E eyalf משתמש מתחיל 4 0 נק' מוניטין: 0 0 4 0 5/5/16 #1 האם אבקת חלבון היא תחליף מספק לארוחה שאחרי אימון קרוספיט? צריך סוג מסויים? לאחרונה הצטרפתי לקרוספיט, והשיעורים מתחילים ב 7-8 בערב, אבל אני בדיאטת הרזייה ואני לא אוכל מוצק אחרי 6 בערב.
האם אבקת חלבון היא תחליף מספק לארוחה שאחרי אימון קרוספיט? צריך סוג מסויים? לאחרונה הצטרפתי לקרוספיט, והשיעורים מתחילים ב 7-8 בערב, אבל אני בדיאטת הרזייה ואני לא אוכל מוצק אחרי 6 בערב.
Mynameisraz משתמש מתחיל 188 10 נק' מוניטין: 28 0 188 10 5/5/16 #2 אין שום היגיון בדברייך חבר בסופו של דבר הגוף שלך מחשב את מה שהכנסת ומה שהוצאת במהלך כל היום *והערב* הגוף שלך לא יכפיל לארוחה שהייתה ב8 בערב את הקלוריות.. אין בזה היגיון https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/ המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף ממליץ לך לקרוא את המאמר ולהבין מיתוס אחד או שתיים בהצלחה Upvote 0 Downvote
אין שום היגיון בדברייך חבר בסופו של דבר הגוף שלך מחשב את מה שהכנסת ומה שהוצאת במהלך כל היום *והערב* הגוף שלך לא יכפיל לארוחה שהייתה ב8 בערב את הקלוריות.. אין בזה היגיון https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/ המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף ממליץ לך לקרוא את המאמר ולהבין מיתוס אחד או שתיים בהצלחה
E eyalf משתמש מתחיל 4 0 נק' מוניטין: 0 0 4 0 5/5/16 פותח/ת השרשור #3 יש הגיון פשוט מאד: לא אוכל אחרי 6 = אוכל פחות. Upvote 0 Downvote
oz25 משתמש משקיע 7,975 2,377 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 5,827 0 7,975 2,377 Space חולון 5/5/16 #4 בוא נפשט לך את זה - אתה צריך לאכול כמות מסוימת של אוכל עם ערכים מסוימים של קלוריות חלבון פחמימות ושומן שמותאמים אינדיבידואלית אלייך. אם אתה יכול לספק את זה נטו מאוכל מוצק - אהלן וסהלן, אם לא - תקנה אבקת חלבון, פשוט. Upvote 0 Downvote
בוא נפשט לך את זה - אתה צריך לאכול כמות מסוימת של אוכל עם ערכים מסוימים של קלוריות חלבון פחמימות ושומן שמותאמים אינדיבידואלית אלייך. אם אתה יכול לספק את זה נטו מאוכל מוצק - אהלן וסהלן, אם לא - תקנה אבקת חלבון, פשוט.
E eyalf משתמש מתחיל 4 0 נק' מוניטין: 0 0 4 0 5/5/16 פותח/ת השרשור #5 אוקיי אז אני אנסח את זה אחרת: האם אכן יש צורך להכניס לגוף חלבון וחומרים נוספים אחרי אימון שמתבצע בערב? האם יש מוצר מתאים לקרוספיט? (לא ממוקד במסה או אירובי) מן הסתם אקזז את הנ"ל מכמות האוכל באותו יום. Upvote 0 Downvote
אוקיי אז אני אנסח את זה אחרת: האם אכן יש צורך להכניס לגוף חלבון וחומרים נוספים אחרי אימון שמתבצע בערב? האם יש מוצר מתאים לקרוספיט? (לא ממוקד במסה או אירובי) מן הסתם אקזז את הנ"ל מכמות האוכל באותו יום.
oz25 משתמש משקיע 7,975 2,377 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 5,827 0 7,975 2,377 Space חולון 5/5/16 #6 לא חייב, פשוט מחלקים את זה על פני כל היום כדי שלא יקרה מצב שאתה תהיה רעב. אתה בהחלט יכול לאכול את כל הערכים שלך עד 6 בערב - השאלה אם תספיק לעשות זאת ? והאם זה לא ישפיע לך על האימון ? Upvote 0 Downvote
לא חייב, פשוט מחלקים את זה על פני כל היום כדי שלא יקרה מצב שאתה תהיה רעב. אתה בהחלט יכול לאכול את כל הערכים שלך עד 6 בערב - השאלה אם תספיק לעשות זאת ? והאם זה לא ישפיע לך על האימון ?
E eyalf משתמש מתחיל 4 0 נק' מוניטין: 0 0 4 0 5/5/16 פותח/ת השרשור #7 הבנתי, תודה. עזרת לי מאד. Upvote 0 Downvote
BlackSwan משתמש פעיל 782 382 נק' מוניטין: 795 0 782 382 5/5/16 #8 אני לא יודע מי נתן לך את העצות לגבי הדיאטה, אבל כדאי שתפסיק להקשיב לו. עדיף כבר להשתמש בייעוץ אישי... Upvote 0 Downvote
אני לא יודע מי נתן לך את העצות לגבי הדיאטה, אבל כדאי שתפסיק להקשיב לו. עדיף כבר להשתמש בייעוץ אישי...