טכניקה יסביר או יציג איך הוא אמור להראות, ההיגיון הפשוט אומר שאם שורש כף היד נשבר זה אמור להדליק איזו נורת אזהרה שמשהו לא תקין.האמת שכבר יצא לי לראות את הסרטון הזה.
בתכלס, לא מחייב שסקוואט של אנשים שונים ייראה אותו דבר, לי עזר קצת יותר להתיישב מאשר להוציא אחורה בהגזמה.
כל אחד ומה שעוזר לו להרים כמה שיותר משקל בלי לדפוק לעצמו את הגוף 😃
ודרך אגב, המדגימים בסרטונים של ריפטו ממש מעקמים את שורש כף היד כשהם אוחזים את המוט בסקוואט, אז זה אומר שזה בסדר? לא בטוח.
לעומת זאת בסרטונים של Alan Thrall הוא מדגיש לשמור על שורש כף יד ישר..
שוב, כל אחד ומה שעובד לו
שורש כף יד במנח תקין זה משהו די ברור שאני לא חושב שצריך שסרטון טכניקה יסביר או יציג איך הוא אמור להראות, ההיגיון הפשוט אומר שאם שורש כף היד נשבר זה אמור להדליק איזו נורת אזהרה שמשהו לא תקין.
שים לב לזווית הגב, הוא יותר מידי אנכי לרצפה יש על זה סירטון של ריפטו שמציג את הבעייה ואיך לתקן אותה:
זה משנה?למה החזרות איטיות כל כך?
קודם כל תודה על העזרה, לגבי הצוואר אתה צודק יש לי בעיות עם הצוואר וקנאקים כל הזמן יכול להיות שחלק מזה קשור לסקוואט.כתבו פה מלא דברים ולא קראתי הכל,
אתחיל בזה שזו זווית צילום לא טובה, אי אפשר לראות הכל במדויק ניתן רק להעריך..
אז להבא אני מציע זוית צילום מלפנים וזוית צילום בפרופיל מלא.
מהקצת שכן קראתי מישהו ציין פה שמדובר ב-Low Bar, את זה כן ניתן לראות,
המוט יושב מעל הטרפז במלואו, יש כאן High Bar שלא משתמע לשני פנים, אז כל הדיון בנוגע ל-Low או High הוא לגמרי מיותר,
לעניינו, סה״כ נראה בסדר, תשחק פחות עם הצוואר, הוא ממש רוקד לאורך העבודה, תתקבע ותיישר קו עם עמוד השדרה,
אולי אני טועה אבל אתה נראה מישהו בעל רוחב כתפיים צר (לפחות נכון להיום) והפיסוק נראה רחב יותר, זה מבחירה?
אם לא אז אני מציע להתייעץ עם אחד המדריכים שם שיעבוד איתך על סקוואט שתואם את המטרות שלך,
בנוסף קשה להבין מזווית זו עם הברך מיישרת תנועה לכיוון האצבעות או קורסת פנימה אבל האצבעות שלך מוטות החוצה - שוב, תתיעץ עם המדריך כי אולי זה מוטה מידי,
אם תרצה לקבל ביקורת יותר קונקרטית בהמשך אני מציע שתרשום איזה סקוואט בכוונתך לבצע ותציין בדיוק את המטרות והכוונות שלך ואוכל לתת לך חוו״ד מקצועית כי עכשיו יש הרבה ניחושים..
נ.ב: אם תגיד שהתכוונת לעשות Low Bar אז בלאגן..🤦♂️
בהצלחה בהמשך
כן קראתי על זה פה פעם, העמידה ככה נוחה לי חח אז ככה אני עושה.בכיף,
High/Low Bar הוא מיקום המוט, תגגל ותראה קצת סרטונים בעניין אני חושב שזה יעניין אותך,
בגדול מעבר למיקום המוט יש גם השלכות תנועתיות והבדל בעומסים,
מזווית הצילום, רוחב העמידה נראה הרבה יותר רחב מרוחב הכתפיים, אבל שוב אני חוזר, זה לא הופך את זה ל-לא בסדר,
זה הכל תלוי בסקוואט שאותו אתה מעוניין לבצע ולמטרות שלשמם אתה עושה את התרגיל
בברכה