הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי - אופני כושר או הליכה

• פותח/ת השרשור G4F
  • פורסם בתאריך

G4F

משתמש פעיל
346
68
נק' מוניטין:
173
346
68
אהלן
יש לי פציעה עוד מהצבא בברכיים ודיי קשה לי עם ריצה, אני מניח שאני יכול לרוץ אבל מהר מאוד מתחיל להרגיש אי נעימות בברכיים.
חשבתי לקנות אופניי כושר ועל הדרך לצפות בווידאו וללמוד, אבל הקטע שבמילא אני כל היום על התחת בגלל הלימודים, אז יש מצב שאופניים עוד יזיקו לי.. לא?
אופציה נוספת היא הליכה..

המטרה העיקרית היא אירובי לשריפת קלוריות והגדלת הגרעון, גם סיבולת לב ריאה חשובה, לא יודע אם הם יתנו לי אותה..

הליכה לא אמורה להוות אימון מספיק לבחור צעיר.
אופני כושר יכול להיות פתרון טוב אני הייתי מעדיף לקנות אופני ספינינג מכיוון שיש יותר אפשרויות כיוון לאופניים ואפשרות לבצע אימונים יותר טובים

• פותח/ת השרשור
הליכה לא אמורה להוות אימון מספיק לבחור צעיר.
אופני כושר יכול להיות פתרון טוב אני הייתי מעדיף לקנות אופני ספינינג מכיוון שיש יותר אפשרויות כיוון לאופניים ואפשרות לבצע אימונים יותר טובים
תודה, אני פשוט אעשה ריצה הדרגתית ואולי באזור יתחזקו, ופחות יכאב לי בעתיד..
האם לדעתך עדיף לי לרוץ על הליכון בגלל הבעיות ברכיים או אספלט?
יש לי אפשרות גם לריצה בים אבל זה כלול בלוגיסטיקה מסובכת של להגיע לשם..

תודה, אני פשוט אעשה ריצה הדרגתית ואולי באזור יתחזקו, ופחות יכאב לי בעתיד..
האם לדעתך עדיף לי לרוץ על הליכון בגלל הבעיות ברכיים או אספלט?
יש לי אפשרות גם לריצה בים אבל זה כלול בלוגיסטיקה מסובכת של להגיע לשם..
אספלט והליכון זה כמעט אותו הדבר

יש לי אופני כושר והליכון, ואני מתאמן בשניהם, אופניים תכלס עדיף, גם פחות לחץ על הברכיים וגם לאימון אינטרוולים.

• פותח/ת השרשור
יש לי אופני כושר והליכון, ואני מתאמן בשניהם, אופניים תכלס עדיף, גם פחות לחץ על הברכיים וגם לאימון אינטרוולים.
גם לי יש במכון הרבה סוגי אופניים, ואני מסכים באינטרוולים זה ממש יעיל כי אתה מעלה קצת את ההתנגדות ואז מנסה לתת ספרינט, אבל שים לב שבאופניים ,אני אישית לפחות, לא מרגיש דופק מטורף כמו שבריצה, אז אני לא יודע אם זה משפר סיבולת ריאה כמו ריצה .

מכמה אנשים שיצא לי להכיר והיו להם פציעות בירכיים, אז סקוואט פתר את זה ע"י כך ששרירי הרגליים התחזקו והבנתי שירד עומס מהבירכיים. אני לא בטוח עד כמה זה נכון אבל זה כמה אנשים (ניראה לי 2) שפגשתי ואמרו שפעם היו להם בעיות ועכשיו סוג של הם במצב שיכולים לרוץ וכו'.

בכללי יש גם מכונה כזה שאתה עושה תנועה אם הרגליים כאילו אתה הולך באוויר לא זוכר שם. היא ניראה לי גם מעמיסה פחות על הברכיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית