הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה של OHP

painandgain1

משתמש קבוע
1,673
702
נק' מוניטין:
925
1,673
702
שלום לכולם.

אשמח לקבל ביקורת על הטכניקה,אני מרגיש שהיא לא כל כך טובה.
תודה רבה מראש!

סה"כ בסדר גמור, אם כי הייתי שם לב לכמה דברים :
כשאתה דוחף את הראש מתחת למוט, נסה להיכנס עם כל הטורסו ולא רק הצוואר. (במקביל למשיכת טרפזים למעלה)
שים לב שהמוט נמצא מאחורי הראש שלך, האידיאל הוא שיהיה מעל הנקודה הכי גבוהה בגולגולת.
ScreenHunter_965 May. 09 09.28.jpg

לא רואים יותר מידיי טוב אבל נדמה לי שהגב התחתון שלך נמצא בהקשתה, אז אם כן עשה הפוך ועמוד במצב שהאגן מסובב לאחור.
(תמונה ימנית - PPT)

pptapt.gif

והייתי מנסה לאחוז בצורה כזאת שתהיה פחות שבירה בשורש כף היד.
אבל סה"כ יפה מאוד 😃

• פותח/ת השרשור
אני חושב שבסדר אבל לא מבין למה נח 5 שניות בין חזרה לחזרה.
במשקלים גבוהים אתה לא תצליח.
אני עושה את זה מכיוון שאני לא סגור על הטכניקה אז אני עוצר לבדוק שאני ישר, שהמרפקים מקדימה והחזה בחוץ. כמובן כשאני ארגיש בטוח עם הטכניקה אני לא אנוח בין החזרות.
סה"כ בסדר גמור, אם כי הייתי שם לב לכמה דברים :
כשאתה דוחף את הראש מתחת למוט, נסה להיכנס עם כל הטורסו ולא רק הצוואר. (במקביל למשיכת טרפזים למעלה)
שים לב שהמוט נמצא מאחורי הראש שלך, האידיאל הוא שיהיה מעל הנקודה הכי גבוהה בגולגולת.
צפה בקובץ המצורף 34279

לא רואים יותר מידיי טוב אבל נדמה לי שהגב התחתון שלך נמצא בהקשתה, אז אם כן עשה הפוך ועמוד במצב שהאגן מסובב לאחור.
(תמונה ימנית - PPT)

pptapt.gif

והייתי מנסה לאחוז בצורה כזאת שתהיה פחות שבירה בשורש כף היד.
אבל סה"כ יפה מאוד 😃
תודה רבה על התגובה. בקשר לאחיזה, אני מנסה לתפוס באלכסון כי שריפטו אומר וזה אני עדיין שובר לי את המפרק. אני חושב שהבעיות האחרות שציינת נגרמות מכיוון שאני לא עושה ״ריבאונד״ עם האגן. אני פשוט דוחף את האגן קדימה, משאיר אותו מקדימה ולוחץ, כנראה זו הסיבה שהגב שלי בהקשתה, אני מאבד שיווי משקל והמוט לא במקום הנכון בסוף התנועה. פשוט לא כל כך הבנתי איך עושים את זה תוך כדי, אני אראה את הסרטון של ריפטו עוד פעם ואלמד איך לעשות את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית