סיום דיאטה ושמירה על המשקל הנוכחי

• פותח/ת השרשור Adi1111
  • פורסם בתאריך

Adi1111

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום,סיימתי לא מזמן דיאטה והגעתי למשקל הרצוי.
ומאוד חשוב לי לא לרגת ולא לעלות,אני מצד אחד לא רוצה לספור כל היום קלוריות כי זה סוג של הפרעת אכילה ומצד שני אני באמת לא רוצה לשנות את המשקל.
מה לעשות? יש לזה פתרון?

סוף חיטוב הוא גם כן זמן קשה מנטלית (מבחינת רעב)- לאחרונה יש הרבה מאמרים על זה בפורום\פייסבוק. לכן לדעתי יש מקום למדידות בתור התחלה, וכשתתרגלי לכמויות תוכלי לסדר כמויות מזון על הצלחת לפי מה שאמור להספיק לך.

תתחילי מלדעת כמה קלוריות ומה המאקרוז שאת אמורה להגיע אליהם ביום, בהתאם למאזן הקלורי הניטרלי שלך. תבדקי איך נראית כמות המזון שאת אמורה לצרוך- תלמדי כמה זה בכפות\כוסות\לפי העין אפשרי- אבל לא מומלץ (לא הייתי סומכת על העיניים הגדולות שלי כשאני רעבה). ובסה"כ ככה את אמורה לשמור על איזון שבועי בטווח הארוך- טבעי שיהיו חריגות יומיות מעלה ומטה שיתקזזו ברמה השבועית.

ותצפי לעליה מסויימת במשקל בהתחלה - אלו הם הנוזלים.

תנסי תקופה מסויימת להיות על נייטרלי עם מדידות של הכל, אבל ללא תפריט קבוע, תלמדי ככה להעריך כמה בערך לאכול מבחינת שובע ומבחינת כמויות בלי הצורך לספור, ואז לא יהיה לך צורך אמיתי לספור הכל

במילא התפריט של סוף חיטוב קרוב מאוד לנייטרלי של המשקל החדש מה גם שאת רגילה אליו ולא צריכה ממש לספור. אני פשוט הייתי ממשיכה באותו תפריט עם התאמות קטנות. עוד 2 פרוסות לחם או יום יומיים צ'יט בסופש.

Back
למעלה תחתית