הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון פרופ EOD

ThePowerLifter

משתמש מתחיל
135
7
נק' מוניטין:
7
135
7
Tzion Gym
פרופ כידוע לוקחים כל יום אחר , זאת אומרת בשבוע נגיד : שני , רביעי , שישי . ואז בשסוע שלאחר מכן אותו הדבר ... לא הבנתי למה זה לא בעצם כמו הפירוש של "כל יום אחר" - בעצם יום כן יום לא .. ואז הסייקל יראה כך :
שבוע 1- שני , רביעי , שישי
שבוע 2- ראשון , שלישי , חמישי
וכן הלאה .. בקיצור למה זה לא באמת יום כן יום לא זו השאלה שלי כי אני שוקל לבצע כך את הסייקל שלי , מה אומרים ? אשמח למענה מהיר
@Daniel Barack

כנס ל steroidcalc. Com
תזין נתונים ותתאים את הזריקות שיהיו רמות אחידות בדם

כל סטרואיד מוזרק לפי האסטר אליו הוא מחובר , התלוי בזמן מחצית החיים שלו , אם תוך 24 שעות הרמות בדם יורדות בחצי אז מזריקים יום כן יום לא.
חוץ מכניסה מהירה יותר, זמן גילוי קצר יותר ופיסיטי מוקדם יותר אין לכך שום יתרון.

פרופ נהוג להזריק כל יומיים או 3 פעמים בשבוע.

כאשר מזריקים כל יומיים אזי בשבוע מסויים תהיינה 4 זריקות (ראשון, שלישי, חמישי, שבת) ובשבוע העוקב 3 זריקות (שני, רביעי, שישי) וחוזר חלילה.

כאשר מזריקים 3 פעמים בשבוע, נהוג לחלק לראשון, שלישי, חמישי וחוזר חלילה.

בכל מקרה ההעדפה היא להזרקה כל יומיים

• פותח/ת השרשור
פרופ נהוג להזריק כל יומיים או 3 פעמים בשבוע.

כאשר מזריקים כל יומיים אזי בשבוע מסויים תהיינה 4 זריקות (ראשון, שלישי, חמישי, שבת) ובשבוע העוקב 3 זריקות (שני, רביעי, שישי) וחוזר חלילה.

כאשר מזריקים 3 פעמים בשבוע, נהוג לחלק לראשון, שלישי, חמישי וחוזר חלילה.

בכל מקרה ההעדפה היא להזרקה כל יומיים
בדקתי בstreoid calc והשיא של הפרופ הוא גדול יותר שלוקחים יום כן יום לא , יותר משמעותי

• פותח/ת השרשור
החישוב שם לא נכון
הם הכניסו זמן מחצית חיים של פרופ שונה ממה שבאמת
מה האינטרס שלהם ? הרי ידוע בכל העולם לפי מחקרים את זמן מחצית החיים שלו , ואיך אתה יודע את זה ??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית