הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מעניין על שאיפות תדמית גוף מול המציאות שלהן

• פותח/ת השרשור TvrSp12
  • פורסם בתאריך

TvrSp12

משתמש משקיע
3,716
2,957
נק' מוניטין:
4,269
3,716
2,957
נתקלתי במקרה ואני חושב שזה נותן פרספקטיבה טובה לנשים על אימונים מטרות וכו'
תקציר: בחורה צעירה, בריאה, ומתאמנת בעלת פיזיק שרוב הנשים היו מאוד מרוצות ממנו מחליטה שהיא צריכה קוביות ונרשמת לתחרות ביקיני.
מתארת את האומללות שבדרך ואת הפרעת האכילה שפתחה בדרך ואיך הצליחה לצאת מזה (רמז יש ראק שמעורב בעניין)

רלוונטי לא רק לנשים האמת.
הראק עזר גם לי להתמודד עם כל מני שיט דומה.

• פותח/ת השרשור
רלוונטי לא רק לנשים האמת.
הראק עזר גם לי להתמודד עם כל מני שיט דומה.
שמח לשמוע, האמת שהנקודה שבאמת רציתי להעביר זה האומללות שנגרמה לה בההגעה למראה "המיוחל"
והנזק שנגרם בדרך.

יש לה אחלה סרטונים אני מנוי אליה תקופה.

תפעילו. 8:59 מקנא בזה עם המכנס האדום

וואו, יש לה אחלה של ערוץ יוטיוב!

תודה שהכרת לי אותה 🤩

• פותח/ת השרשור
יש לה אחלה סרטונים אני מנוי אליה תקופה.

תפעילו. 8:59 מקנא בזה עם המכנס האדום

ראיתי גם את זה, אגב לגרייסי שהיא מתאמנת איתה יש סרטון מעניין על האסטרואידים שהיא לקחה ועדיין לוקחת

טוב, במידה כזו או אחרת פיתוח גוף הוא ענף שמושך אליו ההרבה אנשים עם הפרעות נפשיות ובעיות דימוי עצמי.

אבל אני חושד שבמקרה שלה היא עשתה דיאטה נוראית. בלי העמסות, ציטים או מספיק שומן וכך היא סיימה עם בינג'ים ובלי מחזור.

בדרך כלל אלה שמצליחים לרדת ולשמור על עצמם הם אלה שפחות מטורפים . הנאצים תמיד נכשלים....

שבמקרה שלה היא עשתה דיאטה נוראית
לאו דוקא.
פיסיולוגיה של נשים וגברים מאוד שונה ותופעות שגברים אולי מפתחים מתחת ל 5% שומן נשים מפתחות כבר מתחת ל20%.
אני חיטבתי ל58 קג (18-19%) והרגשתי מאוד דומה למה שהיא מתארת. הייתי רעבה כל הזמן. נראיתי גם כמו ניצולת שואה כמה סימבולי. זה הגיע למצב שיום אחד בעבודה הסתובבתי מאושרת ולא הבנתי מה קורה לי עד שפתאום הבנתי שזו הפעם הראשונה זה שבועות שאני שבעה. שכחתי בכלל מה זה.
המעקב האובססיבי אחר כל מה שנכנס לפה, העובדה שאי אפשר לצאת, לחיות בספונטניות אבל גם העובדה שאפילו אז זה לא נראה כמו שרציתי. זה מתכון בטוח להפרעת אכילה.
זה בדיוק מה שהיא אומרת. יש נתונים גנטיים שבלעדיהם גם על אחוז נמוך את לא תגיעי למטרה. תהליך של הרעבה ותסכול בלי שום תחושת הישג או מסוגלות.
זה היתרון האדיר של ליפטינג. תחושת הכוח מעצימה. להרים 100 קג, לפמפם מתח כאילו כלום, לרוץ בכיף. את מרגישה חזקה וזה הרבה יותר מתגמל הרבה יותר בריא לגוף ולנפש.
חבל שאי אפשר ללמוד מהנסיון של אחר.

קודם כל גם את נשמעת כמו אחת שקצת הגזימה. אני בחיטוב ואני אוכל מידי פעם בחוץ ואני ממש לא אובססיבי עם כמויות ויורד יפה אחרי יותר מחודשיים בגלל הימים החופשיים(יש מחקר שדובר עליו לא מזמן בפורומים שהראה שנשים שאכלו חופשי לגמרי פעם בעשרה ימים ירדו יותר טוב מכאלו שהקפידו על דיאטה).

אבל את צודקת ולנשים יש בעיה קשה יותר עם הרזייה בגלל שאתן אוכלות פחות והמערכת שלכן נלחמת בהרזיה יותר באגרסיביות מבגברים.

בעקרון גם אם נמשיך להתווכח אז התשובה בעצם תלויה בשאלה האם תאוריית הסט פוינט נכונה אם את מכירה...

אני פשוט לא מאמין שזה נכתב בסלע ושאי אפשר לשנות את הנקודה שאחריה הגוף מתחיל להתחרפן. אני חושב שעם אימון משקולות והפסקות בדיאטה הגוף יכול להתרגל לחיות באחוז שומן נמוך לאורך זמן.

לגבי הנתונים הגנטיים, אני חושב שזה פשוט עניין של היכן נמצא השומן העיקש ושוב בעזרת פעילות גופנית ותוספים אפשר כנראה להשפיע על האיזורים שמהם המצבורים האחרונים של השומן ירדו.

נערך לאחרונה:
אימון משקולות והפסקות
פיספסתי את הפואנטה שלי 😆
שכחתי לכתוב שכמובן שהיתה לי ארוחת צ'יט פעם בשבוע וכמובן שהיו אימוני כוח ואירובי.
פשוט אחרי 6 חודשי חיטוב, על 1200 קלוריות, 30 גר פחמימה ו3 שעות אירובי לפחות בשבוע קשה לשמור על טעם החיים.
כל מי שמחטב לרמה מקצועית (ואני לא בקטגוריה הזה) לוקח את זה עד הקצה. אין דרך אחרת.
לגבי חומרים, זה היה הגבול שלי. המטרה שלי היא לחיות בריא בגוף בריא.

קפאין ויוהימיביין חוקיים ולא מסוכנים במיוחד והם משנים את הדפוס שבו הגוף שורף שומן, לא דיברתי על הלא חוקיים.

אין לי מושג לגביך אבל הבחורה המדוברת תיארה התנהגות שמאפיינת דיאטה דפוקה בלי העמסות או מספיק שומן.

אין שום סיבה שבאחוז השומן שהיא הגיעה אליו בתמונות יפסק לה המחזור החודשי. כולה קיבלה ריבועים והיתה חטובה, היא לא נראתה שם רזה בצורה קיצונית...

נערך לאחרונה:
איזה אגן ורגליים יש לבחורה הזאת אלוהים ישמור

מסכים איתה שהתמונות שהיא עשתה בתחילת הדרך שם שם היא נראת פצצה.

סרטון של מג עם גרייסי וונס על סטרואידים(מאוד אהבתי את הכנות)

תודה רבה. בתור אחד עם הפרעת אכילה הסרטון עודד אותי. 😃

עוד סרטון על הטרנספורציה שלה ועל המעבר מבילדינג לליפטינג

Back
למעלה תחתית